![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Така че основно Айв имаше същия компютър за около 1 и половина години, имайте предвид, че тя wasn't че доброто Когато за първи път ли го все пак, и Im просто се чудех дали да купи много нови елементи и да направи това по-добре, или започват от нулата и да се изгради един часа себе си, или може би просто си купя един premade един ... Текущата ми очила; Mobo - Intel (R) 82801FB Ultra АТА Съхранение 2651 CPU - Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.06GHz (2 CPU's) Графична карта - NVIDIA GeForce 6200 LE 128MB RAM - 1024MB (1Gig) HDD - 160GB вътрешен твърд диск (Не съм сигурен за това какво прави) Компонентите Айв избрано за ъпгрейд към; CPU -- Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz 4M споделен L2 кеш LGA 775 процесор Графична карта - Leadtek PX8800GT 512MB Стандартно GeForce 8800GT 512MB 256-битова GDDR3 PCI Express 2,0 HDCP Готови SLI Поддържани видео карта RAM - Нещо, в рамките на региона на 2-4GB Между другото - Im текат Windows XP, Айв бил казал, че Vista погълне RAM като ада, така че аз просто мислех, че трябва да ви кажа това. Така че какво ли мислят, ъпгрейди или нова предварително вграден компютър или изграждане на един от нулата? Благодаря предварително .. |
|
| |||
| |||
| Нещо такова, зависи какво искате да я използвате за ... Не мога да помогна много, но аз очаквам всеки, който може да бъде в състояние да даде по-добри съвети, ако те са знаели какво ще се прави с него. :) |
|
| |||
| |||
| Да, може би най-добре да му кажете ни какво ще използвате компютъра си, и тогава ние можем да работим тя излезе от там.
__________________ "Ако не можете да ги убедя, обърка ги!" |
|
| |||
| |||
| Gaming всичко, Photoshop, Sony Вегас Видео Студио, нещо, което да заредите доста бързо отваряне на нещата .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Като ви цитира ползване, бих препоръчваме нова конструкция. Дори и в XP Photoshop е овен и честотна лента гладни и всякакви бъдещи ъпгрейди за текущите си настройка няма да го направя правосъдието, когато се вземат под внимание разходите. Стари технологии, най-новите цени, все още е около цената на новите технологии се дължи на пазара са толкова малки за него. Така продавачите може да се измъкне таксуване премия. Ако замениха CPU за E6850 (освен, ако имате намерение за oc'ing) и имам 2GB на 1066mhz овен. Съвпадащи всичко до 20-22 "монитор, тогава вие искате да има убиец изгради за всяко приложение.