![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Takže v podstatě IVE měl stejný počítač asi 1 a půl let, mít na paměti, že wasn't, že dobré, když jsem se poprvé dostal se tak jako tak, a im jen přemýšlím, zda bych měl koupit spoustu nových komponent a tahle lepší, nebo začít od nuly a vybudovat jeden sám, nebo možná právě koupit premade jedna ... Můj současný specifikace; Mobo - Intel (R) 82801FB Ultra ATA Skladování 2651 CPU - Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.06GHz (2 CPU to) Grafická karta - NVIDIA GeForce 6200 LE 128megabajt RAM - 1024megabajt (1Gig) HDD - 160gigabajt interní pevný disk (není jistý, co se) Komponenty IVE nabírána upgradovat na; CPU -- Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz 4M sdílené L2 Cache LGA 775 Procesor Grafické karty - Leadtek PX8800GT 512mb standardní GeForce 8800GT 512mb 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 HDCP SLI Připraveno Podporované video karty RAM - Něco v oblasti 2-4 GB By The Way - Im systémem Windows XP, IVE bylo řečeno, že Vista vlaštovky RAM čerta, tak jsem myslel bych říct, že kluci. Tak co vy na to, upgrade nebo nové pre-postavený počítač nebo vytvořit úplně od začátku? Thanks in advance .. |
|
| |||
| |||
| Trochu záleží, co chcete používat pro ... I can't help much, ale lze očekávat každý, kdo by mohli poskytnout lepší radu, pokud věděl, co jste chtěl dělat s ním. :) |
|
| |||
| |||
| Jo, asi jeho nejlepší říct nám, co si budete používat v počítači, a pak můžeme ji odtamtud.
__________________ "Nemůžete-li se přesvědčit, splést!" |
|
| |||
| |||
| Gaming většinou, Photoshop, Sony Vegas Video Studio, něco, co můžete nahrát dost rychlé otevření věci .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vzhledem k vaší citované využití, bych doporučit nějakou novou verzi. Dokonce ani v XP photoshop je ram a pásma hlad a případné budoucí upgrady pro aktuální nastavení není to spravedlnost, když berou v úvahu náklady. Staré tech, v nových cenách, je stále kolem cen nových technologií s ohledem na trhu jsou tak malé, za to. Takže prodejce může dostat pryč účtovat přirážku. Pokud budete přeměnily procesoru pro E6850 (pokud máte v plánu na oc'ing) a mám 2gb ram na 1066MHz. Uzavřeno všechno na 20-22 "monitor, pak máte vrah stavět pro každou aplikaci.