manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Novi dijelovi ili novo računalo?

Reply

Thread Tools
Old 8. studenog 2007, 18:31
Novi član grupe

Tako je u osnovi imao taj ive isto računalo za oko 1 i pol godina, imati na umu da to nije dobra da kad sam prvi put dobio je svejedno, i samo im pitate da li bih trebao kupiti puno novih komponenti i učiniti ovo bolje, ili početi od nule i graditi jedna sebe, ili možda samo kupiti premade jedno ...

Moj trenutni naočale;

Mobo - Intel (R) 82801FB Ultra ATA Storage 2651
Procesor - Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.06GHz (2 CPU-a)
Grafička kartica - NVIDIA GeForce 6200 LE 128MB
RAM - 1024MB (1Gig)
HDD - 160GB Internal Hard Drive (Niste sigurni što učiniti)

Komponente Ive bere za nadogradnju na;

CPU -- Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz 4M dijeljene L2 Cache LGA 775 Processor
Grafička kartica - Leadtek PX8800GT 512MB Standard GeForce 8800GT 512MB 256-bitna GDDR3 PCI Express 2,0 HDCP Ready SLI Supported Video Card
RAM - Nešto u regiji 2-4GB

By The Way - Im Windows XP, Ive je rekao da je Vista swallows RAM poput pakla, pa sam pomislio bih trebao reći da te momački.

Pa što vi mislite, nadogradnje ili novih pre-izgrađen računalu ili sagraditi jedan od nule?

Hvala unaprijed ..
Old 8. studenog 2007, 19:30
Donatorska Grupa

Vrsta ovisi što želite ga koristiti za ... Ja ne mogu puno pomoći, ali ja očekujem tko bi mogli biti u stanju dati bolji savjet, ako su znali što će biti događaj bili s njim. :)
Old 8. studenog 2007, 20:07
Donatorska Grupa

Da, vjerojatno najbolje da svojoj Recite nam što će se koristi na svom računalu, a zatim možemo raditi ga odande.

"Ako se ne možete uvjeriti ih, zbuniti ih!"
Old 9. studenog 2007, 00:49
Novi član grupe

Gaming uglavnom, Photoshop, Sony Vegas Video Studio, nešto što može učitati ljepušan brz otvaranja stvari ..
Old 10. studenog 2007, 03:34
Donatorska Grupa

S obzirom na Vašu kotiranim korištenja Preporučio bih novu izgradnju. Čak iu XP Photoshop je ovna i bandwith gladna i bilo mogućni nadogradnje za vaš trenutni setup ne bi to učiniti pravdu kada je uzeti u obzir cijenu. Stare tech, na nove cijene, i dalje je oko cijena novih tech zbog tržištu biti toliko mali za to. Znači prodavači mogu izvući punjenja premium.

Ako swapped za CPU E6850 (osim ako plan o oc'ing) i je dobio od 2GB ram 1066mhz. Podudarna sve što se do 20-22 "monitor, onda bih imati ubojica graditi za bilo koju aplikaciju.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Reply

Register

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Treba mi pomoć Odabir Dijelovi za Computer Gaming iHatton General Hardware Chat 16 7. lipnja 2009 12:14
Computer dijelovi gmcomputerservices General Hardware Chat 10 18. prosinac 2008 06:48
Pomozi mi na bulding Pro Gaming računalo sa ovim prostorima ... SoulessLove General Hardware Chat 1 17. prosinac 2007 18:01
Best Websites kupiti računalo dijelovi (dođi i ček Internet vanjska strana) cheesepuff General Hardware Chat 11 23. studeni 2007 11:51
Computer dijelovi Ta1da General Hardware Chat 7 7. srpnja 2007 09:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.