![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tako je u osnovi imao taj ive isto računalo za oko 1 i pol godina, imati na umu da to nije dobra da kad sam prvi put dobio je svejedno, i samo im pitate da li bih trebao kupiti puno novih komponenti i učiniti ovo bolje, ili početi od nule i graditi jedna sebe, ili možda samo kupiti premade jedno ... Moj trenutni naočale; Mobo - Intel (R) 82801FB Ultra ATA Storage 2651 Procesor - Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.06GHz (2 CPU-a) Grafička kartica - NVIDIA GeForce 6200 LE 128MB RAM - 1024MB (1Gig) HDD - 160GB Internal Hard Drive (Niste sigurni što učiniti) Komponente Ive bere za nadogradnju na; CPU -- Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz 4M dijeljene L2 Cache LGA 775 Processor Grafička kartica - Leadtek PX8800GT 512MB Standard GeForce 8800GT 512MB 256-bitna GDDR3 PCI Express 2,0 HDCP Ready SLI Supported Video Card RAM - Nešto u regiji 2-4GB By The Way - Im Windows XP, Ive je rekao da je Vista swallows RAM poput pakla, pa sam pomislio bih trebao reći da te momački. Pa što vi mislite, nadogradnje ili novih pre-izgrađen računalu ili sagraditi jedan od nule? Hvala unaprijed .. |
|
| |||
| |||
| Vrsta ovisi što želite ga koristiti za ... Ja ne mogu puno pomoći, ali ja očekujem tko bi mogli biti u stanju dati bolji savjet, ako su znali što će biti događaj bili s njim. :) |
|
| |||
| |||
| Da, vjerojatno najbolje da svojoj Recite nam što će se koristi na svom računalu, a zatim možemo raditi ga odande.
__________________ "Ako se ne možete uvjeriti ih, zbuniti ih!" |
|
| |||
| |||
| Gaming uglavnom, Photoshop, Sony Vegas Video Studio, nešto što može učitati ljepušan brz otvaranja stvari .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| S obzirom na Vašu kotiranim korištenja Preporučio bih novu izgradnju. Čak iu XP Photoshop je ovna i bandwith gladna i bilo mogućni nadogradnje za vaš trenutni setup ne bi to učiniti pravdu kada je uzeti u obzir cijenu. Stare tech, na nove cijene, i dalje je oko cijena novih tech zbog tržištu biti toliko mali za to. Znači prodavači mogu izvući punjenja premium. Ako swapped za CPU E6850 (osim ako plan o oc'ing) i je dobio od 2GB ram 1066mhz. Podudarna sve što se do 20-22 "monitor, onda bih imati ubojica graditi za bilo koju aplikaciju.
![]() |
|
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Treba mi pomoć Odabir Dijelovi za Computer Gaming | iHatton | General Hardware Chat | 16 | 7. lipnja 2009 12:14 |
| Computer dijelovi | gmcomputerservices | General Hardware Chat | 10 | 18. prosinac 2008 06:48 |
| Pomozi mi na bulding Pro Gaming računalo sa ovim prostorima ... | SoulessLove | General Hardware Chat | 1 | 17. prosinac 2007 18:01 |
| Best Websites kupiti računalo dijelovi (dođi i ček Internet vanjska strana) | cheesepuff | General Hardware Chat | 11 | 23. studeni 2007 11:51 |
| Computer dijelovi | Ta1da | General Hardware Chat | 7 | 7. srpnja 2007 09:45 |
| Thread Tools | |
| |