kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Új részekkel vagy új számítógépre?

Reply

Téma eszközök
Old November 8, 2007, 18:31
Új tag Csoport

Default Új részekkel vagy új számítógépre?

Tehát alapvetően ive volt ugyanazon a számítógépen körülbelül 1 és fél éve, tartsa szem előtt, hogy wasn't, hogy a jó, amikor először van egyébként, és a PM csak gondoltam, hogy kellene vásárolni egy halom új alkatrészeket, és ez jobb, vagy elölről kezd, és építsenek egy magamban, vagy talán éppen vásárolni premade egy ...

Jelenlegi specs;

Mobo - Intel (R) 82801FB Ultra ATA Storage 2651
CPU - Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.06GHz (2 CPU's)
Grafikus kártya - NVIDIA GeForce 6200 LE 128MB
RAM - 1024MB (1Gig)
HDD - 160GB Internal Hard Drive (Nem tudja, mit tegyen)

Az alkatrészeket ive szedett frissíteni kell;

CPU -- Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz 4M megosztott L2 Cache LGA 775 processzor
Grafikus kártya - LEADTEK PX8800GT 512MB Standard GeForce 8800GT 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2,0 HDCP Ready SLI Supported Video Card
RAM - Valami a régión belül a 2-4GB

By The Way - Im Windows XP ive elmondta, hogy a Vista fecskék RAM, mint a pokol, úgy gondoltam, én csak azt mondom, hogy a srácok.

Szóval mit gondolsz, fiúk, korszerűsítésére és új előre beépített számítógép vagy építünk egyet a semmiből?

Köszi előre ..
Old November 8, 2007, 19:30
Donor Group

Fajta attól függ, mit szeretne használni azt ... Nem tudok segíteni, de sokat várnak, aki nem fogja tudni, hogy jobb tanácsokat, ha tudták, mit fog csinálni vele. :)
Old November 8, 2007, 20:07
Donor Group

Igen, talán a legjobb, hogy elmondja nekünk, mit fog használni a számítógépet, és akkor tudja, hogy ki onnan.

"Ha nem sikerül meggyőzni őket, megzavarhatja őket!"
Old November 9, 2007, 00:49
Új tag Csoport

Gaming legtöbbször, Photoshop, a Sony Vegas Video Studio, ami elég gyorsan tudja tölteni megnyitása megtöm ..
Old November 10, 2007, 03:34
Donor Group

Figyelembe véve a jegyzett használat, Szeretnék ajánlani egy új építésű. Még XP Photoshop a RAM és a sávszélességet éhes és minden későbbi frissítésekhez a jelenlegi beállítás nem csinál ez a jog, ha figyelembe veszi a költségeket. A régi technika, az új árakat, még mindig körülbelül az ár az új technika miatt a piac olyan kicsi is. Szóval eladók juthat el a töltés a felárat.

Ha cserélték a CPU egy E6850 (hacsak nem tervezel oc'ing), és megvan a 2GB RAM 1066MHz. Illesztett, hogy a 20-22 "monitor, akkor volna egy gyilkos építhessék a kérelmet.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Számítógép lock up után sem helyettesíti részei lotty26 Általános fémáru Chat 1 15. június 2009 18:29
I Need Help Choosing részei a játék Computer iHatton Általános fémáru Chat 16 7. június 2009 12:14
Need nagy segítség a számítógép-alkatrészek felújítása! Dantzeil Általános fémáru Chat 12 7. március 2009 21:12
Számítógép részei gmcomputerservices Általános fémáru Chat 10 18. december 2008 06:48
Számítógép részei Ta1da Általános fémáru Chat 7 7. július 2007 09:45
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.