![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tehát alapvetően ive volt ugyanazon a számítógépen körülbelül 1 és fél éve, tartsa szem előtt, hogy wasn't, hogy a jó, amikor először van egyébként, és a PM csak gondoltam, hogy kellene vásárolni egy halom új alkatrészeket, és ez jobb, vagy elölről kezd, és építsenek egy magamban, vagy talán éppen vásárolni premade egy ... Jelenlegi specs; Mobo - Intel (R) 82801FB Ultra ATA Storage 2651 CPU - Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.06GHz (2 CPU's) Grafikus kártya - NVIDIA GeForce 6200 LE 128MB RAM - 1024MB (1Gig) HDD - 160GB Internal Hard Drive (Nem tudja, mit tegyen) Az alkatrészeket ive szedett frissíteni kell; CPU -- Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz 4M megosztott L2 Cache LGA 775 processzor Grafikus kártya - LEADTEK PX8800GT 512MB Standard GeForce 8800GT 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2,0 HDCP Ready SLI Supported Video Card RAM - Valami a régión belül a 2-4GB By The Way - Im Windows XP ive elmondta, hogy a Vista fecskék RAM, mint a pokol, úgy gondoltam, én csak azt mondom, hogy a srácok. Szóval mit gondolsz, fiúk, korszerűsítésére és új előre beépített számítógép vagy építünk egyet a semmiből? Köszi előre .. |
|
| |||
| |||
| Fajta attól függ, mit szeretne használni azt ... Nem tudok segíteni, de sokat várnak, aki nem fogja tudni, hogy jobb tanácsokat, ha tudták, mit fog csinálni vele. :) |
|
| |||
| |||
| Igen, talán a legjobb, hogy elmondja nekünk, mit fog használni a számítógépet, és akkor tudja, hogy ki onnan.
__________________ "Ha nem sikerül meggyőzni őket, megzavarhatja őket!" |
|
| |||
| |||
| Gaming legtöbbször, Photoshop, a Sony Vegas Video Studio, ami elég gyorsan tudja tölteni megnyitása megtöm .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Figyelembe véve a jegyzett használat, Szeretnék ajánlani egy új építésű. Még XP Photoshop a RAM és a sávszélességet éhes és minden későbbi frissítésekhez a jelenlegi beállítás nem csinál ez a jog, ha figyelembe veszi a költségeket. A régi technika, az új árakat, még mindig körülbelül az ár az új technika miatt a piac olyan kicsi is. Szóval eladók juthat el a töltés a felárat. Ha cserélték a CPU egy E6850 (hacsak nem tervezel oc'ing), és megvan a 2GB RAM 1066MHz. Illesztett, hogy a 20-22 "monitor, akkor volna egy gyilkos építhessék a kérelmet.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Számítógép lock up után sem helyettesíti részei | lotty26 | Általános fémáru Chat | 1 | 15. június 2009 18:29 |
| I Need Help Choosing részei a játék Computer | iHatton | Általános fémáru Chat | 16 | 7. június 2009 12:14 |
| Need nagy segítség a számítógép-alkatrészek felújítása! | Dantzeil | Általános fémáru Chat | 12 | 7. március 2009 21:12 |
| Számítógép részei | gmcomputerservices | Általános fémáru Chat | 10 | 18. december 2008 06:48 |
| Számítógép részei | Ta1da | Általános fémáru Chat | 7 | 7. július 2007 09:45 |
| Téma eszközök | |
| |