פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

חלקים חדשים או מחשב חדש?

Reply

שרשרת כלים
Old 8 נובמבר 2007, 18:31
קבוצת חברות חדשות

אז בעצם ive באותו מחשב זה היה בערך 1 וחצי שנים, לזכור כי wasn't כי טוב כשאני הראשונה יש את זה בכל מקרה, ו-IM רק תוהה האם אני צריך לקנות הרבה רכיבים חדשים ולעשות את זה טוב יותר, או להתחיל מהתחלה ולבנות אחד בעצמי, או אולי פשוט לקנות premade אחת ...

מפרט הנוכחית שלי;

Mobo - Intel (R) 82801FB Ultra ATA Storage 2651
מעבד - Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.06GHz (2 CPU's)
כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 6200 Le 128MB
זיכרון RAM - 1024MB (1Gig)
HDD - כונן קשיח 160GB פנימי (לא יודע בדיוק מה לעשות)

מרכיבי ive בחרה לשדרג ל;

CPU -- Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz 4M shared L2 Cache LGA 775 Processor
כרטיס מסך - Leadtek PX8800GT 512MB רגילה GeForce 8800GT 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 HDCP Ready SLI כרטיס וידאו נתמכים
זיכרון RAM - משהו בתוך האזור של 2-4GB

דרך אגב - Im מערכת הפעלה Windows XP, ive כבר אמר כי Vista swallows RAM כמו לעזאזל, אז אני פשוט חשבתי שאני צריך להגיד לכם את זה.

אז מה אתם חושבים, או שדרוגים חדשים שנבנו מראש במחשב או לבנות אחד מהתחלה?

תודה מראש ..
Old 8 נובמבר 2007, 19:30
קבוצת תורמים

סוג תלוי מה אתה רוצה להשתמש בו ל ... אני לא יכול לעזור הרבה אבל אני יכול לצפות כל מי יוכל לתת ייעוץ טוב יותר אם הם היו יודעים מה אתה הולך לעשות עם זה. :)
Old 8 נובמבר 2007, 20:07
קבוצת תורמים

כן, כנראה הטוב ביותר שלו כדי לספר לנו מה אתה מתכוון להשתמש במחשב שלך, ואז נוכל לעבוד אותו משם.

"אם אתה לא יכול לשכנע אותם, לבלבל אותם!"
Old
קבוצת חברות חדשות

משחקים בעיקר, Photoshop, Sony וגאס אולפן וידאו, דבר אשר יכול לטעון די מהר פתיחת דברים ..
Old
קבוצת תורמים

בהתחשב מצוטט השימוש שלך, אני רוצה להמליץ על לבנות חדש. גם ב-XP הוא רם Photoshop ו רוחב פס רעב וכל פוטנציאלים עבור שדרוגים הנוכחית של תוכנית ההתקנה לא יעשה את זה צדק, כאשר אתה לוקח בחשבון את העלות. Tech הישן, בשעה המחירים החדשים, הוא עדיין סביב מחיר של חדש Tech בשל השוק להיות כל כך קטנה על זה. אז מוכרים יכול לברוח לחייב א Premium.

אם את swapped CPU עבור E6850 (אלא אם אתה מתכנן על oc'ing) וקיבלתי 2GB של ראם 1066mhz. תואמות את כל זה על 20-22 "לפקח, אז אתה רוצה להיות רוצח לבנות עבור כל יישום.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.