![]() |
|
| |||
| |||
| Tā būtībā IVE bijusi šī paša datora apmēram 1 un pusi gadus, jāpatur prātā, ka wasn't ka laba, kad es pirmo got it anyway, un im tikai jautājums, vai man vajadzētu iegādāties daudz jaunas detaļas, un šī ir viena labāk, vai sākt no nulles un veidot viens pats, vai varbūt vienkārši nopirkt premade vienu ... Mana pašreizējā specs; MOBO - Intel (R) 82801FB Ultra ATA Storage 2.651 CPU - Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.06GHz (2 CPU's) Graphics Card - NVIDIA GeForce 6200 LE 128MB RAM - 1024MB (1Gig) HDD - 160GB Internal Hard Drive (Nav pārliecināts par to, ko darīt) Komponenti IVE atlasīto jaunin; CPU -- Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz 4M L2 Cache LGA 775 Processor Graphics Card - LEADTEK PX8800GT 512MB Standard GeForce 8800GT 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 HDCP Ready SLI Supported Video Card RAM - Kaut kas reģionā 2-4GB By Way - Im Windows XP, IVE ir teikts, ka Vista norij RAM kā ellē, lai es tikai domāju, man būtu jums puiši, ka. So what do you guys domā, papildinājumi vai jaunu pre-built dators vai uzbūvēt vienu no nekā? Thanks in advance .. |
|
| |||
| |||
| Veida atkarīgs, ko jūs vēlaties to izmantot ... Es nevaru palīdzēt daudz, bet es ceru, ka jebkurš, kas var spēs sniegt labākus ieteikumus, ja zinātu, ko jūs gonna darīt ar to. :) |
|
| |||
| |||
| Jā, tā iespējams, vislabāk, lai pastāstītu mums, ko jūs izmantojat savu datoru, un tad mēs varam strādāt to ārā no turienes.
__________________ "Ja jūs nevarat pārliecināt viņus, uzskatīt tos!" |
|
| |||
| |||
| Gaming galvenokārt, Photoshop, Sony Vegas Video Studio, kaut kas var ielādēt diezgan strauji atverot stuff .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ņemot vērā jūsu citēto lietošanu, es ieteiktu jaunu objektu būvniecību. Pat XP Photoshop ir aunu un joslas platumu izsalcis un jebkādām iespējamām jauninājumus jūsu pašreizējam setup nedarītu to tiesu, kad jūs ņemt vērā izmaksas. Old tech pēc jaunas cenas, kas ir joprojām apmēram cenas jauno tehnoloģiju, jo tirgus ir tik mazs, lai to. Lai pārdevēji var izkļūt maksu uzrēķinu. Ja jūs aizstāja cpu uz E6850 (ja vien jūs plānojat par oc'ing) un ieguva 2GB 1066MHz RAM. Atbilstība visiem, kas uz 20-22 "monitoru, tad jūs būtu slepkava celt jebkuru pieteikumu.
![]() |
|
| Bookmarks |