rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Ogólne Hardware Czat

Register

Nowe części lub nowego komputera?

Reply

Narzędzia wątku
Old 8 listopada 2007, 18:31
Nowe państwa grupy

Default Nowe części lub nowego komputera?

Więc w zasadzie ive miał ten sam komputer na około 1 i pół lat, pamiętać, że to, że dobre wasnt Kiedy po raz pierwszy got it anyway, a im po prostu zastanawiasz się, czy powinienem kupić wiele nowych elementów i ten lepszy, lub zaczynać od początku i zbudować sam jeden, a może po prostu kupić premade jedną ...

Mój obecny specyfikacją;

Mobo - Intel (R) 82801FB Ultra ATA Storage 2651
CPU - Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.06GHz (2 CPU's)
Karta graficzna - NVIDIA GeForce 6200 LE 128MB
RAM - 1024MB (1Gig)
HDD - 160GB Internal Hard Drive (Nie wiesz, co make)

Składniki ive zbierane uaktualnienia do;

CPU -- Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz 4M wspólne L2 Cache LGA 775 Procesor
Karta graficzna - Leadtek PX8800GT 512MB Standard GeForce 8800GT 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 HDCP Ready SLI Supported Video Card
RAM - Coś w regionie 2-4GB

By The Way - Im systemem Windows XP, ive był powiedział, że Vista połyka RAM jak piekło, tak i tylko myśli i należy powiedzieć, że faceci.

So what do you guys think, uaktualnień lub nowych prekompilowanych komputera lub zbudować jedną z podstaw?

Dzięki z góry ..
Old 8 listopada 2007, 19:30
Grupa dawcy

Rodzaj zależy co chcesz go użyć do ... Nie mogę wiele pomóc, ale można się spodziewać, kto byłby w stanie udzielić porady lepiej gdyby wiedział, co było będzie z nim robi. :)
Old 8 listopada 2007, 20:07
Grupa dawcy

Tak, jej najlepiej powiadomić nas, co będziemy za pomocą komputera, a następnie możemy go stamtąd.

"Jeśli nie możesz przekonać ich, ich mylić!"
Old 9 listopada 2007, 00:49
Nowe państwa grupy

W większości gier, Photoshop, Sony Vegas Video Studio, że coś można załadować dość szybkie otwarcie stuff ..
Old 10 listopada 2007, 03:34
Grupa dawcy

Biorąc cytowany swoim zwyczajem, I'd polecić budować nowy. Nawet w XP photoshop barana, a szerokość pasma jest głodny i wszelkich przyszłych uaktualnień aktualnej konfiguracji nie sprawiedliwości to zrobić, kiedy wziąć pod uwagę koszt. Stare technologie, nowe ceny, jest jeszcze około ceny nowych technologii, ze względu na rynku jest tak mała, dla niego. Więc sprzedający mogą uciec naliczania premii.

Jeśli zamienione na procesor E6850 (chyba że masz zamiar na oc'ing) i dostał 2GB RAM 1066MHz. Dopasowane wszystkich, że do 20-22 "monitor, a następnie możesz mieć killer budowania dowolnej aplikacji.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB wew składowania. 2TB int składowania
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chłodzenie:
AC7
Sieć / Internet:
Monitor (y):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (-y):
Vista 32P
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.