![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Deci, practic ive avut acelaşi computer pentru aproximativ 1 ani şi jumătate de acum, trebuie avut în vedere faptul că wasn't bine că, atunci când am luat-o, oricum, şi im întrebam doar dacă aş cumpăra o mulţime de noi componente şi să facă asta mai bine, sau începe de la zero şi să construiască o eu, sau poate doar să cumpăraţi un premade o ... Meu actual specificatiile; Mobo - Intel (R) 82801FB Ultra ATA Storage 2651 CPU - Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.06GHz (2 CPU's) Graphics Card - NVIDIA GeForce 6200 LE 128MB RAM - 1024MB (1Gig) HDD - 160GB hard-disk intern (Nu este sigur de ceea ce face) Componentele ive ales pentru a face upgrade la; CPU -- Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz 4M shared L2 Cache LGA 775 Procesor Graphics Card - Leadtek PX8800GT 512MB standard GeForce 8800GT 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 HDCP Ready SLI Supported Video Card RAM - Ceva în cadrul regiunii de 2-4GB Apropo - IM execută Windows XP, ive sa spus că a înghiţit Vista RAM ca dracu ', asa ca m-am gândit că ar trebui să vă spun asta. Deci, ce facem baieti cred, upgrade-urile sau noi, pre-a construit un computer sau construi de la zero? Multumesc anticipat .. |
|
| |||
| |||
| Mod de depinde ce vrei să-l utilizaţi pentru ... Nu te pot ajuta mult, dar astept pe cineva care ar putea fi în măsură să ofere o mai bună consiliere în cazul în care acestea s-au ştiut ce va face cu el. :) |
|
| |||
| |||
| Da, ei, probabil, cel mai bun pentru a ne spune de ce veţi fi utilizaţi computerul dumneavoastră, şi atunci se poate lucra-o de acolo.
__________________ "Dacă nu vă puteţi convinge-le, le confunda!" |
|
| |||
| |||
| Jocuri de cele mai multe ori, Photoshop, Sony Vegas Video Studio, ceva care se poate incarca destul de repede de deschidere chestii .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Având în vedere dvs. citat de utilizare, mi-ar recomanda un nou construi. Chiar şi în XP Photoshop este berbec şi lăţime de bandă de foame şi de orice potenţial pentru upgrade-urile dvs. curente de setup-ar face-o justiţie atunci când se ia în considerare costul. Vechea tehnologie, la noile preţuri, este încă în jurul preţului de noi tech ca urmare a pieţei fiind atât de mic pentru el. Deci, vânzătorii pot pleca de taxare o primă. Dacă aţi schimbat procesorul pentru o E6850 (cu excepţia cazului în care aveţi de gând să oc'ing) şi-am 2GB de 1066mhz RAM. Potrivire toate că la un 20-22 "monitor, atunci ar fi un criminal construi pentru orice aplicaţie.
![]() |
|
| Marcaje |