мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Нови делови или ново рачунар?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. Мар 2007, 18:31
Нови члан групе

Default Нови делови или ново рачунар?

Тако је у основи имао тај иве исто рачунар за око 1 и по година, имати на уму да то није добра да кад сам први пут добио је свеједно, и само им питате да ли бих требао купити пуно нових компоненти и учинити ово боље, или почети од нуле и градити једна себе, или можда само купити премаде једно ...

Мој тренутни наочаре;

Мобо - Интел (Р) 82801ФБ Ултра АТА Стораге 2651
Процесор - Интел (Р) Пентиум (Р) 4 ЦПУ 3.06ГХз (2 ЦПУ-а)
Графичка картица - НВИДИА ГеФорце 6200 ЛЕ 128МБ
РАМ - 1024МБ (1Гиг)
ХДД - 160ГБ Интернал Хард Дриве (Нисте сигурни шта учинити)

Компоненте Иве бере за надоградњу на;

ЦПУ -- Интел Цоре 2 Дуо Е6750 Цонрое 2.66ГХз дужине 4м дељене Л2 Цацхе ЛГА 775 Процессор
Графичка картица - Леадтек ПКС8800ГТ 512МБ Стандард ГеФорце 8800ГТ 512МБ 256-битна ГДДР3 ПЦИ Експресс 2,0 ХДЦП Реады сли Суппортед Видео Цард
РАМ - Нешто у региону 2-4ГБ

Бы Тхе Уаы - Им Уиндоус КСП, Иве је рекао да је Виста суаллоус РАМ попут пакла, па сам помислио бих требао рећи да те момачки.

Па шта ви мислите, надоградње или нових пре-изграђен рачунару или саградити један од нуле?

Хвала унапред ..
Old 8. Мар 2007, 19:30
Донаторска Група

Врста зависи шта желите да га користите за ... Ја не могу пуно помоћи, али ја очекујем ко би могли бити у стању да да бољи савет, ако су знали шта ће бити догађај били с њим. :)
Old 8. Мар 2007, 20:07
Донаторска Група

Да, вероватно најбоље да својој Реците нам шта ће се користи на свом рачунару, а затим можемо радити га оданде.

"Ако се не можете уверити их, збунити их!"
Old 9. Мар 2007, 00:49
Нови члан групе

Гаминг углавном, Пхотосхоп, Соны Вегас Видео Студио, нешто што може да отпремите згодан брз отварања ствари ..
Old 10. Мар 2007, 03:34
Донаторска Група

С обзиром на Вашу котираним коришћења Лекар је такође препоручио бих нову изградњу. Чак и у КСП Пхотосхоп је овна и бандуитх гладна и било могућа надоградње за ваш тренутни сетуп не би то учинити правду када је узети у обзир цену. Старе тецх, на нове цене, и даље је око цена нових тецх због тржишту бити толико мали за то. Значи продавци могу извући пуњења премиум.

Ако суаппед за ЦПУ Е6850 (осим ако план о оц'инг) и је добио од 2ГБ рам 1066мхз. Подударни све што се до 20-22 "монитор, онда бих да има убица градити за било коју апликацију.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Рачунарске браве горе, чак и након замени делова лотты26 Генерал Хардуаре Цхат 1 15. јуна 2009 18:29
Треба ми помоћ Одабир Делови за Цомпутер Гаминг иХаттон Генерал Хардуаре Цхат 16 7. јуна 2009 12:14
Требате велике помоћи на Надоградња рачунара Делови! Дантзеил Генерал Хардуаре Цхат 12 7 март 2009 21:12
Цомпутер делови гмцомпутерсервицес Генерал Хардуаре Цхат 10 18 децембар 2008 06:48
Цомпутер делови Та1да Генерал Хардуаре Цхат 7 7. јула 2007 09:45
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц