![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Тако је у основи имао тај иве исто рачунар за око 1 и по година, имати на уму да то није добра да кад сам први пут добио је свеједно, и само им питате да ли бих требао купити пуно нових компоненти и учинити ово боље, или почети од нуле и градити једна себе, или можда само купити премаде једно ... Мој тренутни наочаре; Мобо - Интел (Р) 82801ФБ Ултра АТА Стораге 2651 Процесор - Интел (Р) Пентиум (Р) 4 ЦПУ 3.06ГХз (2 ЦПУ-а) Графичка картица - НВИДИА ГеФорце 6200 ЛЕ 128МБ РАМ - 1024МБ (1Гиг) ХДД - 160ГБ Интернал Хард Дриве (Нисте сигурни шта учинити) Компоненте Иве бере за надоградњу на; ЦПУ -- Интел Цоре 2 Дуо Е6750 Цонрое 2.66ГХз дужине 4м дељене Л2 Цацхе ЛГА 775 Процессор Графичка картица - Леадтек ПКС8800ГТ 512МБ Стандард ГеФорце 8800ГТ 512МБ 256-битна ГДДР3 ПЦИ Експресс 2,0 ХДЦП Реады сли Суппортед Видео Цард РАМ - Нешто у региону 2-4ГБ Бы Тхе Уаы - Им Уиндоус КСП, Иве је рекао да је Виста суаллоус РАМ попут пакла, па сам помислио бих требао рећи да те момачки. Па шта ви мислите, надоградње или нових пре-изграђен рачунару или саградити један од нуле? Хвала унапред .. |
|
| |||
| |||
| Врста зависи шта желите да га користите за ... Ја не могу пуно помоћи, али ја очекујем ко би могли бити у стању да да бољи савет, ако су знали шта ће бити догађај били с њим. :) |
|
| |||
| |||
| Да, вероватно најбоље да својој Реците нам шта ће се користи на свом рачунару, а затим можемо радити га оданде.
__________________ "Ако се не можете уверити их, збунити их!" |
|
| |||
| |||
| Гаминг углавном, Пхотосхоп, Соны Вегас Видео Студио, нешто што може да отпремите згодан брз отварања ствари .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| С обзиром на Вашу котираним коришћења Лекар је такође препоручио бих нову изградњу. Чак и у КСП Пхотосхоп је овна и бандуитх гладна и било могућа надоградње за ваш тренутни сетуп не би то учинити правду када је узети у обзир цену. Старе тецх, на нове цене, и даље је око цена нових тецх због тржишту бити толико мали за то. Значи продавци могу извући пуњења премиум. Ако суаппед за ЦПУ Е6850 (осим ако план о оц'инг) и је добио од 2ГБ рам 1066мхз. Подударни све што се до 20-22 "монитор, онда бих да има убица градити за било коју апликацију.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Рачунарске браве горе, чак и након замени делова | лотты26 | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 15. јуна 2009 18:29 |
| Треба ми помоћ Одабир Делови за Цомпутер Гаминг | иХаттон | Генерал Хардуаре Цхат | 16 | 7. јуна 2009 12:14 |
| Требате велике помоћи на Надоградња рачунара Делови! | Дантзеил | Генерал Хардуаре Цхат | 12 | 7 март 2009 21:12 |
| Цомпутер делови | гмцомпутерсервицес | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 18 децембар 2008 06:48 |
| Цомпутер делови | Та1да | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 7. јула 2007 09:45 |
| Тхреад Тоолс | |
| |