az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Yeni parçalar veya yeni bilgisayar?

Reply

Konu Araçları
Old 8 Kasım 2007, 18:31
Yeni Üye Grubu

Yani temelde ive yaklaşık 1 buçuk yıldır, ayı için göz önüne aldığımızda, bu wasnt iyi when I first yine de var bu aynı bilgisayarı ve sadece olsun yeni parçaları birçok satın alma ve bu daha iyi ya da merak Sohbet Sıfırdan başlamak ve inşa bir kendimi, ya da belki sadece bir premade bir satın ...

Bulunduğum özellikleri;

Mobo - Intel (R) 82801FB Ultra ATA Depolama 2651
CPU - Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.06GHz (2 CPU'nuzun)
Grafik Kartı - NVIDIA GeForce 6200 LE 128MB
RAM - 1024MB (1Gig)
HDD - 160GB Dahili Sabit Disk (Not ne Make) emin

Bileşenlerini yükseltmek için seçilmiş ive;

CPU -- Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz 4M İşlemci L2 Cache LGA 775 paylaşılan
Grafik Kartı - Leadtek PX8800GT 512MB Standart GeForce 8800GT 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2,0 HDCP Ready SLI Supported Video Kartı
RAM - Something 2 bölgede-4GB

By the way - Im, Windows XP çalıştıran bir cehennem gibi Vista yutulduğunu RAM, bu yüzden sadece siz söylemek gerektiğini düşündüm söyledi edilmiş ive bu.

Peki çocuklar, yeni ön Modernizasyonlar düşünüyorum bilgisayar inşa veya sıfırdan bir yaratırım?

Şimdiden teşekkür ederiz ..
Old 8 Kasım 2007, 19:30
Bağış Grubu

Tür ne için kullanmak istediğinizde bağlıdır ... Fazla yardımcı olamaz ama eğer bu ne yapıyor olacak biliyor kim daha iyi tavsiyelerde olabileceğini olabilir herkes bekliyoruz. :)
Old 8 Kasım 2007, 20:07
Bağış Grubu

Evet, onun en iyi ihtimalle sizin için bilgisayarınızı kullanarak ne olacak, sonra orada da çalışmak bize bildirmelisiniz.

"Eğer onları ikna edemez onları karıştırmayın!"
Old 9 Kasım 2007, 00:49
Yeni Üye Grubu

Oyun çoğunlukla Photoshop, Sony Vegas Video Studio, bu çok hızlı .. şeyler açılış yükleyebilirsiniz şey
Old 10 Kasım 2007, 03:34
Bağış Grubu

Senin sözlerinde kullanımı göz önüne alındığında, yeni bir inşa etmenizi tavsiye ederim. XP Photoshop bile koç ve ve geçerli kurulum için herhangi bir olası yükseltmeleri aç bant genişliği adalet yapmayacağım da zaman dikkate maliyetini almak. Yeni fiyatlarla Eski teknoloji, hala bir fiyat civarında yeni pazar böylece küçük olması nedeniyle teknoloji. Bu nedenle satıcılar uzaklıktadır premium şarj alabilirsiniz.

Eğer bir E6850 için işlemci takas (siz oc'ing üzerinde) plan ve 2GB 1066MHz bellek var. Bu bir 20-22 "monitör, daha sonra herhangi bir uygulama için bir katil var inşa ediyorum Eşleşmiş.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından