менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Нові деталі або новий комп'ютер?

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 листопада 2007, 18:31
Нові члени групи

Default Нові деталі або новий комп'ютер?

Таким був основний Ive цього ж комп'ютера приблизно на 1 з половиною років, мати на увазі, що Wasn't, що добре, коли я вперше отримав все одно, і їм просто цікаво, чи повинен я купити багато нових компонентів і зробити цю функцію краще, або Почати з нуля, і збудував собі, або просто купити готові один ...

Мій поточний специфікацій;

Mobo - Intel (R) 82801FB Ultra ATA Storage 2651
Процесор - Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.06GHz (2 процесора)
Відеокарта - NVIDIA GeForce 6200 LE 128MB
ОЗУ - 1024MB (1Gig)
HDD - 160GB Internal Hard Drive (не впевнені, що зробити)

Компоненти Ive вибрав для оновлення;

Процесор -- Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz 4M загальний кеш L2 процесорів LGA 775
Відеокарта - Leadtek PX8800GT 512MB стандартною GeForce 8800GT 512MB 256-бітної GDDR3 PCI Express 2.0 HDCP Ready SLI Supported Video Card
ОЗУ - Что-то в області 2-4GB

By The Way - Im під управлінням Windows XP, Ive сказали, що Vista ластівки пам'яті, як з пекла, так що я просто думала, що я повинен сказати, що ви, хлопці.

Так що ж ви, хлопці, думаю, оновлення або нові вбудовані комп'ютера або побудувати з нуля?

Спасибо заранее ..
Old 8 листопада 2007, 19:30
Донор групи

Вид залежить, що ви хочете використовувати його для ... Я не можу не багато, але я сподіваюся, хто може могли б дати кращий рада, якщо вони знали, що ви збиралися робити з нею. :)
Old 8 листопада 2007, 20:07
Донор групи

Так, його, ймовірно, краще сказати нам, що ви будете працювати за комп'ютером, а потім ми можемо його звідти.

"Якщо ви не можете переконати їх, змішувати їх!
Old 9 листопада 2007, 00:49
Нові члени групи

Gaming основному, Photoshop, Sony Vegas Video Studio, те, що навантаження може досить швидко відкриття Stuff ..
Old 10 листопада 2007, 03:34
Донор групи

З огляду на Ваші цитований використання, я б рекомендував побудувати нове. Навіть у Photoshop XP є пропускна здатність пам'яті і голодних і будь-які перспективні оновлень для поточної установки не зробить це справедливість, якщо взяти до уваги вартість. Стара технологій, за новими цінами, ще близько Ціна нових технологій через ринок був настільки малий для нього. Такі продавці можуть піти зарядки Premium.

Якщо ви змінили процесор для E6850 (якщо ви не плануєте oc'ing) та отримав 2 Гб 1066MHz RAM. Matched все, що на 20-22 "моніторі, то Вам доведеться Killer побудувати для будь-якого застосування.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Комп'ютерні замкнути, навіть після заміни частин lotty26 Генеральний обладнання чат 1 15 червня 2009 18:29
Мені потрібна допомога у виборі частин для ігрового комп'ютера iHatton Генеральний обладнання чат 16 7 червня 2009 12:14
Допомога потрібна велика з оновлення комплектуючих для комп'ютерів! Dantzeil Генеральний обладнання чат 12 7 березня 2009 21:12
Компоненти комп'ютерів gmcomputerservices Генеральний обладнання чат 10 18 грудня 2008 06:48
Компоненти комп'ютерів Ta1da Генеральний обладнання чат 7 7 липня 2007 09:45
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.