![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έι, Ψάχνω για ένα νέο, όλα σε ένα εκτυπωτής έννοια θα πρέπει να έχει εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης. Προϋπολογισμός μου είναι τίποτα μέχρι ενός, Â £ 200. Αυτή τη στιγμή έχω ένα μάλλον παλιό HP ένα και νομίζω ότι ο χρόνος του να την ανανεώσει. Υπάρχουν τόσα πολλά εκεί έξω είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποια θα διαλέξω! Εάν υπάρχει οποιαδήποτε συμβουλή σας γνωρίζω θα ήμουν ευγνώμων να την ακούσουν! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ρίξτε μια ματιά στις dabs.com mate ή για ebuyer.
| |||
| |||
| Μου άρεσε πολύ η HP εργαλείων, και ιδίως με τα όλα-σε-ένα λύσεις. Έχουμε μια παλιά HP PSC1355 ότι κάνει καλά τη δουλειά της σάρωσης και εκτύπωσης, και διαθέτει ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης καρτών σε μία φωτογραφία αφής εκτυπώσεις. Καλή λίγο kit και δεν ήταν υπερβολικά ακριβό, αν και ομολογουμένως τα αναλώσιμα δεν είναι φθηνή. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| LAZER έναντι εκτυπωτών Inkjet Printer; | settoogo | Digital Imaging & Printers | 3 | 3η Μαρ 2009 22:54 |
| Dell 720 εκτυπωτή με το μήνυμα λάθους Το συγκεκριμένο εκτυπωτή moniter είναι unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & Printers | 8 | 30η Σεπ 2008 05:02 |
| Εκτυπωτής επιζήμια θύρα του εκτυπωτή. HELP | peter την αλιέα | Digital Imaging & Printers | 0 | 4η Ιουν 2008 06:49 |
| Χρειάζεστε ένα νέο εκτυπωτή ... | craiig | Digital Imaging & Printers | 3 | 4η Μαΐου 2008 04:39 |
| Εκτυπωτής | tinkerbell | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 16 | 28 Νοε 2007 15:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |