![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ej, Tražim nove sve u jednom pisač smisao mora imati ispisa, kopiranje i skeniranje. Moj proračun ništa do, Â £ 200. Trenutno sam prilično stari HP jednom i mislim da obnovite svoje vrijeme to. Postoji toliko vani teško je znati koje uči! Ako postoji neki savjet od vas zna ja bi bio zahvalan da čujem to! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imaju pogled na dabs.com mate ili na ebuyer.
| |||
| |||
| I prilično svidjela HP gear, osobito sve-u-jednom rješenja. Imamo stari HP PSC1355 da se radi dobar posao skeniranja i ispisa, a ima i čitač kartica izgrađen za jedan dodir photo prints. Dobar zalogaj od kit i nije pretjerano skupo, iako se dodusse potrošni nisu jeftini. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Lazer vs Inkjet Printer Printer? | settoogo | Digital Imaging & Pisači | 3 | 3. ožujak 2009 22:54 |
| Dell 720 pisača sa poruka o pogrešci Navedeni printer moniter je unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & Pisači | 8 | 30. Ruj 2008 05:02 |
| Printer oštećivanje pisača. POMOĆ | Petra ribar | Digital Imaging & Pisači | 0 | 4. lipnja 2008 06:49 |
| Trebam novi printer ... | craiig | Digital Imaging & Pisači | 3 | 4. svibanj 2008 04:39 |
| Printer | tinkerbell | Networking, Modemi & VoIP | 16 | 28. studeni 2007 15:00 |
| Thread Tools | |
| |