![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé, Én keresek egy új, minden egy nyomtatót értelmében kell rendelkeznie, nyomtatás, másolás és szkennelés. Saját költségvetése, ami akár Ã, Â £ 200. Abban a pillanatban van egy elég régi HP egy és azt hiszem, hogy ideje újítani. Nincs olyan sok ott nehezen tudom, melyik a Pick! Ha van olyan tanácsot tudsz én hálás lenne hallani! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Érdemes megnézni a dabs.com mate vagy ebuyer.
| |||
| |||
| Én nagyon szerettem a HP halászeszköz, különösen az all-in-one megoldások. Van egy régi HP PSC1355, hogy nem jó munkát végzett szkennelés és nyomtatás, és a kártyaolvasó épült egy touch Fényképnyomtatás. Jó kis dobozt, és nem túl drága, bár igaz, a fogyó nem olcsó. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lazer vs Tintasugaras nyomtató nyomtató? | settoogo | Digital Imaging & Nyomtatók | 3 | 3. március 2009 22:54 |
| Dell 720 nyomtató hibaüzenet A megadott nyomtató moniter is ismeretlen | themadpanda1989 | Digital Imaging & Nyomtatók | 8 | 30. Szeptember 2008 05:02 |
| Nyomtatható káros nyomtatóportot. SEGÍTSÉG | Péter halász | Digital Imaging & Nyomtatók | 0 | 4. június 2008 06:49 |
| Szükségem van egy új nyomtató ... | craiig | Digital Imaging & Nyomtatók | 3 | 4. május 2008 04:39 |
| Nyomtató | tinkerbell | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 16 | 28. november 2007 15:00 |
| Téma eszközök | |
| |