![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני מחפש חדש כל אחד במדפסת משמעות זה בטח הדפסה, העתקה וסריקה. התקציב שלי הוא משהו עד בדיקת A 200 פאונד. כרגע יש לי אחד די ישן של HP ואני חושב שזה הזמן לחדש את שלה. יש כל כך הרבה בחוץ קשה לדעת איזה מהם לבחור! אם יש לך עצות כלשהן מכיר אהיה אסיר תודה לשמוע את זה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שיהיה לך להסתכל על dabs.com זוג או על ebuyer.
| |||
| |||
| אני ממש אוהבת את ציוד של HP, בעיקר את כל-In-One פתרונות. יש לנו ישן HP PSC1355 שעושה עבודה טובה של סריקה והדפסה, ויש לו כרטיס הקורא מובנים עבור One Touch תמונה הדפסים. טוב מעט Kit overly ולא היה יקר, למרות admittedly את consumables אינן זולות. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Lazer לעומת למדפסת דיו למדפסת? | settoogo | Digital Imaging & מדפסות | 3 | 3rd מרץ 2009 22:54 |
| Dell 720 מדפסת עם הודעת השגיאה המצוין מדפסת moniter היא unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & מדפסות | 8 | 30 ספטמבר 2008 05:02 |
| פגיעה מדפסת יציאת מדפסת. עזרה | פיטר את הדייג | Digital Imaging & מדפסות | 0 | 4th יוני 2008 06:49 |
| צריך מדפסת חדשה ... | craiig | Digital Imaging & מדפסות | 3 | 4th מאי 2008 04:39 |
| מדפסת | tinkerbell | רישות, מודמים & VoIP | 16 | -28 נובמבר 2007 15:00 |
| שרשרת כלים | |
| |