![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Еј, Тражим нове све у једном штампач смисао мора да има штампања, копирање и скенирање. Мој буџет ништа до, Я £ 200. Тренутно сам прилично стари ХП једном и мислим да ажурирате своје време за. Постоји толико вани тешко је знати које учи! Ако постоји неки савет од вас зна ја би био захвалан да чујем то! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имају поглед на дабс.цом мате или на ебуыер.
| |||
| |||
| И прилично свидела ХП геар, нарочито све-у-једном решења. Имамо стари ХП ПСЦ1355 да се ради добар посао скенирања и штампања, а има и читач картица изграђен за један додир пхото принтс. Добар залогај од кит и није претерано скупо, иако се додуссе потрошни нису јефтини. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лазер вс Инкјет Принтер Принтер? | сеттоого | Дигитал Имагинг & Штампачи | 3 | 3 март 2009 22:54 |
| Делл 720 штампача са порука о грешци Наведени принтер монитер је ункоун | тхемадпанда1989 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 8 | 30. сеп 2008 05:02 |
| Принтер оштећивање штампача. ПОМОЋ | Петра Рибар | Дигитал Имагинг & Штампачи | 0 | 4. јуна 2008 06:49 |
| Требам нови принтер ... | цраииг | Дигитал Имагинг & Штампачи | 3 | 4 мај 2008 04:39 |
| Принтер | тинкербелл | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 16 | 28 новембар 2007 15:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |