менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Новий принтер - 3 функції в 1 принтер ...

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 жовтня 2006, 08:50
Член групи

Default Новий принтер - 3 функції в 1 принтер ...

Гей,

Я шукаю нове все в одному принтері сенсі вона повинна мати друк, копіювання і сканування. Мій бюджет або до, Â £ 200. На даний момент у мене досить стара HP One і я думаю, свій час, щоб продовжити його.

Існує так багато там важко дізнатися, який з них вибрати! Якщо є які-небудь рекомендації ви знаєте я був би вдячний почути це!
Old 19 жовтня 2006, 06:01
Адміністратор групи

Майте погляд на Мате dabs.com або на Ebuyer.

Просто порівняйте специфікації і отримати найкраще, що ви можете собі дозволити.

Особисто я є прихильником англійської і Canon речі.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 21 жовтня 2006, 06:34
Член групи

Я дуже любила Gear HP, зокрема, все-в-одному рішень. У нас є старі HP PSC1355, що робить хорошу роботу сканування і друку, і має вбудований кард-рідер в одному Touch друкує фотографії. Пристойний комплект і не дуже дорогі, хоча за загальним визнанням, витратні матеріали коштують недешево.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Лазерні принтери проти струменевий принтер? settoogo Digital Imaging & Принтери 3 3 березня 2009 22:54
Є невідомий принтер Dell 720 і повідомлення про помилку вказаний MONITER принтер themadpanda1989 Digital Imaging & Принтери 8 30 вересня 2008 05:02
Пошкодження принтера порт принтера. ДОПОМОГА Петро Рибак Digital Imaging & Принтери 0 4 червня 2008 06:49
Потрібен новий принтер ... craiig Digital Imaging & Принтери 3 4 травня 2008 04:39
Принтер Tinkerbell Мережа, Модеми & VoIP 16 28 листопада 2007 15:00
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.