![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, Я шукаю нове все в одному принтері сенсі вона повинна мати друк, копіювання і сканування. Мій бюджет або до, Â £ 200. На даний момент у мене досить стара HP One і я думаю, свій час, щоб продовжити його. Існує так багато там важко дізнатися, який з них вибрати! Якщо є які-небудь рекомендації ви знаєте я був би вдячний почути це! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Майте погляд на Мате dabs.com або на Ebuyer.
| |||
| |||
| Я дуже любила Gear HP, зокрема, все-в-одному рішень. У нас є старі HP PSC1355, що робить хорошу роботу сканування і друку, і має вбудований кард-рідер в одному Touch друкує фотографії. Пристойний комплект і не дуже дорогі, хоча за загальним визнанням, витратні матеріали коштують недешево. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Лазерні принтери проти струменевий принтер? | settoogo | Digital Imaging & Принтери | 3 | 3 березня 2009 22:54 |
| Є невідомий принтер Dell 720 і повідомлення про помилку вказаний MONITER принтер | themadpanda1989 | Digital Imaging & Принтери | 8 | 30 вересня 2008 05:02 |
| Пошкодження принтера порт принтера. ДОПОМОГА | Петро Рибак | Digital Imaging & Принтери | 0 | 4 червня 2008 06:49 |
| Потрібен новий принтер ... | craiig | Digital Imaging & Принтери | 3 | 4 травня 2008 04:39 |
| Принтер | Tinkerbell | Мережа, Модеми & VoIP | 16 | 28 листопада 2007 15:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |