![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз построих нов компютър, но тя не работи. Аз не знам каква е причината за проблема. Той е първият ми изгради така има лек шанс, че нещо не е направено неправилно, въпреки че аз вярвам Направих всичко наред. Моите части (само за да се изяснят всички части са нови-от newegg): Core 2 Duo e8400 dfi bloodiron xfx 8800gts SEAGATE 320gb HD 4x1gb 677 решаващо ballistix овен tuniq кула 700 вата thermaltake PSU Всичко правомощията на за много кратко време, след което тя се изключва и цикъла се повтаря. Чух, не издава сигнал. Аз съм се подозира нещо да се doa, но дори не може да разбера какво е то. Статистика: -Всички случая фенове работа. -Всички светлини работа. GPU-фен работи. -Дънната светлина е включено. -DVD устройство произведения (отваря) CPU-фен работи. *** Аз опитах: -Възстановяване на дънната платка -Realigning на процесора и hsf -Стягане на всички кабели, като гарантира, че всичко е включен в подходящ -Reseating на процесора -Отстраняване на HDD, DVD устройство, но всички 1 овен стик -Ръчно включване на компютър с отвертка за да се избегне с мощност бутона кратко Моля да ми помогне с всички възможни решения. Смятам, че имам свиват го нито върху PSU, gpu, или на процесора. Моля, съветва ме, на която тя е част така че да получите в замяна в рамките на допустимото време. Благодаря Ви предварително. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Не, монитора не показва нищо. |
|
| |||
| |||
| Имате ли достъп до друга графична карта тогава да опитам? Виждам, че са в САЩ и че е късно. Опитайте се спи на него и да отидем в друга сутрин. Тези проблеми са обикновено нещо тривиално, но ако сте уморени няма да го видя!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Е, не в момента. Вярвате ли на gpu е проблемът? Вентилатора на него се върти и няма постоянен сигнал, който дойде, когато аз я изключете. Причината, поради която мониторът не се показва BIOS е така, защото (може би аз не правят тази част ясни) - спиране на компютъра след около 3 секунди, а след това reboots само себе си. Тя продължава да "се опитват да се обърнат за", докато не го включи. Предполагам, че трябва да се спи, но съм била за отстраняване на проблеми за известно време така че не мисля, спят на него ще ми помогне ... :) Все пак, аз ще взема твоя съвет. Надяваме се, когато се събудиш ще получите отговор с някои идеи, които ще работят. Също така, утре ми Vista е смешен, така ми се искаше да го готов: / |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Да, липсата на предупреждение, когато изключете вентилатора е тревожно. Какво прави той, когато вие отстранете графична карта и стартиране?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Глупаво въпроси, може би, но като Майк каза често той е просто нещо:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това не е GPU. Това е най-вероятно на PSU, евентуално на дънната платка, малко вероятно да бъде CPU.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Аз ще опитам различен PSU, един от релси, не може да се даде компонентите достатъчно мощ. |
|
| |||
| |||
| Искаш да кажеш, че PSU е дефектна. Искам да кажа, че е 700 вата ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моят монитор е работа и моя кула е работа, но не заедно | nickny | Общи Хардуер Чат | 7 | 22 Юли 2009 14:26 |
| IE не работи | tinkerbell | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 7 | 21-ви септември 2008 21:41 |
| USB 2 не работи | torana9x | Общи Хардуер Чат | 11 | 4 януари 2008 13:25 |
| VPN не работи | mc_blue | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 5 | 30 април 2007 09:41 |
| Моят CD Rom не работи, помощ, моля? | студиото. | Дискове & сменяемите носители | 6 | 21 Март 2007 03:25 |
| Нишка Инструменти | |
| |