![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jsem vybudoval nový počítač, ale to nefunguje. Nevím, co je příčinou tohoto problému je. Je to můj první stavět tak, že je malá šance, že něco bylo špatně, i když věřím, jsem udělal všechno pro to. Moje částí (stačí, aby objasnila, všechny díly jsou nové-od newegg): Core 2 Duo e8400 DFI bloodiron xfx 8800gts Seagate 320gb hd 4x1gb 677 rozhodující ballistix ram tuniq věž 700w thermaltake PSU Vše pravomocí za velmi krátkou dobu, pak se to vypne, a cyklus se opakuje. Slyšel jsem, že žádné pípnutí. Mám podezření na něco, co je třeba DOA, ale nelze ani zjistit, co to je. Statistiky: -Všechny fanoušky případě práce. -Všechny LED světly pracovat. -GPU ventilátor funguje. -Základní deska svítí. -DVD děl (otevře) -CPU ventilátor funguje. *** Jsem se pokoušel: -Resetování desce -Realigning CPU a HSF -Zpřísnění všech kabelů, takže určitě všechno je zapojen do správně -Reseating CPU Odebírání-HDD, DVD, ale všechny 1 ram Stick -Ruční zapnutí počítače se šroubovákem, aby se zabránilo vypínače krátké Prosím, pomozte mi s jakýmkoli možným řešením. Věřím, že jsem zúžil to buď PSU, GPU, nebo CPU. Prosím, poradí mi, na které straně je to tak mohu získat náhradu v rámci povolené doby. Děkuji předem. |
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ne, na monitoru se nezobrazí nic. |
|
| |||
| |||
| Máte přístup k další grafickou kartu pak to zkusit? Vidím, že jsou v USA a to je pozdě. Zkuste spát na to a ještě jít ráno. Tyto problémy jsou obvykle něco triviální, ale pokud jste unavení nebudete vidět!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| No, není v současné době. Myslíte si, že GPU je problém? Ventilátor na ní otáčí a není konstantní signál, že se přijde na to, když jsem odpojit. Důvodem, proč monitoru není dostat na displej bios je proto, že (snad jsem se, aby to bylo jasné část) - počítač vypne po cca 3 sekundy a pak reboots sama. Drží "pokusu zapnout", dokud jsem to vypnout. Asi bych měl dostat spát, ale jsem o odstraňování závad na chvíli tak si nemyslím, že spí na to pomůže mi ... :) Nicméně, uvidíme se svým doporučením. Doufejme, že když jsem se vzbudil budu dostávat odpovědi s některými názory, že bude fungovat. Také zítra my Vista přichází tak jsem chtěl mít připraveno: |
|
| |||
| |||
| Citace:
Ano, absence varování když odpojte ventilátor je znepokojivý. Co to má dělat, když vám odstranit grafické karty a nastartovat?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hloupé otázky, možná, ale jako Mike řekl často je to jednoduchá věc:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Není to na GPU. Je to s největší pravděpodobností PSU, možná deska, pravděpodobně se procesor.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Chtěl bych zkusit jinou PSU, jedné z kolejí se nesmí dát komponenty dost síly. |
|
| |||
| |||
| Kéž by znamenalo, že PSU je vadný. Já myslím, že je 700 wattů ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Můj monitor je moje práce a rozhledna funguje, ale ne spolu | nickny | Obecné Hardware Chat | 7 | 22. července 2009 14:26 |
| IE nefunguje | Tinkerbell | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 7 | 21. Září 2008 21:41 |
| USB 2 nefunguje | torana9x | Obecné Hardware Chat | 11 | 4. ledna 2008 13:25 |
| VPN nefunguje | mc_blue | Virus, spyware a bezpečnost | 5 | 30. dubna 2007 09:41 |
| Moje CD Rom nepracuje, pomoc, prosím? | studio. | Drives & Removable Media | 6 | 21. března 2007 03:25 |
| Thread Nástroje | |
| |