![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έχω χτίσει ένα νέο υπολογιστή, αλλά δεν λειτουργεί. Δεν ξέρω ποια είναι η αιτία του προβλήματος είναι. Είναι η πρώτη μου οικοδομήσουμε έτσι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα ότι κάτι είχε γίνει λάθος, αν και πιστεύω ότι έκανα όλα σωστά. Μέρη μου (μόνο και μόνο για να διευκρινίσει? Όλα τα στοιχεία είναι από το νέο-newegg): Core 2 Duo e8400 DFI bloodiron xfx 8800gts Seagate 320GB HD 4x1gb 677 κρίσιμο ballistix ram tuniq πύργος 700w thermaltake PSU Τα πάντα για την εξουσία για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, τότε θα σβήνει, και ο κύκλος επαναλαμβάνεται. Ακούω δεν ηχεί. Έχω κάτι να υποψιάζεται DOA, αλλά δεν μπορεί καν να καταλάβω τι είναι. Στατιστικά: -Όλοι οι φίλαθλοι υπόθεση εργασίας. -Όλα τα φώτα LED εργασίας. GPU-ανεμιστήρα έργων. -Motherboard φως φαίνεται. -DVD drive έργων (ανοίγει) CPU-fan έργων. *** Έχω δοκιμάσει: -Επαναφορά της μητρικής πλακέτας -Επαναπροσαρμογής της CPU και της hsf -Ενίσχυση όλα τα καλώδια, να διασφαλίσουμε όλα είναι σωστά συνδεδεμένο -Reseating η CPU -Αφαίρεση HDD, DVD drive, αλλά όλα 1 stick ram -Χειροκίνητη ενεργοποίηση του υπολογιστή με ένα κατσαβίδι για να αποφευχθεί μια σύντομη κουμπί Παρακαλώ να με βοηθήσει με κάθε δυνατό λύσεις. Πιστεύω ότι έχω περιόρισε στα είτε το PSU, gpu ή cpu. Παρακαλείσθε να με ενημερώσετε για ποιο μέρος είναι έτσι μπορούν να πάρουν μια αντικατάσταση εντός του επιτρεπόμενου χρόνου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Οχι, η οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα. |
|
| |||
| |||
| Έχετε πρόσβαση σε μια άλλη κάρτα γραφικών, στη συνέχεια να προσπαθήσουμε; Βλέπω πως είναι στις ΗΠΑ και είναι αργά. Προσπαθήστε να κοιμούνται σε αυτή και έχουν πάει άλλο το πρωί. Τα προβλήματα αυτά είναι συνήθως κάτι ασήμαντο, αλλά εάν είστε κουρασμένοι δεν θα δείτε το!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, δεν αυτή τη στιγμή. Πιστεύετε η gpu είναι το πρόβλημα; Ο ανεμιστήρας γυρίσματα σε αυτό και δεν υπάρχει σταθερή μπιπ που κάνει όταν θα έρθουν για αποσυνδέστε τον. Ο λόγος για τον οποίο η οθόνη δεν θα είναι στην οθόνη του BIOS, επειδή (ίσως δεν το καθιστούν σαφές μέρος) - ο υπολογιστής κλείνει μετά από περίπου 3 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια η ίδια reboots. Κρατά "επιχειρεί να μετατρέψει σε" μέχρι να την απενεργοποιήσετε. Μάλλον θα πρέπει να κοιμηθεί, αλλά έχω την αντιμετώπιση προβλημάτων για λίγο, έτσι δεν νομίζω ότι κοιμούνται σε αυτήν, θα με βοηθήσει ... :) Ωστόσο, θα πάρω τη συμβουλή σου. Ας ελπίσουμε ότι όταν ξυπνάω θα λάβει απαντήσεις με κάποιες ιδέες που θα λειτουργήσει. Επίσης, αύριο μου έρχεται Vista έτσι θα ήθελα να έχουμε έτοιμο: / |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ναι, η έλλειψη κάθε προειδοποίηση όταν αποσυνδέστε τον ανεμιστήρα είναι ανησυχητική. Τι κάνουμε όταν αφαιρείτε την κάρτα γραφικών και εκκίνηση;
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Silly ερωτήσεις ίσως, αλλά όπως είπε ο Mike συχνά είναι ένα απλό πράγμα:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είναι η GPU. Είναι πολύ πιθανόν το PSU, ενδεχομένως, τη μητρική πλακέτα, απίθανο να είναι το CPU.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα να δοκιμάσετε μια διαφορετική PSU, ένα από τα κάγκελα δεν μπορεί να δώσει τα στοιχεία αρκετή ενέργεια. |
|
| |||
| |||
| Μήπως αυτό σημαίνει ότι το PSU είναι ελαττωματικό. Εννοώ ότι είναι 700w ... |