![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hi, imam izgrađeno novo računalo, ali ne radi. Ne znam što je uzrok problema. To je moj prvi graditi pa je neznatno je bila prilika da se nešto učini na pogrešan način, iako vjerujem da sam učinio sve što je u pravu. Moj dijelovi (samo da pojasnimo, svi dijelovi su novi sa-newegg):
core 2 duo e8400 dfi bloodiron xfx 8800gts SEAGATE 320gb hd 4x1gb 677 presudno ballistix ram tuniq toranj 700w PSU thermaltake Sve o ovlasti za vrlo kratko vrijeme, onda se isključuje, i ciklus se ponavlja. Čujem ne beeps. Ja sam nešto suspecting se doa, ali ne može ni shvatiti što je to. Statistike: -Svi obožavatelji slučaju rada. -Sve LED svjetla rada. GPU-fan djela. -Svjetlost je na matičnoj ploči. -DVD pogon radi (otvara) CPU fan-djela. *** Pokušao sam: Resetiranje-matične ploče Realigning CPU-a hsf -Svi kablovi pritezanje, čineći da je sve ispravno priključen na CPU-Reseating -Uklanjanje hdd, dvd pogon, sve osim 1 ram stick -Ručno uključivanje računala s odvijač izbjegava power gumb kratke Ugoditi pomoć mene sa mogućim rješenjima. Ja vjerujem da sam suziti ga na bilo PSU, GPU, ili CPU. Molimo Vas savjetovati mi dio na kojem se to da ja mogu dobiti zamjensku unutar Dozvoljeno vrijeme. Hvala vam unaprijed. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
Ne, monitor ne prikazuje ništa.
|
|
|
|||
|
|||
|
Da li vi imati pristup drugom grafičkom karticom onda to probati?
Vidim vi ste u SAD-u i to je kasno. Pokušajte spava na njemu su i drugi idu u jutro. Ovi problemi se obično nešto trivijalan, ali ako ste umorni, nećete vidjeti!
|
|||
|
|||
|
Pa, ne u ovom trenutku. Da li vjerujete da su GPU je problem? Ventilatora na njemu vrti i ne postoji konstantan zvučni signal hajde da se kad sam ga isključiti. Razlog zašto se monitor ne dođete do zaslona bios je zato (možda nisam čine ovaj dio jasna) - računalo pričepiti off nakon približno 3 sekunde i onda ponovno podizanje sustava samog. U njoj se čuva "trudi da uključite" dok se ne biste ga isključili.
Valjda sam trebao bi dobiti spavati, ali sam se za rješavanje problema, a na taj način JA dont 'misliti na spavanje da će mi pomoći ... :) Ipak, ja ću uzeti vaš savjet. Nadam se kad sam probuditi ću primiti odgovore uz neke ideje koje će raditi. Također, sutra dolazi moj vidik pa sam hteo da ga spremni: / |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Da, zbog nedostatka bilo kakvih upozorenja kada odčepiti ventilatora je zabrinjavajući. Šta učiniti kada uklonite grafičke kartice i pokrenuti?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nedotupavan pitanja, možda, ali kako je rekao Miško često je jednostavna stvar:
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nije na GPU. To je najvjerojatnije u PSU, možda matična ploča, vjerojatno neće biti CPU.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja bih probati različite PSU, jedan od ograde svibanj neće biti dovoljno komponenata daje moć.
|
|
|
|||
|
|||
|
Bi li to znači da je PSU je neispravan. Mislim da je 700w ...
|