![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi, I have épült egy új számítógépet, de ez nem működik. Nem tudom, mi okozza a problémát is. Ez az én először így van némi esélye, hogy valami történt, helytelenül, de én hiszem, hogy minden rendben. Saját részre (csak, hogy tisztázza, mind az alkatrészek új-től newegg): Core 2 Duo e8400 DFI bloodiron xfx 8800gts Seagate 320GB HD 4x1gb 677 döntő ballistix ram tuniq torony 700W thermaltake psu Minden hatáskörüket egy nagyon rövid ideig, majd kikapcsol, és a ciklus újra. Úgy hallottam, nem sípol. Én gyanítva, hogy valami DOA, de nem is kitalálni, mi ez. Statisztika: -Minden esetben rajongók munkát. Minden LED-világítás működik. -GPU ventilátor működik. Alaplap-világít. DVD-meghajtó működik (megnyitja) CPU-fan működik. *** Megpróbáltam: -Resetting az alaplap -Realigning a CPU és a hsf -Szigorítása összes kábelt, ami biztos mindent le kell zárni, megfelelően A CPU-Reseating Eltávolító HDD, DVD-meghajtó, minden, de 1 ram stick -Kézi számítógép bekapcsolása a csavarhúzót, hogy elkerülje a POWER gomb rövid Kérem, segítsen nekem a lehetséges megoldásokat. Úgy gondolom, hogy már szűkült le, hogy vagy a PSU, GPU vagy CPU. Kérjük meg, amelyek részben ez így is kap egy csere a megengedett időt. Thank you in advance. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Nem, a monitor nem jelenik meg semmi. |
|
| |||
| |||
| Van a másik grafikus kártya majd kipróbálni? Látom, az USA-ban, és ez késő. Próbálja alszik, és még tovább, majd reggel. Ezek a problémák rendszerint valami triviális, de ha fáradt, akkor nem fogja látni!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Nos, nem abban a pillanatban. Hiszel a GPU a probléma? A ventilátor rajta forog, és nincs állandó sípolás, hogy nem jön az, amikor húzza ki azt. Az oka annak, hogy a monitor nem kap megjelenítéséhez BIOS van, mert (talán nem egyértelmű, hogy ez a rész) - a számítógépet kikapcsolja után körülbelül 3 másodpercig, majd újraindítja magát. Állandóan "kísérlete, hogy bekapcsolja", amíg nem kapcsolja ki. Azt hiszem, el kell aludni, de én már egy ideje hibaelhárítás így nem hiszem alszik rajta segíteni ... :) Azonban Kiveszem a tanácsot. Remélhetőleg mikor felébredek fogok választ kapni, hogy az egyes ötleteket fog működni. Szintén holnap én Vista jön így akartam volna ez kész: / |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Igen, a hiánya figyelmeztet, ha húzza ki a ventilátor is aggasztó. Mit csinál, amikor eltávolítja a grafikus kártya és a start up?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy buta kérdések, de ahogy Mike mondta gyakran, hogy ez egy egyszerű dolog:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem a GPU. Ez leginkább a PSU, esetleg az alaplap, nem valószínű, hogy a CPU.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Azt próbálja meg egy másik tápegység, az egyik a pályán nem lehet, hogy az alkatrészek elég erőt. |
|
| |||
| |||
| Vajon azt jelenti, hogy a tápegység hibás. Úgy értem, hogy 700W ... |