![]() |
|
| |||
| |||
| היי, יש לי מחשב חדש בנוי אבל זה לא עובד. אני לא יודע מה סיבת הבעיה. היא הראשונה שלי לבנות כך קיים סיכוי קלוש כי משהו נעשה בצורה לא נכונה, אם כי אני מאמין שאני עשיתי הכל נכון. אזור חלקי (רק כדי להבהיר, כל החלקים הם חדשים מ-newegg): Core 2 Duo e8400 dfi bloodiron xfx 8800gts seagate 320gb HD 4x1gb 677 חיוני ballistix ראם tuniq מגדל 700w thermaltake PSU הכל על הסמכויות של זמן קצר מאוד, אז הוא מבטל, ואת מחזור חזרות. אני לא שומע beeps. אני suspecting להיות doa משהו, אבל אפילו לא יכול להבין מה זה. נתונים סטטיסטיים: בכל מקרה, אוהדי עבודה. כל האורות-LED העבודה. אוהד-GPU עובד. לוח האם, על האור. ה-DVD-עובד (נפתח) אוהד-CPU עובד. *** ניסיתי: -מאפס את לוח האם Realigning ה-CPU ואת hsf -קשירה כל הכבלים, וודא הכל פקוק ב כהלכה Reseating ה-CPU מסיר-HDD, כונן DVD, אבל כל 1 רם מקל ידנית-הפעלת המחשב עם מברג כדי למנוע מתג ההפעלה קצר בבקשה תעזור לי עם כל הפתרונות האפשריים. אני מאמין שיש לי את זה כדי לצמצם גם את PSU, gpu, או CPU. נא לייעץ לי באיזה חלק זה אז אני יכול לקבל חלופי בתוך זמן מותר. תודה מראש. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| לא, לפקח אינו מציג שום דבר. |
|
| |||
| |||
| האם יש לך גישה אחרת כרטיס המסך ולאחר מכן לנסות? אני רואה שאתה בארה"ב וזה מאוחר. נסה ישנה עליה, ואז צריך ללכת עוד בשעות הבוקר. בעיות אלה הן בדרך כלל משהו קטנוני, אבל אם אתה עייף אתה לא רואה את זה!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| ובכן, לא ברגע זה. האם אתה מאמין gpu הוא הבעיה? המאוורר עליו spins ואין מתמיד הביפ שעושה קדימה כשאני לנתק את זה. הסיבה למה את לא מקבלת לפקח להציג BIOS משום (אולי אני לא עשה את החלק הזה ברור) - המחשב shuts off אחרי בערך 3 שניות ואז reboots עצמו. זה שומר על "מנסה להפעיל" עד שאני לבטל אותה. אני מניח שאני צריך לקבל לישון אבל יש לי כבר פתרון בעיות לזמן מה, כך אני לא חושב על זה ישנה תעזור לי ... :) עם זאת, אני אקח את העצה. כולנו תקווה כי כשאני מתעורר אני יקבל תגובות עם כמה רעיונות כי יפעל. כמו כן, מחר שלי Vista מגיעה כל כך רציתי להיות מוכן: / |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
כן, העדר כל אזהרה כאשר לנתק את אוהדת היא לדאוג. מה זה עושה כאשר אתה מסיר את כרטיס המסך ואת לקפוץ?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שאלות טיפשיות, אולי, אבל כמו מייק אמר לעתים קרובות זהו דבר פשוט:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה לא GPU. סביר להניח את PSU, ואולי את לוח האם, שלא להיות CPU.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אני ינסה אחר PSU, אחד Rails לא ניתן לתת את הרכיבים מספיק כוח. |
|
| |||
| |||
| האם זה אומר כי PSU פגומה. אני מתכוון לזה הוא 700w ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אזור מוניטור עובד המגדל שלי הוא עובד, אבל לא ביחד | nickny | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 22 יולי 2009 14:26 |
| IE לא עובד | tinkerbell | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 7 | 21 ספטמבר 2008 21:41 |
| USB 2 לא עובד | torana9x | כללי חומרה צ 'אט | 11 | 4th ינואר 2008 13:25 |
| VPN לא עובד | mc_blue | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 5 | ה -30 לאפריל 2007 09:41 |
| תקליטור רום שלי לא עובד, בבקשה עזרה? | סטודיו. | כוננים & נשלפת | 6 | 21st מרץ 2007 03:25 |
| שרשרת כלים | |
| |