![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, aš pastatė naują kompiuterį, bet jis neveikia. I don't know what priežastis problema. Tai mano pirmasis sukurtas taip, yra nedidelis šansas, kad kažkas buvo daroma neteisingai, nors aš manau, padarė viską padaryti teisingai. Mano dalys (tiesiog paaiškinti, visos dalys yra naujos iš Newegg): Core 2 Duo E8400 DFI bloodiron XFX 8800GTS Seagate 320GB HD 4x1gb 677 lemiamą ballistix avinas tuniq bokštas Thermaltake 700W PSU Viskas įgaliojimus labai trumpą laiką, jis išsijungia, ir ciklas kartojasi. Girdėjau ne pypsi. Esu įtarti, ką reikia DOA, bet negaliu net suprasti, kas tai yra. Statistika: -Visi atveju gerbėjų veiklą. -Visi LED žibintai darbą. -GPU ventiliatorius veikia. -Plokštės įjungtas. DVD diskas darbai (atsidaro) Procesoriaus ventiliatorius veikia. *** Aš išbandžiau: -Pakeičiame plokštės -Realigning procesoriaus ir HSF -Sugriežtinimas visi kabeliai, įsitikinkite, viskas yra prijungtas tinkamai -Reseating CPU Šalinti HDD, DVD-ROM, bet visi 1 RAM Stick -Rankiniu būdu įjungti kompiuterį su atsuktuvu, kad būtų išvengta elektros energijos mygtuką trumpas Prašome padėti man dėl galimų sprendimų. Manau, kad aš susiaurinti jį žemyn, kad nei PSU, GPU, ar CPU. Prašau man duoti patarimų dėl kurios dalis ji yra, kad galiu gauti per laikotarpį leidžiama pakeisti. Thank you in advance. |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Ne, monitorius nerodo nieko. |
|
| |||
| |||
| Ar turite prieigą prie kitos grafikos plokštę tada bandyti? Matau esate JAV ir tai pavėluotai. Gauta miega ant jo ir turi pereiti į kitą rytą. Šios problemos paprastai yra kažkas trivialus, bet jei esate pavargęs you won't see it!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Na, ne šiuo metu. Ar manote, kad GPU yra problema? Ją ventiliatorius sukasi ir nėra pastovus pypsėjimas, kuris ateis, kai aš išjunkite jį. Priežastis, kodėl monitorius negauna rodyti BIOS, nes (gal aš nepadarė šios dalies skaidrus) - kompiuteris išsijungia po maždaug 3 sekundes, tada reboot pati. Jis palaiko "bando įjungti" kol aš jį išjungti. Manau turėtų gauti miegoti, bet aš Trikčių diagnostika, o tai nemanau, kad miegoti ant jo man padės ... :) Tačiau, I'll take patarimo. Tikiuosi, kai aš prabusti gausiu atsakymus keletą idėjų, kad veiks. Be to, rytoj mano Vista yra dar taip norėjau, kad jis būtų pasirengęs: / |
|
| |||
| |||
| Citata:
Taip, bet įspėjimo trūksta kai atjunkite ventiliatoriaus kelia nerimą. Ką jis daro, kai pašalinate grafikos plokštę, ir pradėti?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Silly klausimai gal, bet, kaip sako Mike dažnai tai paprastas dalykas:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai ne GPU. Tai tikriausiai PSU, galbūt plokštė, vargu ar bus procesoriaus.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Norėčiau išbandyti skirtingus PSU, vienas iš bėgių negali suteikti komponentai pakankamai galios. |
|
| |||
| |||
| Ar tai reiškia, kad PSU yra su trūkumais. Aš turiu galvoje tai 700w ... |