![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Sveiki, Man ir uzbūvēta jauna datora, bet tas nedarbojas. Es nezinu, kas izraisa problēmu. Tas ir mans pirmais būvēt tā ir neliela iespēja, ka kaut kas tika izdarīts nepareizi, lai gan es uzskatu, man bija viss labi. Mani daļām (tikai, lai noskaidrotu, visas detaļas ir jaunas no newegg):
Core 2 Duo E8400 DFI bloodiron XFX 8800gts SEAGATE 320GB hd 4x1gb 677 izšķirošs ballistix ram tuniq tornis 700w Thermaltake psu Viss pilnvaras attiecībā uz ļoti īsu laiku, tad tas nodziest, un cikls atkārtojas. Es dzirdu no pīkstieni. Man domāt kaut ko doa, bet nevar pat saprast, kas tas ir. Stats: -Visi gadījumā fans darbu. -Visi LED gaismas darbu. -GPU ventilators darbi. -Motherboard gaismas ir ieslēgts. -DVD drive darbi (atveras) CPU ventilators darbi. *** Esmu mēģinājis: -Sàkotn mātesplatē -Pārveidojot CPU un HSF -Pastiprināt visi kabeļi, pārliecinoties, ka viss ir pievienots pienācīgi -Reseating CPU Noņemšanas hdd, dvd drive, visi taču 1 ram stick -Ar rokām veidotas uz datora ar skrūvgriezi, lai izvairītos no barošanas pogu īsu Lūdzu palīdziet man ar jebkādiem iespējamiem risinājumiem. Es uzskatu, ka man ir samazinājušās to uz leju vai nu PSU, GPU, vai CPU. Lūdzu, man ieteikt, kura daļa tas ir, lai es varētu saņemt rezerves, kas ļauj laikā. Thank you in advance. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
Nē, kontrolēt neuzrāda neko.
|
|
|
|||
|
|||
|
Vai jums ir piekļuve citu grafikas karti tad mēģināt?
Es redzu, jums ir ASV, un tas ir par vēlu. Try miega uz tās un ir vēl ejams rīta. Šīs problēmas parasti ir kaut kas niecīgs, bet, ja esat noguris jūs neredzu!
|
|||
|
|||
|
Labi, nevis brīdī. Vai jūs uzskatāt, ka GPU ir problēma? Par to fan spins un nav konstante pīkstiens, ka tas nāk par to, kad es atvienojiet to. Iemesls, kādēļ kontrolēt nesaņem parādīt bios ir, jo (varbūt man nav pieļāvusi šīs daļas skaidri) - dators izslēdzas pēc aptuveni 3 sekundēm un tad reboots sevi. Tā uztur "mēģina ieslēgt", līdz man to izslēgtu.
Man laikam vajadzētu saņemt gulēt, bet man ir bijis problēmu novēršanu, lai vienlaicīgi, tāpēc es nedomāju, sleeping, kas tai palīdzēs man ... :) Tomēr es ņemšu jūsu padomus. Cerams, kad es pamostos es saņemšu atbildes dažas idejas, kas strādā. Arī rīt mana vista nāk tāpēc es gribēju, lai to gatava: / |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Jā, jebkādām brīdinājuma trūkums, kad jūs atvienojiet ventilators ir satraucošs. Ko tas dara noņemot grafikas karti un darbības uzsākšanai?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dumjš jautājumi varbūt, bet kā Maiks teica, bieži tā ir vienkārša lieta:
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tas nav GPU. Tas visticamāk PSU, iespējams, mātesplates, maz ticams, CPU.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Mana sistēma: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Es gribētu izmēģināt dažādus PSU, viens no sliedēm nedrīkst sniegt sastāvdaļu pietiekami daudz jaudas.
|
|
|
|||
|
|||
|
Vai tas nozīmē, ka PSU ir ar trūkumiem. Es domāju tas ir 700w ...
|