![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, mam wybudowany nowy komputer, ale nie działa. Nie wiem, co przyczyną problemu jest. Jest to mój pierwszy budować tak istnieje niewielkie szanse, że coś zostało zrobione nieprawidłowo, chociaż wierzę, zrobiłem wszystko, co prawo. Moje części (tylko w celu wyjaśnienia, wszystkie części są nowe, z newegg): Core 2 Duo e8400 DFI bloodiron XFX 8800gts Seagate 320gb hd 4x1gb 677 kluczowe ballistix RAM tuniq wieży 700w PSU thermaltake Wszystko uprawnień na bardzo krótki czas, to zgaśnie, a cykl powtarza. Nie słyszę brzęczenie. Ja coś podejrzewać być DOA, ale może nawet nie dowiedzieć się co to jest. Statystyki: -Wszystkie przypadku wentylatorów pracy. -Wszystkie diody LED pracy. -GPU wentylator działa. -Światło na płytach. -DVD utworów (otwarty) CPU-wentylator działa. *** Mam wypróbowany: -Resetowanie płyta -Realigning procesora oraz HSF -Wzmocnienie wszystkich kabli, upewniając się, wszystko jest podłączone prawidłowo -Reseating CPU -Usunięcie HDD, DVD, ale wszystkich 1 barana Stick -Ręczne włączanie komputera z śrubokręt do uniknięcia zasilania krótkie Proszę mi pomóc z wszelkich możliwych rozwiązań. Wierzę, że mam go zmniejszyły zarówno PSU, GPU lub CPU. Proszę mi doradzić, na których część jest tak mogę dostać zamiennych w zakresie dopuszczalnego czasu. Thank you in advance. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Nie, monitor nie wyświetla niczego. |
|
| |||
| |||
| Czy masz dostęp do innej karty graficznej następnie spróbować? Widzę, że są w USA i jest późno. Spróbuj spania na nim i innym go w godzinach porannych. Problemy te są zwykle coś trywialny ale jeśli jesteś zmęczony you won't see it!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Cóż, nie w tej chwili. Czy uważasz, że GPU jest problem? Wentylator na obroty i to nie jest sygnał, że nie stała się, kiedy mogę go odłączyć. Powodem, dla którego monitor nie może wyświetlać się tak, ponieważ BIOS (może nie dokonać tej części jasne) - komputer wyłącza po około 3 sekund, a następnie ponowny rozruch sama. Zachowuje "próbują włączyć" aż go wyłączyć. Chyba powinno się spać, ale zostały rozwiązywania problemów na chwilę, więc nie sądzę, że śpią na to pomoże mi ... :) Jednak, I'll take waszą radą. Mam nadzieję, że kiedy ja obudzić będę otrzymywać odpowiedzi z kilku pomysłów, które będą działać. Również jutro mój Vista is coming to chciałem go mieć: / |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Tak, brak jakichkolwiek ostrzeżenie podczas odłączyć wentylator jest niepokojące. Co zrobić po usunięciu karty graficznej i uruchomić?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Może głupie pytania, ale jak powiedział Mike często jest to prosta rzecz:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To nie jest GPU. Jest to najbardziej prawdopodobne w PSU, ewentualnie płyta, mało prawdopodobne, aby być procesora.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Chciałbym spróbować innej PSU, jeden z szyn, nie mogą być z podaniem składników wystarczająco mocy. |
|
| |||
| |||
| Czy to oznacza, że PSU jest uszkodzona. Mam na myśli to 700w ... |
![]() |
|
| Zakładki |