mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Noua echipa de lucru nu

Reply

Thread Tools
Old 1st Jun 2008, 02:58
Noile state Group

Default Noua echipa de lucru nu

Buna, am construit un nou calculator, dar nu funcţionează. Nu stiu ce cauza problemei este. Aceasta este prima mea construi deci există o mică şansă ca ceva a fost facut incorect, deşi cred că am făcut totul bine. My părţi (doar pentru a clarifica; toate piesele sunt de la nou-newegg):

core 2 duo e8400
dfi bloodiron
xfx 8800gts
Seagate 320gb hd
4x1gb 677 crucial ballistix ram
tuniq turn
700w thermaltake PSU

Totul competenţe pentru un timp foarte scurt, apoi acesta se stinge, şi ciclul se repetă. Am auzit ca nu emite un bip.
Sunt suspecta ceva pentru a fi doa, dar chiar nu pot da seama ce este.

Statistici:
-Toate cazul fani lucru.
Toate luminile LED-locul de muncă.
-GPU ventilatorul funcţionează.
Plăci de bază-se la lumina.
-DVD-ROM de lucrări (se deschide)
-CPU fan lucrări.

Am incercat:
Resetarea-placa de bază
-Realigning de CPU şi hsf
-Se restrânge toate cablurile, asigurându-vă că totul este conectat în mod corespunzător
-Reseating procesorul
Ştergerea-HDD, DVD, dar toate 1 ram stick
-Manual de cotitură pe computer cu o şurubelniţă pentru a evita o putere scurt butonul

Vă rog să mă ajute cu orice posibile soluţii. Eu cred că am redus-o în jos pentru a fie PSU, GPU, sau CPU. Vă rog să-mi recomanda pe care o parte este ca să pot obţine un permis de înlocuire în timp. Mulţumesc în avans.
Old 1st Jun 2008, 03:07
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de sebo1989 View Post
Buna, am construit un nou calculator, dar nu funcţionează. Nu stiu ce cauza problemei este. Aceasta este prima mea construi deci există o mică şansă ca ceva a fost facut incorect, deşi cred că am făcut totul bine. My părţi (doar pentru a clarifica; toate piesele sunt de la nou-newegg):

core 2 duo e8400
dfi bloodiron
xfx 8800gts
Seagate 320gb hd
4x1gb 677 crucial ballistix ram
tuniq turn
700w thermaltake PSU

Totul competenţe pentru un timp foarte scurt, apoi acesta se stinge, şi ciclul se repetă. Am auzit ca nu emite un bip.
Sunt suspecta ceva pentru a fi doa, dar chiar nu pot da seama ce este.

Statistici:
-Toate cazul fani lucru.
Toate luminile LED-locul de muncă.
-GPU ventilatorul funcţionează.
Plăci de bază-se la lumina.
-DVD-ROM de lucrări (se deschide)
-CPU fan lucrări.

Am incercat:
Resetarea-placa de bază
-Realigning de CPU şi hsf
-Se restrânge toate cablurile, asigurându-vă că totul este conectat în mod corespunzător
-Reseating procesorul
Ştergerea-HDD, DVD, dar toate 1 ram stick
-Manual de cotitură pe computer cu o şurubelniţă pentru a evita o putere scurt butonul

Vă rog să mă ajute cu orice posibile soluţii. Eu cred că am redus-o în jos pentru a fie PSU, GPU, sau CPU. Vă rog să-mi recomanda pe care o parte este ca să pot obţine un permis de înlocuire în timp. Mulţumesc în avans.
Poti sa-l aduc în măsura în care este BIOS-ul ecranului, pentru a vedea ce le-a descoperit?

Old 1st Jun 2008, 03:09
Noile state Group

Nu, monitorul nu se afişează nimic.
Old 1st Jun 2008, 03:15
Grupul de donator

Citat:
Nu, monitorul nu se afişează nimic.
Ai acces la o altă placă grafică apoi să încerc?

Vad ca sunt in SUA si este tarziu. Încercaţi să dorm pe el şi să aibă un alt merge de dimineata. Aceste probleme sunt de obicei ceva banal, dar dacă sunteţi obosit nu veţi vedea-o!

Old 1st Jun 2008, 03:25
Noile state Group

Ei bine, nu la momentul respectiv. Credeti ca a GPU este problema? Ventilatorul de pe ea se învârte şi nu există nici un semnal constant că nu vin de pe când am deconectaţi-l. Motivul pentru monitorul nu ajunge pentru a afişa BIOS-ul este, pentru că (poate nu am face această parte clar) - computer shuts off după circa 3 secunde şi apoi reboots sine. Se păstrează "încercarea de a activa", până când am dezactiva.

Cred ca ar trebui sa dorm, dar am fost de depanare pentru o perioada de timp, aşa că am dormit, nu cred că-l va ajuta pe mine ... :) Cu toate acestea, voi lua sfatul. Sperăm că, atunci când m-am trezit voi primi răspunsuri cu unele idei care va lucra. De asemenea, mâine meu vista vine, aşa că am vrut ca aceasta să fie gata: /
Old 1st Jun 2008, 03:34
Grupul de donator

Citat:
Ei bine, nu la momentul respectiv. Credeti ca a GPU este problema? Ventilatorul de pe ea se învârte şi nu există nici un semnal constant că nu vin de pe când am deconectaţi-l. Motivul pentru monitorul nu ajunge pentru a afişa BIOS-ul este, pentru că (poate nu am face această parte clar) - computer shuts off după circa 3 secunde şi apoi reboots sine. Se păstrează "încercarea de a activa", până când am dezactiva.

Cred ca ar trebui sa dorm, dar am fost de depanare pentru o perioada de timp, aşa că am dormit, nu cred că-l va ajuta pe mine ... :)
Deci, este lipsa la POST stadiu posibil. De aceea am crezut că ar trebui să apăsaţi pe tasta care sa-l aduc în mod normal, pentru a trece la ecranul de configurare a se vedea şi în cazul în care acesta a făcut-o. Este Esc sau o funcţie-cheie cu m / b?

Da, de lipsa de orice, atunci când vă deconectaţi de avertizare ventilatorul este îngrijorătoare. Ce face atunci când scoateţi placă grafică şi până începe?

Old 1st Jun 2008, 05:21
Grupul de donator

Silly întrebări, poate, dar ca Mike a spus de multe ori este un lucru simplu:
I-ai folosi de stand-offs, când montarea de mobo
Ai aplică termica lipi pe CPU corect

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1st Jun 2008, 05:23
Grupul de donator

Nu e de GPU. Este cel mai probabil, de PSU, eventual placa de bază, puţin probabil să fie de CPU.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 1st Jun 2008, 06:03
Grupul de stat

Aş încerca o altă PSU, unul dintre şine, nu se poate da de componente suficient de putere.
Old 1st Jun 2008, 14:21
Noile state Group

Vrei să spui că PSU este defect. Vreau sa spun este 700w ...
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.