![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Buna, am construit un nou calculator, dar nu funcţionează. Nu stiu ce cauza problemei este. Aceasta este prima mea construi deci există o mică şansă ca ceva a fost facut incorect, deşi cred că am făcut totul bine. My părţi (doar pentru a clarifica; toate piesele sunt de la nou-newegg):
core 2 duo e8400 dfi bloodiron xfx 8800gts Seagate 320gb hd 4x1gb 677 crucial ballistix ram tuniq turn 700w thermaltake PSU Totul competenţe pentru un timp foarte scurt, apoi acesta se stinge, şi ciclul se repetă. Am auzit ca nu emite un bip. Sunt suspecta ceva pentru a fi doa, dar chiar nu pot da seama ce este. Statistici: -Toate cazul fani lucru. Toate luminile LED-locul de muncă. -GPU ventilatorul funcţionează. Plăci de bază-se la lumina. -DVD-ROM de lucrări (se deschide) -CPU fan lucrări. *** Am incercat: Resetarea-placa de bază -Realigning de CPU şi hsf -Se restrânge toate cablurile, asigurându-vă că totul este conectat în mod corespunzător -Reseating procesorul Ştergerea-HDD, DVD, dar toate 1 ram stick -Manual de cotitură pe computer cu o şurubelniţă pentru a evita o putere scurt butonul Vă rog să mă ajute cu orice posibile soluţii. Eu cred că am redus-o în jos pentru a fie PSU, GPU, sau CPU. Vă rog să-mi recomanda pe care o parte este ca să pot obţine un permis de înlocuire în timp. Mulţumesc în avans. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Nu, monitorul nu se afişează nimic.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ai acces la o altă placă grafică apoi să încerc?
Vad ca sunt in SUA si este tarziu. Încercaţi să dorm pe el şi să aibă un alt merge de dimineata. Aceste probleme sunt de obicei ceva banal, dar dacă sunteţi obosit nu veţi vedea-o!
|
|||
|
|||
|
Ei bine, nu la momentul respectiv. Credeti ca a GPU este problema? Ventilatorul de pe ea se învârte şi nu există nici un semnal constant că nu vin de pe când am deconectaţi-l. Motivul pentru monitorul nu ajunge pentru a afişa BIOS-ul este, pentru că (poate nu am face această parte clar) - computer shuts off după circa 3 secunde şi apoi reboots sine. Se păstrează "încercarea de a activa", până când am dezactiva.
Cred ca ar trebui sa dorm, dar am fost de depanare pentru o perioada de timp, aşa că am dormit, nu cred că-l va ajuta pe mine ... :) Cu toate acestea, voi lua sfatul. Sperăm că, atunci când m-am trezit voi primi răspunsuri cu unele idei care va lucra. De asemenea, mâine meu vista vine, aşa că am vrut ca aceasta să fie gata: / |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Da, de lipsa de orice, atunci când vă deconectaţi de avertizare ventilatorul este îngrijorătoare. Ce face atunci când scoateţi placă grafică şi până începe?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Silly întrebări, poate, dar ca Mike a spus de multe ori este un lucru simplu:
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nu e de GPU. Este cel mai probabil, de PSU, eventual placa de bază, puţin probabil să fie de CPU.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Aş încerca o altă PSU, unul dintre şine, nu se poate da de componente suficient de putere.
|
|
|
|||
|
|||
|
Vrei să spui că PSU este defect. Vreau sa spun este 700w ...
|