![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, som vybudoval nový počítač, ale to nefunguje. Neviem, čo je príčinou tohto problému je. Je to môj prvý stavať tak, že je malá šanca, že niečo bolo zle, aj keď verím, som urobil všetko pre to. Moja častí (stačí, aby objasnila, všetky diely sú nové-od newegg): Core 2 Duo E8400 DFI bloodiron XFX 8800gts Seagate 320gb hd 4x1GB 677 rozhodujúci ballistix ram tuniq veža 700w thermaltake PSU Všetko právomocí za veľmi krátku dobu, potom sa to vypne, a cyklus sa opakuje. Počul som, že žiadne pípnutie. Mám podozrenie na niečo, čo je potrebné DOA, ale nedá sa ani zistiť, čo to je. Štatistiky: -Všetky fanúšikov prípade práce. -Všetky LED svetlami pracovať. -GPU ventilátor funguje. -Základná doska svieti. -DVD diel (otvorí) -CPU ventilátor funguje. *** Som sa pokúšal: -Resetovanie doske -Realigning CPU a HSF -Posilniť všetkých káblov, takže určite všetko je zapojený do správne -Reseating CPU Odber-HDD, DVD, ale všetky 1 ram Stick -Ručné zapnutí počítača sa šrobovákom, aby sa zabránilo odpájače krátke Prosím, pomôžte mi s akýmkoľvek možným riešením. Verím, že som zúžil to buď PSU, GPU, alebo CPU. Prosím, poradí mi, na ktorej strane je to tak môžem získať odškodnenie v rámci povolenej doby. Ďakujem vopred. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Nie, na monitore sa nezobrazí nič. |
|
| |||
| |||
| Máte prístup k ďalšiu grafickú kartu potom to skúsiť? Vidím, že sú v USA a to je neskoro. Skúste spať na to a ešte ísť ráno. Tieto problémy sú zvyčajne niečo triviálne, ale ak ste unavení nebudete vidieť!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| No, nie je v súčasnej dobe. Myslíte si, že GPU je problém? Ventilátor na nej otáča a nie je konštantný signál, že sa príde na to, keď som odpojiť. Dôvodom, prečo monitora nie je dostať na displej bios je preto, že (snad som sa, aby to bolo jasné časť) - počítač vypne po cca 3 sekundy a potom reboots sama. Drží "pokuse zapnúť", kým som to vypnúť. Asi by som mal dostať spať, ale som o odstraňovaní závad na chvíľu tak si nemyslím, že spí na to pomôže mi ... :) Avšak, uvidíme sa svojim odporúčaním. Dúfajme, že keď som sa zobudil budem dostávať odpovede s niektorými názormi, že bude fungovať. Tiež zajtra my Vista prichádza tak som chcel mať pripravené: |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Áno, absence varovania keď odpojte ventilátor je znepokojujúci. Čo to má robiť, keď vám odstrániť grafické karty a naštartovať?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hloupé otázky, možná, ale ako Mike povedal často je to jednoduchá vec:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie je to na GPU. Je to s najväčšou pravdepodobnosťou PSU, možná doska, pravdepodobne sa procesor.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Chcel by som skúsiť inú PSU, jednej z koľají sa nesmie dať komponenty dost sily. |
|
| |||
| |||
| Kéž by znamenalo, že PSU je chybný. Já myslím, že je 700 wattov ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Môj monitor je moje práce a rozhľadňa funguje, ale nie spolu | nickny | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 22. júla 2009 14:26 |
| IE nefunguje | Tinkerbell | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 7 | 21. September 2008 21:41 |
| USB 2 nefunguje | torana9x | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 4. januára 2008 13:25 |
| VPN nefunguje | mc_blue | Virus, spyware a bezpečnosť | 5 | 30. apríla 2007 09:41 |
| Moje CD Rom nepracuje, pomoc, prosím? | štúdio. | Drives & Removable Media | 6 | 21. marca 2007 03:25 |
| Thread Tools | |
| |