![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок, имам изграђено ново рачунар, али не ради. Не знам шта је узрок проблема. То је мој први градити па је незнатно је била прилика да се нешто учини на погрешан начин, иако вјерујем да сам учинио све што је у праву. Мој делови (само да појаснимо, сви делови су нови са-неуегг): цоре 2 дуо е8400 дфи блоодирон ксфкс 8800гтс СЕАГАТЕ 320гб ХД 4кс1гб 677 пресудно баллистикс рам туник торањ 700у псу тхермалтаке Све о овлашћења за врло кратко време, онда се искључује, и циклус се понавља. Чујем не беепс. Ја сам нешто суспецтинг се доа, али не може ни схватити шта је то. Статистике: -Сви обожаватељи случају рада. -Све ЛЕД светла рада. ГПУ-фан дела. -Свјетлост је на матичној плочи. -ДВД погон ради (отвара) ЦПУ фан-дела. *** Покушао сам: Ресетовање-матичне плоче Реалигнинг ЦПУ-а хсф -Сви каблови притезање, чинећи да је све исправно прикључен на ЦПУ-Ресеатинг -Уклањање ХДД, двд погон, све осим 1 рам стицк -Ручно укључивање рачунара са одвијач избегава поуер дугме кратке Угодити помоћ мене са могућим решењима. Ја верујем да сам сузити га на било псу, ГПУ, или ЦПУ. Молимо Вас саветовати ми дио на којем се то да ја могу добити замену унутар Дозвољено време. Хвала вам унапред. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Не, монитор не приказује ништа. |
|
| |||
| |||
| Да ли ви имати приступ другом графичком картицом онда то пробати? Видим ви сте у САД-у и то је касно. Покушајте да спава на њему су и други иду у јутро. Ови проблеми се обично нешто тривијалан, али ако сте уморни, нећете видети!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Па, не у овом тренутку. Да ли верујете да су ГПУ је проблем? Вентилатора на њему врти и не постоји константан звучни сигнал хајде да се кад сам га искључити. Разлог зашто се монитор не дођете до екрана БИОС-је зато (можда нисам чине овај део јасна) - рачунар затворити офф након приближно 3 секунде и онда поново подизање система самог. У њој се чува "труди да укључите" док се не бисте га искључили. Ваљда сам требао би добити спавати, али сам се за решавање проблема, а на тај начин ЈА донт 'мислити на спавање да ће ми помоћи ... :) Ипак, ја ћу узети ваш савет. Надам се кад сам пробудити ћу примити одговоре уз неке идеје које ће радити. Такође, сутра долази мој видик па сам хтео да га спремни: / |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Да, због недостатка било каквих упозорења када одчепити вентилатора је забрињавајући. Шта учинити када уклоните графичке картице и покренути?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Недотупаван питања, можда, али како је рекао Мишко често је једноставна ствар:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Није на ГПУ. То је највероватније у псу, можда матична плоча, вероватно неће бити ЦПУ.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ја бих пробати различите псу, један од ограде мај неће бити довољно компонената даје моћ. |
|
| |||
| |||
| Би ли то значи да је псу је неисправан. Мислим да је 700у ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мој монитор ради и моје куле ради, али не заједно | ницкны | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 22. јула 2009 14:26 |
| ИЕ не ради | тинкербелл | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 7 | 21. сеп 2008 21:41 |
| 2 УСБ не ради | торана9кс | Генерал Хардуаре Цхат | 11 | 4 јануар 2008 13:25 |
| ВПН Нот Уоркинг | мц_блуе | Вирус, Спыуаре и безбедност | 5 | 30 април 2007 09:41 |
| Мој ЦД није рад, помоћ молим? | студио. | Дривес & Измјењиви медији | 6 | 21 март 2007 03:25 |
| Тхреад Тоолс | |
| |