![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, ben yeni bir bilgisayar inşa var ama çalışmıyor. Ne sorunun nedeni bilmiyorum olduğunu. Her ne kadar ben her şeyi doğru yaptığına inanamıyorum benim ilk bu nedenle hafif bir şans olduğu şey yanlış yapıldı ise, inşa Evet. Benim parçaları (sadece açıklığa kavuşturmak için, tüm parçalar newegg) yeni şunlardır: Core 2 Duo e8400 dfi bloodiron XFX 8800gts Seagate 320GB HD 4x1gb 677 önemli ballistix Ram tuniq kulesi 700w thermaltake PSU Çok kısa bir süre için her şey güçler, o zaman, ve kapatır döngü tekrarlar. Hiç bir bip sesi duyulur duydum. Ben DOA olacak, ama bir şey şüphelenen pm bile ne olduğunu tahmin edemezler. İstatistikler: -Her durumda fanlar çalışır. -Tüm LED ışıklar çalışır. -GPU hayranıyım çalışır. -Anakart ışığı yanar. -DVD sürücüsü çalışır () açılır -CPU hayranıyım çalışır. *** Ben denedim: -Ana kart sıfırlama -Realigning CPU ve HSF -Sıkma tüm kablolar, yapmak emin herşeyi düzgün takılı olduğu -CPU Reseating Ancak 1 koç sopa-çıkarma HDD, DVD sürücüsü, -El ile bilgisayarda bir tornavida ile güç düğmesine kısa önlemek için dönüm Lütfen olası çözümleri bana yardım et. Ben de PSU, GPU veya CPU için aşağı daralmış düşünüyorsanız. Lütfen beni tavsiye bunu ben izin verilen süre içerisinde yeni alabilirsiniz olan tarafında. Thank you in advance. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Hayır, monitör şey görüntülenmez. |
|
| |||
| |||
| Daha sonra denemek için başka bir grafik kartı erişim var mı? Seni ABD'de ve bu geç bakın. Üzerinde uyku ve başka bir sabah denemek deneyin. Bu sorunlar genellikle önemsiz bir şey ama eğer bunu göremezsiniz yorgun vardır!
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Peki, şu değil. Size GPU sorunu olduğunu inanıyor musunuz? Üzerine hayranı ve spin diye ben çıkarın hadi bir hayır sürekli bip sesi olduğunu. Çünkü (belki de bu kısmı açıkça didn't Bu yüzden monitör BIOS'ta görüntülemek için almaz) - the bilgisayar yaklaşık 3 saniye sonra ve daha sonra kapan kendini yeniden doğmuş. Bu "kadar kapatmak" açmak için çalışırken tutar. I uyu gerekir ama ben bunu bana yardımcı olacak uyku sanmıyorum Bir süre sorun giderme işlemi var ... :) Ancak, sizin tavsiye alır. Umarım ben kadar ben bu işin bazı fikirleri ile yanıt alırsınız uyandırır. Ben hazır olması: / istedi Ayrıca, yarın benim Vista geliyor |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Evet, herhangi bir uyarı bulunmaması zaman fan çıkarın endiselendirici. Ne zaman grafik kartı çıkarmak ve başlangıç ne yapıyor?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aptal soru belki, ama Mike genellikle basit bir şey söyledi:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu GPU değil. Çok PSU, olasılıkla anakart, olası CPU için olasıdır.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Yeterince güç bileşenleri veren olmayabilir farklı bir PSU, biri rayların deneyin olacaktır. |
|
| |||
| |||
| Eden PSU arızalı olduğu anlamına gelir. Ben 700w anlamına ... |
![]() |
|
| Bookmarks |