менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Нова установка не працює

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 лютого 2008, 02:58
Нові члени групи

Default Нова установка не працює

Привіт, я побудувала новий комп'ютер, але він не працює. Я не знаю, що причина цієї проблеми. Це мій перший побудувати так що є невеликий шанс, що щось було зроблено неправильно, хоча я вважаю, я зробив усе правильно. Моя частин (тільки уточнити, всі нові частини з-Newegg):

Core 2 Duo E8400
DFI bloodiron
XFX 8800GTS
Seagate 320GB HD
4x1GB RAM 677 найважливіших Ballistix
Tuniq Tower
БП 700w Thermaltake

Всі повноваження протягом дуже короткого часу, то він вимикається, і цикл повторюється. Я не чую гудки.
Я запідозрив щось буде DOA, але навіть не може зрозуміти, що це таке.

Статистика:
-Всі роботи вентиляторів корпусу комп'ютера.
-Все світлодіодні ліхтарі роботу.
-Роботи вентиляторів GPU.
-Материнська горить.
Роботи DVD-приводу (відкривається)
-Роботи процесорного вентилятора.

Я пробував:
Скидання-платі
Перебудова-процесором і HSF
Затягнути всі кабелі, переконавшись, що все правильно підключений
Притирання-процесор
-Видалення жорсткого диска, DVD дисків, всі крім ОЗУ 1 палиця
З ручним включенням комп'ютера за допомогою викрутки, щоб уникнути кнопки живлення короткий

Будь ласка, допоможіть мені з будь-якого можливого рішення. Я вважаю, що звели все ні до ПГУ, ГПУ, або процесор. Будь ласка, повідомте мені, на яких сторони це, щоб я міг отримати заміна в межах допустимого часу. Спасибо заранее.
Old 1 лютого 2008, 03:07
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав sebo1989 View Post
Привіт, я побудувала новий комп'ютер, але він не працює. Я не знаю, що причина цієї проблеми. Це мій перший побудувати так що є невеликий шанс, що щось було зроблено неправильно, хоча я вважаю, я зробив усе правильно. Моя частин (тільки уточнити, всі нові частини з-Newegg):

Core 2 Duo E8400
DFI bloodiron
XFX 8800GTS
Seagate 320GB HD
4x1GB RAM 677 найважливіших Ballistix
Tuniq Tower
БП 700w Thermaltake

Всі повноваження протягом дуже короткого часу, то він вимикається, і цикл повторюється. Я не чую гудки.
Я запідозрив щось буде DOA, але навіть не може зрозуміти, що це таке.

Статистика:
-Всі роботи вентиляторів корпусу комп'ютера.
-Все світлодіодні ліхтарі роботу.
-Роботи вентиляторів GPU.
-Материнська горить.
Роботи DVD-приводу (відкривається)
-Роботи процесорного вентилятора.

Я пробував:
Скидання-платі
Перебудова-процесором і HSF
Затягнути всі кабелі, переконавшись, що все правильно підключений
Притирання-процесор
-Видалення жорсткого диска, DVD дисків, всі крім ОЗУ 1 палиця
З ручним включенням комп'ютера за допомогою викрутки, щоб уникнути кнопки живлення короткий

Будь ласка, допоможіть мені з будь-якого можливого рішення. Я вважаю, що звели все ні до ПГУ, ГПУ, або процесор. Будь ласка, повідомте мені, на яких сторони це, щоб я міг отримати заміна в межах допустимого часу. Спасибо заранее.
Чи можете Ви отримати його наскільки екрану BIOS, щоб побачити те, що вона визначається?

Old 1 лютого 2008, 03:09
Нові члени групи

Ні, монітор не показує нічого.
Old 1 лютого 2008, 03:15
Донор групи

Цитата:
Ні, монітор не показує нічого.
У вас є доступ до іншої відеокарті потім спробувати?

Я бачу, ви перебуваєте в США, і вже пізно. Спробуйте спати на це і ще раз йти в першій половині дня. Ці проблеми зазвичай щось тривіальне, але якщо ви втомилися ви не побачите!

Old 1 лютого 2008, 03:25
Нові члени групи

Ну, не в даний момент. Чи вірите ви в ГПУ чому проблема? Вентилятор на його спині, і немає постійного звукового сигналу, що робить приходять, коли я вимкніть його. Причина, по якій монітор не отримати для відображення BIOS тому, що (може бути, я не зробив цю частину Відкритий) - комп'ютер вимикається через 3 секунди, а потім перезавантаження себе. Вона зберігає "спробу включити", поки я її відключити.

Думаю, я повинен отримати спати, але я був для усунення неполадок у той час як я не думаю, що спати на це допоможе мені ... :) Проте, я візьму ваш рада. Сподіваюся, що коли я прокидаюся, я буду отримувати відповіді з деякими ідеями, які будуть працювати. Крім того, завтра Vista моя йде так що я хотів, щоб воно готове: /
Old 1 лютого 2008, 03:34
Донор групи

Цитата:
Ну, не в даний момент. Чи вірите ви в ГПУ чому проблема? Вентилятор на його спині, і немає постійного звукового сигналу, що робить приходять, коли я вимкніть його. Причина, по якій монітор не отримати для відображення BIOS тому, що (може бути, я не зробив цю частину Відкритий) - комп'ютер вимикається через 3 секунди, а потім перезавантаження себе. Вона зберігає "спробу включити", поки я її відключити.

Думаю, я повинен отримати спати, але я був для усунення неполадок у той час як я не думаю, що спати на це допоможе мені ... :)
Так що зриву на етапі POST можливо. Ось чому я думав, ви повинні натиснути ключ, який, як правило, отримують його піти на екрані настройки і подивитися, якщо воно зроблено. Хіба Esc або функціональну клавішу з M / B?

Так, відсутність будь-якого попередження, коли ви вимкніть вентилятор викликає занепокоєння. Що робити, якщо ви видалите графічної карти і почати?

Old 1 лютого 2008, 05:21
Донор групи

Може бути, дурні запитання, але, як сказав Майк часто це проста річ:
Чи використали ви Stand-офф, коли установки плат
Ти застосовувати термопасти на процесор Правильно

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1 лютого 2008, 05:23
Донор групи

Справа не в ГПУ. Це, швидше за все, блок живлення, можливо, материнської плати, навряд чи буде процесор.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 1 лютого 2008, 06:03
Член групи

Я хотів би спробувати інший БП, один з рейок не можуть надати достатньої компонент влади.
Old 1 лютого 2008, 14:21
Нові члени групи

Чи означає це, що блок живлення несправний. Я маю на увазі це ... 700w
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Мій монітор працює і моя башта працює, але не разом nickny Генеральний обладнання чат 7 22 липня 2009 14:26
IE не працює Tinkerbell Веб-браузери & FTP-клієнти 7 21 вересня 2008 21:41
2 USB не працює torana9x Генеральний обладнання чат 11 4 січня 2008 13:25
VPN не працює mc_blue Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 5 30 квітня 2007 09:41
Мій CD-ROM не працює, допоможіть будь ласка? Studio. Знімні накопичувачі І ЗМІ 6 21 березня 2007 03:25
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.