![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я побудувала новий комп'ютер, але він не працює. Я не знаю, що причина цієї проблеми. Це мій перший побудувати так що є невеликий шанс, що щось було зроблено неправильно, хоча я вважаю, я зробив усе правильно. Моя частин (тільки уточнити, всі нові частини з-Newegg): Core 2 Duo E8400 DFI bloodiron XFX 8800GTS Seagate 320GB HD 4x1GB RAM 677 найважливіших Ballistix Tuniq Tower БП 700w Thermaltake Всі повноваження протягом дуже короткого часу, то він вимикається, і цикл повторюється. Я не чую гудки. Я запідозрив щось буде DOA, але навіть не може зрозуміти, що це таке. Статистика: -Всі роботи вентиляторів корпусу комп'ютера. -Все світлодіодні ліхтарі роботу. -Роботи вентиляторів GPU. -Материнська горить. Роботи DVD-приводу (відкривається) -Роботи процесорного вентилятора. *** Я пробував: Скидання-платі Перебудова-процесором і HSF Затягнути всі кабелі, переконавшись, що все правильно підключений Притирання-процесор -Видалення жорсткого диска, DVD дисків, всі крім ОЗУ 1 палиця З ручним включенням комп'ютера за допомогою викрутки, щоб уникнути кнопки живлення короткий Будь ласка, допоможіть мені з будь-якого можливого рішення. Я вважаю, що звели все ні до ПГУ, ГПУ, або процесор. Будь ласка, повідомте мені, на яких сторони це, щоб я міг отримати заміна в межах допустимого часу. Спасибо заранее. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Ні, монітор не показує нічого. |
|
| |||
| |||
| У вас є доступ до іншої відеокарті потім спробувати? Я бачу, ви перебуваєте в США, і вже пізно. Спробуйте спати на це і ще раз йти в першій половині дня. Ці проблеми зазвичай щось тривіальне, але якщо ви втомилися ви не побачите!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Ну, не в даний момент. Чи вірите ви в ГПУ чому проблема? Вентилятор на його спині, і немає постійного звукового сигналу, що робить приходять, коли я вимкніть його. Причина, по якій монітор не отримати для відображення BIOS тому, що (може бути, я не зробив цю частину Відкритий) - комп'ютер вимикається через 3 секунди, а потім перезавантаження себе. Вона зберігає "спробу включити", поки я її відключити. Думаю, я повинен отримати спати, але я був для усунення неполадок у той час як я не думаю, що спати на це допоможе мені ... :) Проте, я візьму ваш рада. Сподіваюся, що коли я прокидаюся, я буду отримувати відповіді з деякими ідеями, які будуть працювати. Крім того, завтра Vista моя йде так що я хотів, щоб воно готове: / |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Так, відсутність будь-якого попередження, коли ви вимкніть вентилятор викликає занепокоєння. Що робити, якщо ви видалите графічної карти і почати?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може бути, дурні запитання, але, як сказав Майк часто це проста річ:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Справа не в ГПУ. Це, швидше за все, блок живлення, можливо, материнської плати, навряд чи буде процесор.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я хотів би спробувати інший БП, один з рейок не можуть надати достатньої компонент влади. |
|
| |||
| |||
| Чи означає це, що блок живлення несправний. Я маю на увазі це ... 700w |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мій монітор працює і моя башта працює, але не разом | nickny | Генеральний обладнання чат | 7 | 22 липня 2009 14:26 |
| IE не працює | Tinkerbell | Веб-браузери & FTP-клієнти | 7 | 21 вересня 2008 21:41 |
| 2 USB не працює | torana9x | Генеральний обладнання чат | 11 | 4 січня 2008 13:25 |
| VPN не працює | mc_blue | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 5 | 30 квітня 2007 09:41 |
| Мій CD-ROM не працює, допоможіть будь ласка? | Studio. | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 21 березня 2007 03:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |