по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Не по-POST сигнала ...!

Reply

Нишка Инструменти
Old 28 март 2008, 05:55
Номер на групата

Default Не по-POST сигнала ...!

Както много хора, аз Наскоро паднали за капана на разходите добри пари за компютърни части, но skimping надолу върху цената на PSU. След като прочетете много мнения относно опасностите от евтини-кънка PSU's, аз реших да не се чака, докато тя беше твърде късно и да си нов в момента.

Последно вторник, аз купих 600 Watt модулни Арктика с всички whistles и звънците на мястото на моята £ 16 Екстра стойност 500 Watt Имам от ebuyer. Работата инсталиран само глоба ... Тъй като новите PSU е инсталирана, аз съм не получават повече POST сигнала. Току-що прекарат 2 дни завой ми цялата система с главата надолу, но не мога да намеря някакви проблеми каквито ... Многоъгълника фабрика в момента текат като влак.

Аз обикновено има отговор за всичко, но този път аз съм най-малко на загуба ...! Аз бях изчерпи Идеята е на къде да се грижим за всички съединители са били проверени и всички отделни части бяха тествани в резервна система. Температури и фен скорости са на място на ... Аз не съм сигурен, е там е проблема на всички ... Всеки, който е в тази ситуация и преди?

Наздраве:
Крис

Моята система: Willy Wonka на Многоъгълник Фабрика

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM памет:
4GB Micron PC-6400 (800Mhz)
Графична карта (и):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Звукова карта:
Борда 7,1 Звук
Hard Drive (и):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Оптично устройство (а):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Дело / PSU:
Космос RC-1000 / Арктика 600W PSU
Охлаждане:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Мрежа / Интернет:
На борда
Монитор (и):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Операционна система (и):
Win-XP (SP2)
Old 28-ми март 2008, 08:47
Номер на групата

и ако всичко работи добре тогава защо му се притеснявай и с мое ли не издава сигнал, въпреки че неговото предполагам означава кратки, или липса на енергия, лошо CPU / MB, или в насипно състояние периферия, Айв не е имал probs откакто издигнаха PC

Моята система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Дънната платка:
ASUS a8n SLI лукс
RAM памет:
2GB корсар xms pc3200 platium
Графична карта (и):
8800gts O / C
Звукова карта:
творчески soundblaster 4
Hard Drive (и):
1 x 80 GB 2x 250gb
Оптично устройство (а):
1x Sony DVD овен карам 1xphillips DV
Дело / PSU:
700 вата moduler PSU
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
22in широкоекранен
Операционна система (и):
XP про
Old 28-ми март 2008, 10:22
Номер на групата

Благодарим ви за просвирване redden137.

От една страна, вие сте права; защо се тревожи, ако не можете да намерите наистина е проблем. От друга страна, ако вашият компютър не прави нещо, то е трябвало да направя, че не биха могли да означават, че въпреки че не изглежда да е проблем, там все още може да somethig става, че сте пропуснали и които ще ви хапят в гърба нататъшното определяне на линия? Това беше доста по моя начин на мислене и затова започнах протектор. Но тя се чувства много по-вкусно, ако други хора може да потвърди, които са (или бяха) Същото се случва с тях, но не и важни въпроси, възникнали.

Наздраве:
Крис
Old 28-ми март 2008, 11:51
Номер на групата

Ами имаше бр построена за две години вече ми Opteron процесора е о / в състав от 1800 до 2600 моята държава е наред, както е gpu, която също е леко O / C и Айв имаше катастрофа, която е защото аз havd два часа защитни стени причинявайки конфликт с изключение на този инцидент Айв няма проблеми wotsoever

А компютъра веднъж ме биеш по шахмат
Но това не е мач за мен в ритник бокс.
Old 28-ми март 2008, 12:04
Номер на групата

somethings ако не се счупи тогава не се оправи LOL, моето не било сигнал, а не за последните 4 години така че не се притеснявай колега.
Old 28-ми март 2008, 17:33
Номер на групата

Мда ... Не бих се притеснявай било, че сте имали преди това да се случи по няколко кутии.

Понякога това е $ ODS право, че когато нещата се променят, нещо не работи след това и често компонент ще липсват .... В този случай може би мъничко mobo говорител е избрал точно този път да се откажат от духа и обърка нещата за вас.

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 29-ти март 2008, 05:57
Номер на групата

Обикновено, когато сложих нещо обратно заедно отново имам части ляво ... Не е нещо липсва ...

Както и да е, както каза, това е вкусно да знаете, че аз не съм сам в света, с този "проблем".

Тъй като за това, че не определянето нещо, което не се счупи, Напълно съм съгласен. Въпреки това, те са това, което аз наричам "превантивни мерки". Лийдс да се прави от време на време, ако искате да запазите вашата система във форма.

Наздраве:
Крис
Old 29 март 2008, 08:05
Номер на групата

^ _ ^, Когато се вземат неща освен особено двигатели Аз съм винаги остава най-малко един болт или миене lmao
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
BIOS Звук - Не Мрежата. Davida50000 В мрежа, модеми & VoIP 10 22-ри август 2009 15:53
1 Дълги Звук и 8 Кратко знака Сигнал (Имате нужда от помощ): "( blubla Графика на карти & Монитори 9 1-во Aug 2009 10:08
Един Дълги Звук ..... Shorty1973 Общи Хардуер Чат 2 21 Дек 2008 04:20
Кажи нещо за поста преди твоя Mike0001 Изключено Тема Дискусия 35 25 ноември 2008 15:54
Пост * * gaza14 Общи Хардуер Чат 2 21 Март 2008 15:35
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc