menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Ne více POST pípnutí ...!

Reply

Thread Nástroje
Old 28. března 2008, 05:55
Dárce Skupina

Default Ne více POST pípnutí ...!

Stejně jako mnoho jiných lidí, jsem v poslední době klesl na pasti výdajů dobré peníze na počítač, ale skimping částech dolů na cenu daného PSU. Po přečtení poměrně málo míst o nebezpečích levné skate-PSU to jsem rozhodla, že nebude čekat, až už bylo pozdě a já dostanu novou hned.

Poslední úterý jsem koupil 600 Watt modulární Arctic všechny zvonky a píšťalky nahradit můj 16liber Extra hodnoty 500 Watt Mám z ebuyer. Věc nainstalován pouze pokutou ... Vzhledem k tomu, že nový PSU je nainstalován, jsem nedostávají žádné další POST pípnutím. Jsem strávit 2 dny obrací můj celého systému vzhůru nohama, ale nemohu najít žádné problémy, co ... Mnohoúhelníku továrnu právě běží jako vlak.

Já většinou dostali odpověď asi nic ale tentokrát jsem na trochu ztrátu ...! I've vyčerpá myšlenka na to, kam se máte podívat po všechny konektory byly zkontrolovány a všechny jednotlivé díly byly testovány v náhradní systém. Teploty a otáčky ventilátorů jsou na místě ... Nejsem ještě určitě je, že je problém ve všech ... Každý, kdo byl v této situaci dříve?

Nazdraví:
Chris

Můj systém: Willy Wonka to Mnohoúhelník Factory

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Základní deska:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Paměť RAM:
4 GB Micronu PC-6400 (800MHz)
Grafické karty (s):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Zvuková karta:
Palubní 7.1 Zvuk
Pevný disk (y):
Samsung 400gb / 36GB Raptor (2x)
Optická mechanika (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (2x)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Chlazení:
Žalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Síť / Internet:
Palubní
Monitor (s):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operační systém (y):
Win-XP (SP2)
Old 28 března 2008, 08:47
Dárce Skupina

i když všechno funguje v pořádku, proč potom strach své stejném dole se dostanete i bez pípnutí, i když jeho Předpokládám rozumí krátký, nebo ne moc, špatný CPU / MB nebo volná periferií, IVE neměly žádný probs protože jsem postavil PC

Můj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základní deska:
asus a8n SLI Deluxe
Paměť RAM:
2GB Corsair xms PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
Monitor (s):
22in širokoúhlý
Operační systém (y):
XP Pro
Old 28 března 2008, 10:22
Dárce Skupina

Děkujeme za vaši odpověď redden137.

Na jedné straně máte pravdu, proč se znepokojovat, pokud nemůžete najít opravdu problém. Na druhou stranu, pokud váš počítač není něco dělat, je dělat, že by mohlo znamenat, že ačkoliv se nezdá být problém tam mohli ještě somethig děje, že jsi a že bude kousat vás do zad dále v souladu? To byl trochu můj způsob myšlení a důvod, proč jsem začal běhounu. Ale cítí mnohem více uklidňující v případě jiných lidí může potvrdit, že mají (nebo měli) stejný děje s nimi ale žádné větší problémy objevily.

Nazdraví:
Chris
Old 28 března 2008, 11:51
Dárce Skupina

No, kdyby PC postavené na dva roky mého Opteron cpu se o / c ze skladu 1800 do 2600 moje mem je v pořádku, pokud je GPU což je také trochu o / c a IVE měl pád, který byl kvůli havd i dva firewally způsobující konfliktu s výjimkou, že incident IVE žádné problémy wotsoever

Počítač jednou mě v šachu
Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu.
Old 28 března 2008, 12:04
Dárce Skupina

pokud není somethings zlomil pak nejsou spravit lol, moje není ani pípnutím, a ne za poslední 4 roky tak nezoufejte mate.
Old 28 března 2008, 17:33
Dárce Skupina

Jo ... Já bych si starosti, protože jsem měl na to stalo před pár krabic.

Někdy je to $ ods zákon, že když budete měnit věci kolem, že něco nefunguje, a potom často součást selže .... v tomto případě možná drobné mobo mluvčího zvolil tento přesný čas vzdát se duch a pletou věci pro vás.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 29 března 2008, 05:57
Dárce Skupina

Obvykle, když jsem něco dát zase dohromady zase mám levé části ... Není to chybí ...

Každopádně, jak řekl, je to uklidňující vědět, že nejsem sama na světě s tímto "problémem".

Pokud jde o stanovení není něco, co není na mizině, jsem naprosto souhlasím. Nicméně, tyto byly co já nazývám "preventivní opatření". Leeds je třeba udělat čas od času, pokud chcete udržet systém v kondici.

Nazdraví:
Chris
Old 29 března 2008, 08:05
Dárce Skupina

^ _ ^ Když jsem brát věci s výjimkou zejména motorů jsem vždy odešla s alespoň jeden šroub nebo praček lmao
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
BIOS Beep - č. Network. Davida50000 Sítě, Modemy & VoIP 10 22.srpna 2009 15:53
1 dlouhé pípnutí a 8 krátkých pípnutí (Need Help): '( blubla Graphics Cards & Monitory 9 1. srpna 2009 10:08
One Long Pípat ..... Shorty1973 Obecné Hardware Chat 2 21. prosince 2008 04:20
Řekni mi něco o post než Vy Mike0001 Vypnout Téma diskuze 35 25. listopadu 2008 15:54
* Pošta * gaza14 Obecné Hardware Chat 2 21. březen 2008 15:35
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.