![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stejně jako mnoho jiných lidí, jsem v poslední době klesl na pasti výdajů dobré peníze na počítač, ale skimping částech dolů na cenu daného PSU. Po přečtení poměrně málo míst o nebezpečích levné skate-PSU to jsem rozhodla, že nebude čekat, až už bylo pozdě a já dostanu novou hned.
Poslední úterý jsem koupil 600 Watt modulární Arctic všechny zvonky a píšťalky nahradit můj 16liber Extra hodnoty 500 Watt Mám z ebuyer. Věc nainstalován pouze pokutou ... Vzhledem k tomu, že nový PSU je nainstalován, jsem nedostávají žádné další POST pípnutím. Jsem strávit 2 dny obrací můj celého systému vzhůru nohama, ale nemohu najít žádné problémy, co ... Mnohoúhelníku továrnu právě běží jako vlak. Já většinou dostali odpověď asi nic ale tentokrát jsem na trochu ztrátu ...! I've vyčerpá myšlenka na to, kam se máte podívat po všechny konektory byly zkontrolovány a všechny jednotlivé díly byly testovány v náhradní systém. Teploty a otáčky ventilátorů jsou na místě ... Nejsem ještě určitě je, že je problém ve všech ... Každý, kdo byl v této situaci dříve? Nazdraví: Chris Můj systém: Willy Wonka to Mnohoúhelník Factory
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i když všechno funguje v pořádku, proč potom strach své stejném dole se dostanete i bez pípnutí, i když jeho Předpokládám rozumí krátký, nebo ne moc, špatný CPU / MB nebo volná periferií, IVE neměly žádný probs protože jsem postavil PC
| |||
| |||
| Děkujeme za vaši odpověď redden137. Na jedné straně máte pravdu, proč se znepokojovat, pokud nemůžete najít opravdu problém. Na druhou stranu, pokud váš počítač není něco dělat, je dělat, že by mohlo znamenat, že ačkoliv se nezdá být problém tam mohli ještě somethig děje, že jsi a že bude kousat vás do zad dále v souladu? To byl trochu můj způsob myšlení a důvod, proč jsem začal běhounu. Ale cítí mnohem více uklidňující v případě jiných lidí může potvrdit, že mají (nebo měli) stejný děje s nimi ale žádné větší problémy objevily. Nazdraví: Chris |
|
| |||
| |||
| No, kdyby PC postavené na dva roky mého Opteron cpu se o / c ze skladu 1800 do 2600 moje mem je v pořádku, pokud je GPU což je také trochu o / c a IVE měl pád, který byl kvůli havd i dva firewally způsobující konfliktu s výjimkou, že incident IVE žádné problémy wotsoever
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| pokud není somethings zlomil pak nejsou spravit lol, moje není ani pípnutím, a ne za poslední 4 roky tak nezoufejte mate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo ... Já bych si starosti, protože jsem měl na to stalo před pár krabic.
Někdy je to $ ods zákon, že když budete měnit věci kolem, že něco nefunguje, a potom často součást selže .... v tomto případě možná drobné mobo mluvčího zvolil tento přesný čas vzdát se duch a pletou věci pro vás. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Obvykle, když jsem něco dát zase dohromady zase mám levé části ... Není to chybí ... ![]() ![]() ![]() Každopádně, jak řekl, je to uklidňující vědět, že nejsem sama na světě s tímto "problémem". Pokud jde o stanovení není něco, co není na mizině, jsem naprosto souhlasím. Nicméně, tyto byly co já nazývám "preventivní opatření". Leeds je třeba udělat čas od času, pokud chcete udržet systém v kondici. Nazdraví: Chris |
|
| |||
| |||
| ^ _ ^ Když jsem brát věci s výjimkou zejména motorů jsem vždy odešla s alespoň jeden šroub nebo praček lmao |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| BIOS Beep - č. Network. | Davida50000 | Sítě, Modemy & VoIP | 10 | 22.srpna 2009 15:53 |
| 1 dlouhé pípnutí a 8 krátkých pípnutí (Need Help): '( | blubla | Graphics Cards & Monitory | 9 | 1. srpna 2009 10:08 |
| One Long Pípat ..... | Shorty1973 | Obecné Hardware Chat | 2 | 21. prosince 2008 04:20 |
| Řekni mi něco o post než Vy | Mike0001 | Vypnout Téma diskuze | 35 | 25. listopadu 2008 15:54 |
| * Pošta * | gaza14 | Obecné Hardware Chat | 2 | 21. březen 2008 15:35 |
| Thread Nástroje | |
| |