![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όπως πολλοί άνθρωποι, που έχω για τα πρόσφατα έπεσε στην παγίδα των δαπανών καλή χρήματα σε υπολογιστή μέρη αλλά skimping κάτω από την τιμή του PSU. Μετά την ανάγνωση αρκετές θέσεις για τους κινδύνους από την φθηνή-Σελάχι PSU της, αποφάσισα να μην περιμένετε μέχρι να ήταν πολύ αργά και να αποκτήσετε ένα νέο εαυτό μου τώρα.
Την περασμένη Τρίτη, το αγόρασα 600 Watt δομοστοιχειωτό Αρκτικής με όλες τις καμπάνες και σφυρίχτρες να αντικαταστήσει μου £ 16 επιπλέον αξία 500 βατ πήρα από ebuyer. Το μόνο πράγμα εγκατεστημένο πρόστιμο ... Δεδομένου ότι η νέα PSU είναι εγκατεστημένο, δεν είμαι πια να POST μπιπ. Μόλις περάσουν 2 ημέρες καμπή μου όλο σύστημα ανάποδα, αλλά δεν μπορώ να βρω κανένα απολύτως πρόβλημα ... Το πολύγωνο εργοστάσιο είναι αυτή τη στιγμή σαν ένα τρένο. Συνήθως έχεις μια απάντηση για τα πάντα, αλλά αυτή τη φορά είμαι σε λίγο απώλεια ...! Έχω εξαντληθεί από την ιδέα για το πού να φροντίσει όλες τις υποδοχές ελέγχονται και όλα τα επιμέρους τμήματα έχουν δοκιμαστεί σε ένα εφεδρικό σύστημα. Οι θερμοκρασίες και ταχύτητες ανεμιστήρα είναι επιτόπου στις ... Δεν είμαι καν σίγουρος ότι υπάρχει πρόβλημα σε όλα τα ... Όποιος ήταν σε αυτή την κατάσταση πριν; Cheers: Chris Το σύστημά μου: Willy Wonka της Πολυεδρικές Εργοστάσιο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| και αν όλα λειτουργούν ok τότε γιατί ανησυχείς το ίδιο με το δικό μου να πάρω δεν ηχεί ακόμη και αν υποθέσουμε ότι σημαίνει τη σύντομη, ή δεν μπορεί, μια κακή CPU / MB, περιφερειακά ή χαλαρά, δεν είχε καμία IVE probs από τότε που χτίστηκε το pc
| |||
| |||
| Thanks for your replay redden137. Από τη μια πλευρά έχεις δίκιο? Γιατί ανησυχείτε αν δεν μπορείτε να βρείτε πραγματικά ένα πρόβλημα. Από την άλλη πλευρά, αν ο υπολογιστής σας δεν είναι να κάνουμε κάτι που πρόκειται να κάνει, ότι δεν θα μπορούσε να σημαίνει ότι, παρόλο που δεν φαίνεται να είναι ένα πρόβλημα που θα μπορούσε ακόμη somethig σας ότι πρόκειται για χαμένη και ότι θα σας μπουκιά στο πίσω πιο κάτω από τη γραμμή; Αυτό ήταν κάπως τον τρόπο σκέψης μου και ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησε το πέλμα. Αλλά αισθάνεται πολύ πιο βολικό, αν άλλοι άνθρωποι μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι έχουν (ή είχε) το ίδιο συμβαίνει με τα μεγάλα ζητήματα, αλλά δεν συνέβη. Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν το pc είχε κατασκευαστεί για δύο χρόνια τώρα μου Opteron cpu είναι o / c από το απόθεμα 1800 σε 2600 mem μου είναι μια χαρά όπως είναι η gpu που είναι και λίγο O / C και IVE είχε ένα ατύχημα που είχε, γιατί havd δύο τείχη που προκαλούν μια σύγκρουση πέρα από το περιστατικό δεν IVE προβλήματα wotsoever
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| somethings αν δεν έσπασε τότε δεν φτιάξεις lol, η δική μου δεν μπιπ είτε, για να μην τα τελευταία 4 χρόνια, γι 'αυτό μην ανησυχείς φίλε. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι ... Δεν θα ανησυχείτε είτε, έχω αυτό είχε συμβεί πριν λίγα για κιβώτια.
Μερικές φορές είναι $ ODS δίκαιο, ότι όταν τα πράγματα γύρω από την αλλαγή, κάτι που δεν λειτουργεί στη συνέχεια και, συχνά, ένα στοιχείο θα αποτύχει .... στην περίπτωση αυτή, ίσως το μικροσκοπικό mobo ομιλητής επέλεξε αυτή τη φορά να δώσει το πνεύμα και μπερδεύουν τα πράγματα για σας. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Συνήθως όταν έβαλα κάτι πίσω μαζί πάλι έχω τμήματα αριστερά ... Δεν λείπουν πράγματα ... ![]() ![]() ![]() Τέλος πάντων, όπως είπε, είναι παρήγορο να γνωρίζουμε ότι δεν είμαι μόνη στον κόσμο με αυτό το "πρόβλημα". Όσον αφορά τον καθορισμό δεν είναι κάτι που δεν έσπασε, συμφωνώ απολύτως. Ωστόσο, αυτά που εγώ αποκαλώ "προληπτικά μέτρα". Λήντς να γίνει από στιγμή σε στιγμή, αν θέλετε να διατηρήσετε το σύστημά σας σε φόρμα. Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| ^ _ ^ Όταν παίρνω τα πράγματα, εκτός ιδιαίτερα κινητήρες είμαι πάντα αριστερά με τουλάχιστον ένα μπουλόνι ή πλυντηρίων lmao |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| BIOS Beep - Δεν Δικτύου. | Davida50000 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 10 | 22 Αυγούστου 2009 15:53 |
| 1 Long Beep και 8 Σύντομη μπιπ (Βοήθεια): «( | blubla | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 1 Αυγ 2009 10:08 |
| Ένα Long Beep ..... | Shorty1973 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 21 Δεκ. 2008 04:20 |
| Πες κάτι για τη θέση πριν από τα δικά σας | Mike0001 | Off Topic Συζήτηση | 35 | 25 Νοε 2008 15:54 |
| * Θέση * | gaza14 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 21 Μαρ 2008 15:35 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |