![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kao i mnogi ljudi, nedavno sam pao u zamku trošenje novca na računalu dobre dijelove ali škrtarenje po cijeni od PSU. Nakon čitanja dosta postova o opasnosti jeftini-klizati PSU-a, odlučio sam da ne čekajte da je prekasno i doći sebi novu odmah.
Prošlog utorka, ja kupio 600 Watt modularni Arktički sa svim zvizdaljkama zvona i zamijeniti moj 16 £ Extra Value 500 Watt sam dobio od ebuyer. Fina stvar instalira samo ... Budući da je novi PSU instaliran, Im 'ne uzimajući više POSTAVI bip. Ive 'pravedan provesti 2 dana moj čitav sustav okreće naopačke ali ne mogu naći ni na kakve probleme sve što ... Poligonu tvornice je trenutno prikazuju kao vlak. Obično je dobio odgovor za nešto, ali ovaj put sam na malo zbunjen ...! Ive 'trčanje vanjska strana od ideja na kojoj se brine o svim priključcima su provjereni pojedinih dijelova i svi su bili testirani na rezervni sustav. Brzine ventilatora i temperature su na licu mjesta ... Im 'ne ravan siguran je postoji problem na svim ... Svatko u ovoj situaciji bilo prije? Cheers: Chris My System: Willy Wonka's poligona Factory
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako sve dobro radi ok onda zašto brinuti isto sa svojim mina ja dobiti nijedan beeps iako njezina pretpostavimo da znaci kratko ili nema snage, loš CPU / MB ili labave periferije, Ive imala probs otkad sam sagradio pc
| |||
| |||
| Thanks for your ponovno redden137. S jedne strane si pravo, zašto brinuti ako ne možete naći zaista problem. S druge strane, ako vaše računalo ne radi nešto je trebalo činiti, da se ne bi moglo značiti da iako ne čini se da problem postoji i dalje mogli somethig događa da ste propustili i da će ugristi Vas u leđa dalje na liniji? To je kinda moj način razmišljanja i razlog zašto sam se počela gaziti. Ali ona se osjeća puno više umirujuce ako drugi ljudi mogu potvrditi da su (ili su imali) isto događa s njima, ali ne i glavni problemi dogodili. Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| Pa imao pc izgrađena za dvije godine moja opteron CPU je o / c od 1800 dionica na mojoj 2600 mem je lijepo što je GPU koji je također malo o / c i Ive imala jedan sudar koji je bio jer sam havd dva vatrozidima uzrokujući sukob Osim toga incidenta Ive nema problema wotsoever
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| |||
| |||
| somethings prodriješe ako ne onda ne riješi lol, moja bip ili ne, ali ne i za zadnje 4 godine pa ne brinite drugarica. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ... Ne bih ni brinite, ja sam imao taj dogoditi prije nekoliko kutija.
Ponekad je $ ods zakon, da kada promijenite stvari okolo, nešto ne radi nakon toga i često komponenta neće uspjeti .... u ovom slučaju možda sićuušni mobo zvučnik je odabrao ovu precizna vremena na crknuti i brkati stvari za vas. My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| Obično kad sam stavio nešto zajedno opet nazad sam dobio dijelove lijevo ... Stvari ne nedostaje ... ![]() ![]() ![]() Inače, kako je rekao, to je umirujuce znati da nisam sama na svijetu s ovim "problemom". Kao za fiksiranje nije nešto što se ne slomi ja potpuno slažu. Međutim, ti su se kako ga ja zovem "preventivne mjere". Leeds da se s vremena na vrijeme, ako želite zadržati svoj sustav u formu. Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| ^ _ ^ Kada sam uzeti stvari pored motora posebno sam uvijek ostaje barem jedan vijak ili perač lmao |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| BIOS zvučni signal - Nema mreže. | Davida50000 | Networking, Modemi & VoIP | 10 | 22 kolovoz 2009 15:53 |
| 1 dugi bip i 8 Kratak Beeps (Need Help): '( | blubla | Graphics Cards & Monitors | 9 | 1. kolovoz 2009 10:08 |
| Jedan bip Long ..... | Shorty1973 | General Hardware Chat | 2 | 21. prosinac 2008 04:20 |
| Reci nešto o post prije yours | Mike0001 | Off Topic Discussion | 35 | 25. studeni 2008 15:54 |
| Pošta * * | gaza14 | General Hardware Chat | 2 | 21. ožujak 2008 15:35 |
| Thread Tools | |
| |