kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Nincs több POST sípszó ...!

Reply

Téma eszközök
Old Március 28, 2008, 05:55
Donor Group

Mint sokan, én is a közelmúltban csökkent a csapdát a kiadások jó pénzt számítógép részei, de skimping le az ára a tápegység. Olvasása után jó néhány hozzászólás a veszélyekre olcsó rája PSU's, úgy döntöttem, hogy nem várhat addig, amíg túl késő, és hogy én magam egy új, most.

Legutóbb, kedden vettem egy 600 W-os moduláris Arctic minden síp és a harang, hogy én 16 £ Extra Érték 500 Watt Megvan a ebuyer. A beépített szép dolog, csak ... Mivel az új PSU telepítve van, én nem kapok több POST sípol. Most töltik 2 nap fordulópontot egész rendszer fejjel lefelé, de nem talál semmilyen problémát, amit ... A poligon gyárban jelenleg fut, mint egy vonat.

Általában van egy válasz a semmi, de ebben az időben én egy kicsit veszteséggel ...! Én már elfogyott az ötlet az, hogy hol néz utána a csatlakozók vizsgáltak meg, és minden egyes részein vizsgáltak egy tartalék rendszer. Hőmérséklet és a ventilátor sebességét a helyszínen ... Én nem is arról, van-e olyan probléma, minden ... Akárki volt, mielőtt ez a helyzet?

Cheers:
Chris

My System: Willy Wonka's Sokszög Factory

Processzor (ok):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Alaplap:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM memória:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Grafikus kártya (k):
XFX 8600GT 256Mb DDR3 540Mhz
Hangkártya:
Fedélzeti 7,1 Sound
Merevlemez (ek):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Optikai meghajtó (k):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / tápegység:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W tápegység
Hűtés:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Hálózat / Internet:
Onboard
Monitor (ok):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operációs rendszer (ek):
Win XP (SP2)
Old Március 28, 2008, 08:47
Donor Group

ha minden jól működik majd az OK gombra, hogy miért aggódnia, hogy az ugyanazon az enyém én nem sípol, bár feltételezem, hogy olyan rövid, vagy nincs hatalom, a rossz CPU / MB, vagy laza perifériák, ive nem probs mert épült a PC

My System: redden137

Processzor (ok):
AMD Opteron 165 O / C
Alaplap:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM memória:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Grafikus kártya (k):
8800gts O / C
Hangkártya:
Creative SoundBlaster 4
Merevlemez (ek):
1x 80 GB 2x 250GB
Optikai meghajtó (k):
1x Sony DVD-RAM meghajtó 1xphillips dv
Case / tápegység:
700W moduler psu
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
22in widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Old Március 28, 2008, 10:22
Donor Group

Thanks for your replay redden137.

Egyrészt igazad van, miért aggódnia, ha nem lehet megtalálni a problémát. Másrészt, ha a számítógép nem tesz valamit az, hogy igen, lehet, hogy nem azt jelenti, hogy bár nem tűnik úgy, hogy a probléma még mindig fennáll somethig újság, amit kihagyott, és hogy fog megharapni a hátsó lejjebb a sor? Ez volt az én kinda gondolkodás és az oka annak, hogy elkezdtem a futófelület. De úgy érzi, még sok más érzés, ha mások is megerősítik azokat (vagy volt) ugyanaz történik velük, de nem fontos kérdésekről történt.

Cheers:
Chris
Old Március 28, 2008, 11:51
Donor Group

Hát még a PC beépített két éve én Opteron CPU o / c-állomány 1800-től a 2600 Mem.kártya én is szép, mint a GPU ami szintén kissé o / c és ive volt egy baleset, amely miatt i havd két firewalls okoz összeférhetetlenség eltekintve, hogy az esemény nem probléma ive wotsoever

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.
Old Március 28, 2008, 12:04
Donor Group

asok ha nem, akkor nem törte meg, hogy lol, az enyém nem sípol sem, nem az elmúlt 4 év során, így ne aggódj, haver.
Old Március 28, 2008, 17:33
Donor Group

Aha ... I wouldn't worry sem, már volt ez megtörténhet, mielőtt a néhány dobozzal.

Néha dollár ods jogot, hogy ha változtatni a dolgokat, valami nem működik, azt követően, és gyakran a komponens nem .... Ebben az esetben talán az apró mobo hangszóró úgy döntött, ez a pontos időt, hogy a szellem és megzavarja a dolgokat neked.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Március 29, 2008, 05:57
Donor Group

Általában, ha én tettem valamit vissza ismét Van részek balra ... Nem hiányoznak a dolgok ...

Egyébként, mint mondta, ez megnyugtató, hogy tudja, hogy nem vagyok egyedül a világon, ez a "probléma".

Ami nem rögzítő valamit ez nem törte meg, én teljesen egyetértek. Azonban ezek mit nevezünk "megelőző intézkedések". Leeds tennivaló időről időre, ha meg akarjuk tartani a rendszert alakú.

Cheers:
Chris
Old 29. március 2008, 08:05
Donor Group

^ _ ^ Mikor veszi a dolgokat, kivéve különösen motorok Én mindig maradt legalább egy csavar vagy alátét lmao
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.