![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mint sokan, én is a közelmúltban csökkent a csapdát a kiadások jó pénzt számítógép részei, de skimping le az ára a tápegység. Olvasása után jó néhány hozzászólás a veszélyekre olcsó rája PSU's, úgy döntöttem, hogy nem várhat addig, amíg túl késő, és hogy én magam egy új, most.
Legutóbb, kedden vettem egy 600 W-os moduláris Arctic minden síp és a harang, hogy én 16 £ Extra Érték 500 Watt Megvan a ebuyer. A beépített szép dolog, csak ... Mivel az új PSU telepítve van, én nem kapok több POST sípol. Most töltik 2 nap fordulópontot egész rendszer fejjel lefelé, de nem talál semmilyen problémát, amit ... A poligon gyárban jelenleg fut, mint egy vonat. Általában van egy válasz a semmi, de ebben az időben én egy kicsit veszteséggel ...! Én már elfogyott az ötlet az, hogy hol néz utána a csatlakozók vizsgáltak meg, és minden egyes részein vizsgáltak egy tartalék rendszer. Hőmérséklet és a ventilátor sebességét a helyszínen ... Én nem is arról, van-e olyan probléma, minden ... Akárki volt, mielőtt ez a helyzet? Cheers: Chris My System: Willy Wonka's Sokszög Factory
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ha minden jól működik majd az OK gombra, hogy miért aggódnia, hogy az ugyanazon az enyém én nem sípol, bár feltételezem, hogy olyan rövid, vagy nincs hatalom, a rossz CPU / MB, vagy laza perifériák, ive nem probs mert épült a PC
| |||
| |||
| Thanks for your replay redden137. Egyrészt igazad van, miért aggódnia, ha nem lehet megtalálni a problémát. Másrészt, ha a számítógép nem tesz valamit az, hogy igen, lehet, hogy nem azt jelenti, hogy bár nem tűnik úgy, hogy a probléma még mindig fennáll somethig újság, amit kihagyott, és hogy fog megharapni a hátsó lejjebb a sor? Ez volt az én kinda gondolkodás és az oka annak, hogy elkezdtem a futófelület. De úgy érzi, még sok más érzés, ha mások is megerősítik azokat (vagy volt) ugyanaz történik velük, de nem fontos kérdésekről történt. Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| Hát még a PC beépített két éve én Opteron CPU o / c-állomány 1800-től a 2600 Mem.kártya én is szép, mint a GPU ami szintén kissé o / c és ive volt egy baleset, amely miatt i havd két firewalls okoz összeférhetetlenség eltekintve, hogy az esemény nem probléma ive wotsoever
__________________ Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| asok ha nem, akkor nem törte meg, hogy lol, az enyém nem sípol sem, nem az elmúlt 4 év során, így ne aggódj, haver. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aha ... I wouldn't worry sem, már volt ez megtörténhet, mielőtt a néhány dobozzal.
Néha dollár ods jogot, hogy ha változtatni a dolgokat, valami nem működik, azt követően, és gyakran a komponens nem .... Ebben az esetben talán az apró mobo hangszóró úgy döntött, ez a pontos időt, hogy a szellem és megzavarja a dolgokat neked. My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Általában, ha én tettem valamit vissza ismét Van részek balra ... Nem hiányoznak a dolgok ... ![]() ![]() ![]() Egyébként, mint mondta, ez megnyugtató, hogy tudja, hogy nem vagyok egyedül a világon, ez a "probléma". Ami nem rögzítő valamit ez nem törte meg, én teljesen egyetértek. Azonban ezek mit nevezünk "megelőző intézkedések". Leeds tennivaló időről időre, ha meg akarjuk tartani a rendszert alakú. Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| ^ _ ^ Mikor veszi a dolgokat, kivéve különösen motorok Én mindig maradt legalább egy csavar vagy alátét lmao |