![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמו הרבה אנשים, אני לאחרונה נפל על מוקש להשקיע כסף טוב על המחשב, אך חלקים skimping על מחיר של PSU. לאחר קריאת בדיוק כמה הודעות על הסכנות של זול-להחליק על מחלקים של PSU, החלטתי לא לחכות עד שזה היה מאוחר מדי לקחת לעצמי אחד חדש עכשיו.
ביום שלישי, קניתי 600 Watt Modular הארקטי עם כל whistles and bells להחליף שלי £ 16 Extra ערך 500 Watt הגעתי מ ebuyer. הדבר היחיד מותקן בסדר ... מאז חדש PSU מותקן, אני לא מקבל יותר POST הביפ. ביצעתי רק להשקיע 2 ימים הופך את כל המערכת מהופך אבל אני לא מוצא שום בעיות כלשהן ... המצולע המפעל פועל כעת כמו הרכבת. אני בדרך כלל יש תשובה על כלום אבל הפעם אני קצת בבית של הפסד ...! אני שביצענו את הרעיון על מנת לטפל בו כל connectors היו מסומנים וכל חלקים בודדים היו בדיקות של מערכת חילוף. טמפרטורות ו במהירויות מעריץ הם מקום על ... אני אפילו לא בטוח היא קיימת בעיה בכלל ... כל אחד היה במצב זה לפני כן? לחיים: כריס המערכת שלי: וילי Wonka במפעל של מצולע
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גם אם הכל עובד בסדר אז למה להדאיג את אותו הדבר עם שלי אני לא מקבל אף beeps שלה אמור מתכוון קצר, או אין כוח, רע CPU / MB, או משוחרר היקפיים, ive היה probs מאז אני לא בנוי על PC
| |||
| |||
| תודה על משחק חוזר redden137. מצד אחד אתה צודק; למה לדאוג אם אתה באמת לא יכול למצוא בעיה. מצד שני, אם המחשב לא עושה משהו שהוא אמור לעשות, כי לא יכולתי אומר כי יש אמנם לא נראה שיש בעיה יכול עדיין somethig קורה כי פספסת וכי יהיה נושך אותך מאחור עוד יותר את הקו? זה היה קצת את דרכי החשיבה ואת הסיבה שהתחלתי את לדשדש. אבל זה מרגיש הרבה יותר מנחם אם אנשים אחרים יכולים לאשר להם (או היתה) באותו קורה להם, אך לא בנושאים העיקריים התרחשו. לחיים: כריס |
|
| |||
| |||
| ובכן היה המחשב בנוי לשנתיים opteron CPU שלי עכשיו היא O / C מ 1800 המניה של 2600 מ שלי הוא בסדר הוא gpu כפי שהיא גם מעט O / C ו ive היה אחד שהיה לקרוס בגלל שתי חומות אש havd גרם עימות חוץ מזה האירוע ive אין בעיות wotsoever
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
|
| |||
| |||
| אם לא שברו somethings אז לא לתקן את זה LOL, שלי גם לא הביפ, ולא עבור 4 השנים האחרונות אז אל תדאג חבר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן ... לא הייתי דואג גם, אני כבר היה על זה קרה לפני כמה תיבות.
לפעמים זה $ ods החוק, כי כאשר אתה משנה את הדברים מסביב, משהו לא עובד אחר כך ולעיתים קרובות רכיב ייכשל .... במקרה זה אולי קטנוני mobo רמקול בחרה מדויק זה הזמן לוותר על הרוח לבלבל ואת הדברים עבורך. המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| בדרך כלל כאשר שמתי משהו בחזרה ביחד שוב יש לי חלקים שמאל ... לא חסרים דברים ... ![]() ![]() ![]() בכל מקרה, כמו אמר, זה מנחם לדעת שאני לא לבד בעולם עם זה "בעיה". באשר לא משהו קבוע, כי הוא לא שבר, אני מסכים לחלוטין. עם זאת, אלה היו מה שאני מכנה "צעדי מניעה". לידס להתבצע מעת לעת, אם אתה רוצה להמשיך את מערכת בכושר. לחיים: כריס |
|
| |||
| |||
| ^ _ ^ כשאני לקחת דברים חוץ במיוחד מנועי אני תמיד נותר עם מנעול אחד לפחות, או מכונת כביסה lmao |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ה-BIOS צפצף - לא ברשת. | Davida50000 | רישות, מודמים & VoIP | 10 | 22 אוגוסט 2009 15:53 |
| 1 לונג צפצף ו 8 קצר Beeps (צריך עזרה): '( | blubla | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | ב -1 לאוגוסט 2009 10:08 |
| אחד ארוך צפצף ..... | Shorty1973 | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 21st דצמבר 2008 04:20 |
| תגיד משהו על ההודעה שלך לפני | Mike0001 | דיון Off topic | 35 | ה -25 בחודש נובמבר 2008 15:54 |
| * הודעה * | gaza14 | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 21st מרץ 2008 15:35 |
| שרשרת כלים | |
| |