mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Ne daugiau POST beep ...!

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 28, 2008, 05:55
Donorų grupės

Kaip ir daugelis žmonių, aš pastaruoju metu sumažėjo dėl išlaidų gerus pinigus kompiuterių dalys gaudyklė bet skimping žemyn dėl PSU kainą. Perskaičius nemažai pranešimų apie cheap-skate PSU's, aš nusprendė ne laukti, kol jis buvo per vėlu, ir gauti sau nauja dabar pavojus.

Paskutinė Antradienis, nusipirkau 600 W Modular Arkties su visais švilpynių ir varpai pakeisti mano £ 16 Papildoma Vertė 500 Watt gavau iš ebuyer. Dalykas įrengtas bauda tik ... Kadangi naujų PSU yra įrengtas, I'm not getting daugiau POST beep. Aš tiesiog praleisti 2 dienas paversti visą mano sistemą aukštyn kojom, bet aš negaliu rasti jokių problemų kokia ... Daugiakampio fabrikas šiuo metu veikia kaip traukinio.

Aš paprastai turiu apie ką, bet šiuo metu aš ne iš nuostolio bitų atsakyti ...! I've run out of idėja yra, kur ieškoti po visas jungtis buvo patikrinta ir visos atskiros dalys buvo išbandytas atsarginės sistemos. Temperatūra ir ventiliatoriaus greičio vietoje ant ... Nesu dar tikrai yra problema egzistuoja visuose ... Kiekvienas šioje situacijoje buvo anksčiau?

Cheers:
Chris

Mano sistema: Willy Wonka's Factory daugiakampis

Procesorius (-iai):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM atmintis:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Graphics Card (-ai):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540MHz
Garso plokštė:
Borto 7,1 Garsas
Kietasis diskas (-ai):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Optical Drive (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Kosmosas RC-1000 / Arktis 600W PSU
Aušinimas:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Tinklas / Internetas:
Borto
Monitorius (-ai):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operacinė sistema (-os):
Win-XP (SP2)
Old Kovas 28, 2008, 08:47
Donorų grupės

gerai, jei viskas veikia ok tada kodėl nerimauti savo su mano paties i get no pypsi nors jos manyti, kad tai trumpas, arba ne galia, Bad CPU / MB, arba prarasti, periferinės, IVE neturėjo probs, nes aš pastatė PC

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old Kovas 28, 2008, 10:22
Donorų grupės

Thanks for your replay redden137.

Iš vienos pusės tu teisus, kodėl nerimauti, jei negalite rasti tikrai problema. Kita vertus, jei jūsų kompiuteris nėra kažką daro tai turėtų padaryti, kad galėtų dar nereiškia, kad nors ir neatrodo, kad problema yra vis dar galėtų somethig vyksta jūsų praleistus ir bus bite jums atgal paskesniems linija? Tai buvo kinda mano mąstymo ir priežastis, kodėl aš pradėjau protektoriaus. Tačiau jis mano, daug daugiau Paguodos jei kiti žmonės gali patvirtinti, jie turi (ar turėjo) tas pats vyksta su jais, bet jokių didelių problemų atsirado.

Cheers:
Chris
Old Kovas 28, 2008, 11:51
Donorų grupės

Na jau PC pastatytas per dvejus metus dabar mano Opteron CPU O / C iš atsargų 1800 iki 2.600 mano atm yra gerai kaip yra GPU, kuris taip pat yra šiek tiek O / C ir IVE turėjo vieno smūgio, kuris buvo, nes aš havd dvi ugniasienes sukelia Be to incidento IVE jokių problemų wotsoever konfliktas

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.
Old Kovas 28, 2008, 12:04
Donorų grupės

jei septyniasdešimties nesugedo ten ne fix it lol, mano ne pyptelėjimas bet ne už paskutinius 4 metus, taigi nesijaudinkite, mate.
Old Kovas 28, 2008, 17:33
Donorų grupės

Yep ... I wouldn't worry nors, aš jau taip atsitiko dėl prieš keletą dėžių.

Kartais tai $ ods teisę, kad, kai jūs pakeičiate dalykų aplink, kažkas neveikia ir po to dažnai komponento nepavyks .... šiuo atveju gal mažytė MOBO kalbėtojas pasirinko šį tiksliai laiku mesti vaiduoklis ir supainioti dalykus už jus.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Kovas 29, 2008, 05:57
Donorų grupės

Paprastai, kai aš įdėti kažką kartu vėl aš jų kairę ... Ne ko trūksta ...

Anyway, kaip sakė, tai patogiau, kai žinau, kad aš ne vienas pasaulyje, šią "problemą".

Kaip ne nustatantis, kad kažkas yra ne sugedo, aš visiškai sutinku. Tačiau, tai buvo, ką aš vadinu "prevencinės priemonės". Lidsas padaryti laikas nuo laiko, jei norite, kad jūsų sistemos formos.

Cheers:
Chris
Old Kovas 29, 2008, 08:05
Donorų grupės

^ _ ^ Jei aš ką be visų varikliai Aš visada palikti bent vienas varžtas ar mašina lmao
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.