mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Ne vairāk POST pīkstiens ...!

Reply

Thread Tools
Old Marts 28, 2008, 05:55
Donors Group

Default Ne vairāk POST pīkstiens ...!

Tāpat kā daudzi cilvēki, es esmu pēdējā laikā samazinājies par slazdu izdevumu labu naudu par datoru sastāvdaļas bet skimping uz leju cenu PSU. Pēc iepazīšanās ar diezgan maz amatu par lētu-skate PSU's, es nolēmu nevis gaidīt, līdz tas bija pārāk vēlu un saņemt sev jaunu šobrīd briesmām.

Pagājušajā otrdienā, nopirku 600 W moduļu Arktika ar visām svilpes un zvani nomainīt manu £ 16 papildu vērtību 500 Watt es saņēmu no ebuyer. Lieta uzstādīts naudas tikai ... Tā kā jaunā PSU ir uzstādīts, es neesmu arvien vairāk POST beep. Esmu tikko pavadīt 2 dienas pagrieziena mana visu sistēmu ar kājām gaisā, bet es nevaru atrast kādas problēmas nekāda ... Daudzstūris fabrika šobrīd darbojas kā vilcienu.

Parasti es saņēmu atbildi apmēram kaut ko, bet šoreiz es esmu pie mazliet zaudējumu ...! Man beigušies ideja ir par to, kur meklēt pēc visu savienotāji tika pārbaudīti un visi atsevišķas daļas tika pārbaudītas rezerves sistēmu. Temperatūru un ventilatora ātrumi ir spot on ... Es neesmu pat pārliecināts ir tur ir visu problēmu ... Kāds ir šajā situācijā pirms?

Cheers:
Chris

Mana sistēma: Willy Wonka's Daudzstūris Factory

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB Micron PC-6400 (800Mhz)
Graphics Card (s):
XFX 8600GT 256Mb DDR3 540Mhz
Sound Card:
Borta 7,1 Sound
Hard Drive (s):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Optical Drive (s):
OPTIARC AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Dzesēšana:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Tīkla / Internets:
Onboard
Monitor (s):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operating System (s):
Win-XP (SP2)
Old Marts 28, 2008, 08:47
Donors Group

labi, ja viss strādā ok, tad kāpēc jāuztraucas, tā ar manējo es pats nesaņems pīkstieni, pat ja tā domāt ir īss, vai nav varas, slikta CPU / MB, vai vaļēju perifērijas ierīces, IVE nebija probs jo es Built pc

Mana sistēma: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI DELUXE
RAM Operatīvā atmiņa:
2gb Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (s):
8800gts o / c
Sound Card:
radošs SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x sony dvd ram drive 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler psu
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
22in widescreen
Operating System (s):
xp pro
Old Marts 28, 2008, 10:22
Donors Group

Paldies par jūsu replay redden137.

No vienas puses tev taisnība, kāpēc uztraukties, ja nevar īsti atrast problēmu. No otras puses, ja jūsu dators nav kaut ko tas būtu jādara, varētu ka nebūt nenozīmē, ka, kaut arī nav jābūt problēmu tur varētu vēl somethig iet par šo aizmirsto devu un ka būs iekost jums atpakaļ tālāk line? Tas bija kinda mans domāšanas veids un iemesls, kāpēc es sāku protektoru. Bet tā uzskata, daudz mierinājuma, ja citi cilvēki varētu apstiprināt tās ir (vai bija), pats notiek ar tiem, bet ne lielas problēmas radušās.

Cheers:
Chris
Old Marts 28, 2008, 11:51
Donors Group

Nu bija pc uzbūvēta uz diviem gadiem, tagad mana Opteron CPU ir o / c no 1800 lopu 2.600 mana atmiņa ir labi kā GPU, kas ir arī nedaudz o / c un IVE bija viens crash, kas tika jo es havd divi ugunsmūru, kas izraisa konflikts, izņemot šā starpgadījuma IVE nekādu problēmu wotsoever

Dators, kad sita mani šahs
Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing.
Old Marts 28, 2008, 12:04
Donors Group

ja somethings nav izputējis, tad to nevar salabot lol, mans nav skaņas vai nu nav par pēdējiem 4 gadiem, lai nav jāuztraucas mate.
Old Marts 28, 2008, 17:33
Donors Group

Yep ... I wouldn't worry vai nu man bija pirms šīs notikt dažas kastes.

Dažreiz tas ir $ ods likumu, ka tad, kad maināt lietas apkārt, kaut kas nedarbojas pēc tam, un bieži daļa nebūs .... Šajā gadījumā varbūt tiny MOBO runātājs ir izvēlējušies šādu precīzu laiku atteikties spoku un jauc lietas, par jums.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Marts 29, 2008, 05:57
Donors Group

Parasti, kad man kaut ko atkal kopā, atkal es saņēmu daļu pa kreisi ... Nav lietas, trūkst ...

Anyway, kā teicu, tas ir mierinājums zināt, ka es neesmu vienīgais, Pasaule ar šo "problēmu".

Kā nav, ar ko nosaka kaut kas nav izputējis, es pilnīgi piekrītu. Tomēr, tas bija ko es saucu par "preventīvie pasākumi". Leeds jādara laiku pa laikam, ja jūs vēlaties, lai jūsu sistēmas formu.

Cheers:
Chris
Old Marts 29, 2008, 08:05
Donors Group

^ _ ^ Kad es izpausties bez īpaši motoru Es vienmēr paliek vismaz vienu skrūvi vai mazgātājs LMAO
Reply

Register

Bookmarks