![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podobnie jak wielu ludzi, I've niedawno spadł do pułapki wydatków dobre pieniądze na części komputerowe, ale skimping się na ceny z PSU. Po przeczytaniu sporo postów o niebezpieczeństwach cheap-skate PSU's, postanowiłem nie czekać, aż to było zbyt późno, a ja dostać nową right now.
Ostatni wtorek, kupiłem 600 Watt modułowe Arctic wszystkie gwizdki i dzwonki, aby zastąpić moje £ 16 Extra Value 500 Watt mam z ebuyer. Rzecz zainstalowane grzywny tylko ... Ponieważ nowe PSU jest zainstalowany, nie jestem coraz bardziej POST sygnał. I've just spędzić 2 dni zwrotny mojego całego systemu do góry nogami, ale nie mogę znaleźć żadnych problemów co ... Wielokąta fabryki jest aktualnie uruchomiony jak pociąg. Zazwyczaj dostał odpowiedź na wszystko, ale tym razem jestem w trochę straty ...! I've zabrakło pomysłu na to gdzie szukać po wszystkie złącza zostały sprawdzone i wszystkie poszczególne części zostały przetestowane w zapasowych systemu. Temperatury i prędkości wentylatora są na miejscu ... Nie jestem nawet pewny to nie ma problemu na wszystkich ... Każdy, kto był w tej sytuacji przed? Cheers: Chris My System: Willy Wonka's Factory Wielokąt
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobrze, jeśli wszystko działa ok to dlaczego jej martwić tym samym z kopalni i nie dostać sygnały choć jego przypuszczenia oznacza krótki, ani władzy, zły CPU / MB, lub stracić, urządzenia peryferyjne, ive nie probs ponieważ zbudował szt.
| |||
| |||
| Thanks for your replay redden137. Z jednej strony masz rację, dlaczego martw się, jeśli nie możesz znaleźć naprawdę problem. Z drugiej strony, jeśli twój komputer nie robi to ma coś do zrobienia, że nie może oznaczać, że chociaż nie wydaje się problemem nie może nadal somethig słychać, że nieodebranych i że będą bite ci w plecy dalszej linii? Kinda To był mój sposób myślenia i powód, dla którego zacząłem bieżnika. Ale czuje się o wiele bardziej pocieszające, jeśli inni ludzie mogą potwierdzić, że mają (lub miała) ta sama do nich dzieje, ale nie wystąpiły poważne problemy. Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| Cóż miał PC zbudowany na dwa lata teraz moje Opteron CPU jest o / c od 1800 do zasobu 2600 mojej pamięci jest dobrze jak jest GPU, który jest także nieco o / c oraz ive jedno z powodu awarii, która była i havd dwóch zapór, powodując konflikt oprócz tego incydentu ive żadnych problemów wotsoever
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| jeśli somethings nie złamał wówczas nie naprawić lol, kopalnia sygnał albo nie, a nie przez ostatnie 4 lata więc nie martw się kolego. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ... I nie martw się, I've had tak się stało, zanim na kilku polach.
Czasami to $ ods. prawa, że po zmianie rzeczy dookoła, coś nie działa, a potem często element nie będzie .... w tym przypadku może być mała Mobo głośnik wybrał ten dokładny czas wyzionąć ducha i mylić rzeczy dla ciebie. My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| Zwykle kiedy umieścić coś razem znowu mam lewej części ... Nie brakuje rzeczy ... ![]() ![]() ![]() Jakkolwiek, jak powiedziałem, jest to pocieszające wiedzieć, że nie jestem sam w świecie, w tym "problemem". Ponieważ nie ustalające, że coś jest nie złamał, I totally agree. Jednak te, co nazywam "środki zapobiegawcze". Leeds do zrobienia od czasu do czasu, jeśli chcesz zachować swój system kształtu. Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| ^ _ ^ Kiedy podejmują rzeczy poza szczególnie silników I'm zawsze w lewo z co najmniej jedną śrubę lub pralko lmao |
![]() |
|
| Zakładki |