![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ca mulţi oameni, am căzut recent pentru capcana de cheltuieli bani buni de pe computer, dar skimping părţi jos cu privire la preţul de PSU. După citirea câteva posturi despre pericolele de ieftin-skate PSU lui, am decis să nu se aştepte până când nu a fost prea tarziu si eu unul nou, chiar acum.
Ultima Marţi, am cumparat o 600 Watt modulare Arctic cu toate fluierele şi clopoţei pentru a înlocui meu £ 16 plus de valoare 500 Watt am primit de la ebuyer. Ce e mai bine instalat numai ... Având în vedere că noi PSU este instalat, nu sunt nici mai mult obtinerea POST bip. Am petrece doar 2 zile de cotitură meu întregul sistem, cu capul în jos, dar nu îl pot găsi nici un fel de probleme ... Poligon de fabrica este în curs de desfăşurare ca un tren. Eu de obicei, am un raspuns pentru despre orice, dar de data asta eu sunt un pic de la o pierdere ...! Am rămas fără idee pe unde să te uiţi după toate conectori au fost verificate si toate piesele individuale au fost testate într-un sistem de rezervă. Temperaturile şi fan viteze sunt la faţa locului cu privire la ... Nu sunt chiar sigur este că a apărut o problemă la toate ... Oricine a fost în această situaţie, înainte de? Noroc: Chris Sistemul meu: Willy Wonka de poligon Factory
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bine dacă totul ok lucrări atunci de ce sa-ti face griji în acelaşi cu al meu, nu am sunetele, chiar dacă sa presupunem pentru a înţelege un scurt, sau nici o putere, un rău CPU / MB, în vrac sau periferice, ive nu a avut nici un probs cand am construit pe PC
| |||
| |||
| Vă mulţumim pentru replay redden137. Pe de o parte ai dreptate, de ce vă faceţi griji dacă nu se poate găsi cu adevărat o problemă. Pe de altă parte, dacă PC-ul nu se face ceva, este să fac, că nu ar putea însemna că, deşi acolo nu pare să fie o problemă ar putea încă somethig întâmplă pe care le-aţi pierdut şi că va muşca ai în spate mai jos de linia? Asta a fost cam in felul meu de a gandi si de motivul pentru care am inceput a călca. Dar se simte mult mai mângâietor, dacă şi alte persoane pot confirma pe care le-au (sau au avut) acelaşi se întâmplă cu ei, dar nu au apărut probleme majore. Noroc: Chris |
|
| |||
| |||
| Ei au avut bucăţi construit pentru doi ani mi opteron cpu este o / c de la 1800 la un stoc de 2600 mem-mi este bine ca este GPU, care este, de asemenea, uşor o / c şi ive a avut un accident de circulaţie, care a fost pentru că am două havd firewall care cauzează un conflict în afară de faptul că nici un incident ive probleme wotsoever
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| dacă nu somethings rupt atunci nu repara lol, a mea nu bip fie, nu pentru ultimii 4 ani asa ca nu-ti face griji amice. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mda ... Mi-ar face griji, fie nu, am avut de ce, înainte de un număr redus de cutii.
Uneori este $ ods legii, că, atunci când vă schimba lucrurile pe aici, ceva nu funcţionează după aceea şi, adesea, o componentă va eşua .... în acest caz, poate de mici mobo vorbitorul a ales aceasta data precisa pentru a da sufletul şi confunda lucruri pentru tine. Sistemul meu: Home Build
|
|
| |||
| |||
| De obicei, atunci când am pus ceva înapoi din nou impreuna Am părţi stânga ... Nu lipsesc lucruri ... ![]() ![]() ![]() Oricum, după cum a spus, e consolator să ştiu că nu sunt singuri în lume, cu aceasta "problema". În ceea ce priveşte fixarea nu ceva care nu este spart, eu total de acord. Cu toate acestea, acestea au fost ceea ce eu numesc "măsuri de prevenire". Leeds a fi făcut din timp în timp, dacă doriţi, pentru a vă menţine în formă de sistem. Noroc: Chris |
|
| |||
| |||
| ^ _ ^ Când am lua lucrurile cu excepţia motoarelor special Sunt întotdeauna la stânga, cu cel puţin o maşină de spălat sau bolţ lmao |
![]() |
|
| Marcaje |