мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Нема више бип ПОСТ ...!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 28. Јан 2008, 05:55
Донаторска Група

Default Нема више бип ПОСТ ...!

Као и многи људи, недавно сам пао у замку трошење новца на рачунару добре делове али шкртарење по цени од псу. Након читања доста постова о опасности јефтини-клизати псу-а, одлучио сам да не чекајте да је прекасно и доћи себи нову одмах.

Прошлог уторка, ја купио 600 Уатт модуларни Арктички са свим звиздаљкама звона и заменити мој 16 £ Екстра Валуе 500 Уатт сам добио од ебуыер. Фина ствар инсталира само ... Будући да је нови псу инсталиран, Им 'не добивање више ПОСТАВИ бип. Иве 'праведан провести 2 дана мој читав систем окреће наопацке али не могу наћи ни на какве проблеме све што ... Полигону фабрике је тренутно приказују као воз.

Обично је добио одговор за нешто, али овај пут сам на мало збуњен ...! Иве 'трчање вањска страна од идеја на којој се брине о свим прикључцима су провјерени појединих делова и сви су били тестирани на резервни систем. Брзине вентилатора и температуре су на лицу места ... Им 'не сигуран раван је постоји проблем на свим ... Свако у овој ситуацији било пре?

Цхеерс:
Цхрис

Мы Сыстем: Уиллы Уонка'с полигона Фацторы

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е8500 2кс3.16Гхз 1333ГХз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП35 ДС3Р соцкет 775
РАМ меморија:
4ГБ Мицрон ПЦ-6400 (800Мхз)
Графичка картица (е):
КСФКС 8600ГТ 256МБ ДДР3 540Мхз
Соунд Цард:
Онбоард Соунд 7,1
Тврди диск (и):
Самсунг 400ГБ / 36ГБ Раптор (кс2)
Оптички погон (е):
Оптиарц АД-7200Д 20кс ДВД-РУ (кс2)
Цасе / псу:
Цосмос РЦ-1000 / Арцтиц 600У псу
Хлађење:
Залман ЦНПС9700 / Ноцтура НЦ-У6
Нетуорк / Интернет:
Онбоард
Монитор (е):
Самсунг 2232БУ 22 "(кс2)
Оперативни систем (е):
Уин-КСП (СП2)
Old 28. Јан 2008, 08:47
Донаторска Група

Ако све добро ради ок онда зашто бринути исто са својим мина ја добити ниједан беепс иако њена претпоставимо да знаци кратко или нема снаге, лош ЦПУ / МБ или лабаве периферије, Иве имала пробс откад сам саградио пц

Мы Сыстем: редден137

Процесор (и):
АМД оптерон 165 о / ц
Матичне плоче:
Асус а8н сли заварати
РАМ меморија:
2ГБ гусар ксмс пц3200 платиум
Графичка картица (е):
8800гтс о / ц
Соунд Цард:
креативни соундбластер 4
Тврди диск (и):
1кс 80 ГБ 2кс 250ГБ
Оптички погон (е):
1кс Соны двд-рам 1кспхиллипс погон ДВ
Цасе / псу:
700у псу модулер
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
22ин уидесцреен
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 28. Јан 2008, 10:22
Донаторска Група

Тханкс фор ыоур поново редден137.

С једне стране си право, зашто бринути ако не можете наћи заиста проблем. С друге стране, ако ваш рачунар не ради нешто је требало чинити, да се не би могло да значи да иако не чини се да проблем постоји и даље могли сометхиг дешава да сте пропустили и да ће угристи Вас у леђа даље на линији? То је кинд мој начин размишљања и разлог зашто сам се почела газити. Али она се осећа пуно више умирујуце ако други људи могу потврдити да су (или су имали) исто дешава са њима, али не и главни проблеми догодили.

Цхеерс:
Цхрис
Old 28. Јан 2008, 11:51
Донаторска Група

Па имао пц изграђена за две године моја оптерон ЦПУ је о / ц од 1800 дионица на мојој 2600 мем је лепо што је ГПУ који је такође мало о / ц и Иве имала један судар који је био јер сам хавд два заштитног зида проузрочење сукоб Осим тога инцидента Иве нема проблема уотсоевер

А једном рачунару истукоше ме на шах
Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.
Old 28. Јан 2008, 12:04
Донаторска Група

сометхингс продријеше ако не онда не реши лол, моја бип или не, али не и за задње 4 године па не брините другарица.
Old 28. Јан 2008, 17:33
Донаторска Група

Ыеп ... Не бих ни брините, ја сам имао тај догодити пре неколико кутија.

Понекад је $ одс закон, да када промените ствари около, нешто не ради након тога и често компонента неће успети .... у овом случају можда сићуушни мобо звучник је одабрао ову прецизна времена на цркнути и Бркати ствари за вас.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 29. Јан 2008, 05:57
Донаторска Група

Обично кад сам ставио нешто заједно опет назад сам добио делове лево ... Ствари не недостаје ...

Иначе, како је рекао, то је умирујуце знати да нисам сама на свету са овим "проблемом".

Као за фиксирање није нешто што се не сломи ја потпуно слажу. Међутим, ти су се како га ја зовем "превентивне мере". Леедс да се с времена на време, ако желите да задржите свој систем у форму.

Цхеерс:
Цхрис
Old 29. Јан 2008, 08:05
Донаторска Група

^ _ ^ Када сам узети ствари поред мотора посебно сам увек остаје барем један вијак или перач лмао
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
БИОС звучни сигнал - Нема мреже. Давида50000 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 10 22 Авг 2009 15:53
1 дуги бип и 8 Кратак Беепс (Неед Хелп): '( блубла Грапхицс Цардс & Мониторс 9 1 аугуст 2009 10:08
Један бип Лонг ..... Схорты1973 Генерал Хардуаре Цхат 2 21 децембар 2008 04:20
Реци нешто о пост пре ыоурс Мике0001 Офф Топиц Дисцуссион 35 25 новембар 2008 15:54
Фаст * * газа14 Генерал Хардуаре Цхат 2 21 март 2008 15:35
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц