az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Artık POST bip sesi ...!

Reply

Konu Araçları
Old Mart 2008, 05:55 28
Bağış Grubu

Default Artık POST bip sesi ...!

Pek çok insan gibi ben son bilgisayar parçaları iyi para harcama ve tuzak düşmüş ettik ama PSU ve fiyat üzerinde aşağı skimping. Ucuz kadar çok geçti ve ben şimdi yeni bir doğru elde PSU's, ben beklemeye karar paten ve tehlikeleri hakkında oldukça birkaç mesaj okuduktan sonra.

Son Salı, bütün whistles ve çan ile £ 16 Ekstra Fiyat 500 Watt Ben ebuyer gelen var değiştirmek için 600 Watt modüler Arctic aldım. Şey iyi yüklü sadece ... Çünkü yeni PSU yüklüyse, ben daha fazla POST bip sesi almıyorum. Sadece ters tüm sistemi dönüm 2 gün harcamak ettik ama ne olursa olsun herhangi bir sorun bulamıyorum ... Polygon fabrika bir tren gibi çalışıyor.

Ben genellikle hakkında bir şey ama bir kayıp bir dişlerini yaşıyorum bu kez bir cevap var ...! Ben fikir bütün bağlayıcı olup tüm parçaları tek tek bir yedek sisteminde test edilmiştir bakmak için var tükenirse ettik. Sıcaklıklar ve fan hızı konusunda nokta vardır ... Ben bile emin değilim bir sorun tüm is ... Herkes önce bu durumda mı?

Şerefe:
Chris

Benim Sistemi: Willy Wonka's Poligon Fabrika

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Anakart:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Soket 775
RAM hafıza:
4GB Micron PC-6400 (800Mhz)
Grafik Kartı (ler):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Ses Kartı:
Onboard 7,1 Ses
Sabit Disk (ler):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Optik Sürücü (ler):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Soğutma:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Onboard
Monitör (ler):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
İşletim Sistemi (ler):
Win XP (SP2)
Old Mart 2008, 08:47 28
Bağış Grubu

iyi herşey çalÛştÛktan sonra tamam neden kendi maden i aynı beri i adet dahili bir bip sesi duyulur olsa da çevre bir veya hiçbir güç, kötü bir CPU / MB, kısa veya gevşek demek için, ive hayır probs olduğunu varsayalım almak endişe

Benim Sistemi: redden137

İşlemci (ler):
AMD Opteron 165 o / C
Anakart:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM hafıza:
2GB korsan xms PC3200 platium
Grafik Kartı (ler):
8800gts o / C
Ses Kartı:
Creative SoundBlaster 4
Sabit Disk (ler):
1x 80 GB 2x 250GB
Optik Sürücü (ler):
1x Sony DVD RAM sürücü DV 1xphillips
Case / PSU:
700w modüler PSU
Soğutma:
hava
Monitör (ler):
22in genişekran
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro
Old Mart 2008, 10:22 28
Bağış Grubu

Sizin tekrar redden137 için teşekkür ederiz.

Eğer gerçekten bir sorun bulamıyor you're right Bir yandan; yüzden endişeleniyorum. Öte yandan, bu değil anlamına gelebilir bunu yapmak için gereken bir şey, yapmıyorum Eğer bilgisayarınızda olduğunu ancak bir sorun hala o cevapsız devam somethig olabilir görünmüyor ve arkasında bir lokma olacak çizgi daha? Bu tür bence ve bu yüzden ben basmak başlanmıştır. Eğer başka insanlar var doğrulayabilirsiniz Ama çok daha rahatlatıcı bir his (veya) kendilerine aynı olay vardı önemli sorunlar oluştu.

Şerefe:
Chris
Old Mart 2008, 11:51 28
Bağış Grubu

Iyi PC benim Opteron işlemci veya iki yıl / c stok 1800 bir 2600 benim Mem kadar değer vardı iyi olarak da biraz o / c ve ive olan GPU, çünkü iki güvenlik duvarları havd neden olan başka bir bozulmamıştı Bu olay ive dışında herhangi bir sorun wotsoever bir çatışma

Bir bilgisayar bir satranç beni yendi
Ama tekme boks bana hiç maç oldu.
Old Mart 2008, 12:04 28
Bağış Grubu

Eğer somethings değil sonra lol, mayın ya bip sesi değildir, bu yüzden dostum endişelenmeyin son 4 yıldır değil çözmeye yetmezse kırdı.
Old Mart 2008, 17:33 28
Bağış Grubu

Evet ... Ben de, bu birkaç kutu bulmak çok merak etmem.

Bazen $ ods hukuk, o zaman çevresinde şeyleri değiştirmek's, bir şey sonradan ve genellikle bir bileşeni .... başarısız olacak iş değil Bu durumda belki minik mobo hoparlör ölmek vermek ve sizin için şeyleri karıştırmayın bu kez kesin olarak seçti.

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 29 Mart 2008, 05:57
Bağış Grubu

Genellikle geri birlikte tekrar sol parçaları var bir şey koy ... Bu şeyler eksik ...

Her neyse, olarak söyledi, bu "sorun ben yalnız dünyada yaşıyorum" ile bilmek rahatlatıcı's.

Şey kırdı değil tamir için olarak, tamamen katılıyorum. Ancak, bu Ben, "önleyici tedbirler dediğimiz" vardı. Leeds zaman eğer bir şekilde sisteminizde tutmak istediğiniz kadar yapılacak.

Şerefe:
Chris
Old 29 Mart 2008, 08:05
Bağış Grubu

^ _ ^ Ben en az bir cıvata veya yıkama lmao ile appart özellikle motor sol yaşıyorum şeyler almak
Reply

Register

Bookmarks