![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pek çok insan gibi ben son bilgisayar parçaları iyi para harcama ve tuzak düşmüş ettik ama PSU ve fiyat üzerinde aşağı skimping. Ucuz kadar çok geçti ve ben şimdi yeni bir doğru elde PSU's, ben beklemeye karar paten ve tehlikeleri hakkında oldukça birkaç mesaj okuduktan sonra.
Son Salı, bütün whistles ve çan ile £ 16 Ekstra Fiyat 500 Watt Ben ebuyer gelen var değiştirmek için 600 Watt modüler Arctic aldım. Şey iyi yüklü sadece ... Çünkü yeni PSU yüklüyse, ben daha fazla POST bip sesi almıyorum. Sadece ters tüm sistemi dönüm 2 gün harcamak ettik ama ne olursa olsun herhangi bir sorun bulamıyorum ... Polygon fabrika bir tren gibi çalışıyor. Ben genellikle hakkında bir şey ama bir kayıp bir dişlerini yaşıyorum bu kez bir cevap var ...! Ben fikir bütün bağlayıcı olup tüm parçaları tek tek bir yedek sisteminde test edilmiştir bakmak için var tükenirse ettik. Sıcaklıklar ve fan hızı konusunda nokta vardır ... Ben bile emin değilim bir sorun tüm is ... Herkes önce bu durumda mı? Şerefe: Chris Benim Sistemi: Willy Wonka's Poligon Fabrika
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iyi herşey çalÛştÛktan sonra tamam neden kendi maden i aynı beri i adet dahili bir bip sesi duyulur olsa da çevre bir veya hiçbir güç, kötü bir CPU / MB, kısa veya gevşek demek için, ive hayır probs olduğunu varsayalım almak endişe
| |||
| |||
| Sizin tekrar redden137 için teşekkür ederiz. Eğer gerçekten bir sorun bulamıyor you're right Bir yandan; yüzden endişeleniyorum. Öte yandan, bu değil anlamına gelebilir bunu yapmak için gereken bir şey, yapmıyorum Eğer bilgisayarınızda olduğunu ancak bir sorun hala o cevapsız devam somethig olabilir görünmüyor ve arkasında bir lokma olacak çizgi daha? Bu tür bence ve bu yüzden ben basmak başlanmıştır. Eğer başka insanlar var doğrulayabilirsiniz Ama çok daha rahatlatıcı bir his (veya) kendilerine aynı olay vardı önemli sorunlar oluştu. Şerefe: Chris |
|
| |||
| |||
| Iyi PC benim Opteron işlemci veya iki yıl / c stok 1800 bir 2600 benim Mem kadar değer vardı iyi olarak da biraz o / c ve ive olan GPU, çünkü iki güvenlik duvarları havd neden olan başka bir bozulmamıştı Bu olay ive dışında herhangi bir sorun wotsoever bir çatışma
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Eğer somethings değil sonra lol, mayın ya bip sesi değildir, bu yüzden dostum endişelenmeyin son 4 yıldır değil çözmeye yetmezse kırdı. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet ... Ben de, bu birkaç kutu bulmak çok merak etmem.
Bazen $ ods hukuk, o zaman çevresinde şeyleri değiştirmek's, bir şey sonradan ve genellikle bir bileşeni .... başarısız olacak iş değil Bu durumda belki minik mobo hoparlör ölmek vermek ve sizin için şeyleri karıştırmayın bu kez kesin olarak seçti. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Genellikle geri birlikte tekrar sol parçaları var bir şey koy ... Bu şeyler eksik ... ![]() ![]() ![]() Her neyse, olarak söyledi, bu "sorun ben yalnız dünyada yaşıyorum" ile bilmek rahatlatıcı's. Şey kırdı değil tamir için olarak, tamamen katılıyorum. Ancak, bu Ben, "önleyici tedbirler dediğimiz" vardı. Leeds zaman eğer bir şekilde sisteminizde tutmak istediğiniz kadar yapılacak. Şerefe: Chris |
|
| |||
| |||
| ^ _ ^ Ben en az bir cıvata veya yıkama lmao ile appart özellikle motor sol yaşıyorum şeyler almak |
![]() |
|
| Bookmarks |