менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Немає більш Beep POST ...!

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 2008 березень, 05:55
Донор групи

Default Немає більш Beep POST ...!

Як і багато хто, я нещодавно попався на пастку витрат добрі гроші на комп'ютері частин, а вниз скуплячись на ціну блоку живлення. Прочитав досить багато повідомлень про шкоду дешевих БП на ковзанах, я вирішив не чекати, поки не стало надто пізно, і отримати собі нову прямо зараз.

У минулий вівторок, я купив 600 ватний модульний Арктиці всі свистки і дзвіночки, щоб замінити мою £ 16 Додаткова цінність 500 Ватт я отримав від Ebuyer. Справа встановлено штраф тільки ... Після встановлення нових ПГУ, якої я не можу більше POST сигнал. Я тільки що витратити 2 дні перевернуло мою всю систему з ніг на голову, але я не можу знайти ніяких проблем би то не було ... Полігону заводу в даний час працює як потяг.

Зазвичай я отримав відповіді ні про що, але цього разу я на кілька втрати ...! Я закінчуються Ідея про який наглядати за всі роз'єми були перевірені і всі окремі частини були випробувані на запасну систему. Температури і швидкості обертання вентиляторів точно такі ж ... Я навіть не впевнений, чи є це проблема на всіх ... Будь-яке були в такій ситуації раніше?

Cheers:
Кріс

Моя система: Полігону Віллі Вонка's Factory

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
ОЗУ:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Графічна карта (и):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540MHz
Звукова карта:
Бортові 7.1 Sound
Жорсткий диск (и):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Оптичний привід (и):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Діло / PSU:
Космос RC-1000 / Арктичний 600W PSU
Охолодження:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Мережі / Інтернет:
Бортові
Монітор (и):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Операційна система (и):
Win-XP (SP2)
Old 28 2008 березень, 08:47
Донор групи

добре, якщо все працює нормально, тоді навіщо турбуватися, його ж з моїм я не отримують сигнал навіть якщо її припустити означати Коротше кажучи, ніякої влади, погано CPU / MB, сипких або периферійні пристрої, Ive Probs НЕ було, тому що я збудував PC

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 28 березня 2008, 10:22
Донор групи

Спасибо за ваше Replay redden137.

З одного боку, ви маєте рацію: навіщо турбуватися, якщо ви не можете знайти справді проблема. З іншого боку, якщо комп'ютер не робити що-то він повинен робити, може, що не означає, що, хоча там не буде проблемою не може ще somethig відбувається, що ви пропустили і вкусить тебе в спину далі вниз по лінії? Це було цікаве моє мислення і причина, чому я почав протектора. Але все-таки набагато більш гарне, якщо інші люди підтверджують, що вони мають (чи мали) те ж відбувається з ними, але жодних серйозних проблем сталося.

Cheers:
Кріс
Old 28 березня 2008, 11:51
Донор групи

Ну мали ПК побудований протягом двох років мого процесора Opteron O / C зі складу 1800 2600 Mem моя штрафу як ГПУ який також злегка O / C і Ive була одна аварія яка була, тому що я havd двох брандмауерів викликаючи конфлікт крім цього інциденту ніяких проблем Ive wotsoever

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.
Old 28 березня 2008, 12:04
Донор групи

якщо щось не зламав то не виправити LOL, шахта не як сигнал, а не за останні 4 роки так що не хвилюйтеся Mate.
Old 28 березня 2008, 17:33
Донор групи

Да ... Я б не турбуватися ні, я б це сталося раніше на кілька ящиків.

Іноді це право $ ОРВ, що коли ви змінити стан речей навколо, то не працює і часто потім компонент не вдасться .... У цьому випадку, може бути крихітної оратора плат вибрали це точний час, щоб умерла і плутають речі для вас.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 29 березня 2008, 05:57
Донор групи

Зазвичай, коли я поклав щось знову разом Я частин поїхав ... Чи не речей не вистачає ...

У всякому разі, як було сказано, це втішно знати, що я не самотній в світі, з цієї "проблеми".

Що стосується не фіксуючи те, що не зламався, я повністю згоден. Однак це були, що я називаю "превентивних заходів". Лідс робити час від часу, якщо ви хочете тримати свою систему в формі.

Cheers:
Кріс
Old 29 березня 2008, 08:05
Донор групи

^ _ ^ Коли я беру все на частини, особливо двигунів Я завжди залишається принаймні одного болта або пральну машину LMAO
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.