![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як і багато хто, я нещодавно попався на пастку витрат добрі гроші на комп'ютері частин, а вниз скуплячись на ціну блоку живлення. Прочитав досить багато повідомлень про шкоду дешевих БП на ковзанах, я вирішив не чекати, поки не стало надто пізно, і отримати собі нову прямо зараз.
У минулий вівторок, я купив 600 ватний модульний Арктиці всі свистки і дзвіночки, щоб замінити мою £ 16 Додаткова цінність 500 Ватт я отримав від Ebuyer. Справа встановлено штраф тільки ... Після встановлення нових ПГУ, якої я не можу більше POST сигнал. Я тільки що витратити 2 дні перевернуло мою всю систему з ніг на голову, але я не можу знайти ніяких проблем би то не було ... Полігону заводу в даний час працює як потяг. Зазвичай я отримав відповіді ні про що, але цього разу я на кілька втрати ...! Я закінчуються Ідея про який наглядати за всі роз'єми були перевірені і всі окремі частини були випробувані на запасну систему. Температури і швидкості обертання вентиляторів точно такі ж ... Я навіть не впевнений, чи є це проблема на всіх ... Будь-яке були в такій ситуації раніше? Cheers: Кріс Моя система: Полігону Віллі Вонка's Factory
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добре, якщо все працює нормально, тоді навіщо турбуватися, його ж з моїм я не отримують сигнал навіть якщо її припустити означати Коротше кажучи, ніякої влади, погано CPU / MB, сипких або периферійні пристрої, Ive Probs НЕ було, тому що я збудував PC
| |||
| |||
| Спасибо за ваше Replay redden137. З одного боку, ви маєте рацію: навіщо турбуватися, якщо ви не можете знайти справді проблема. З іншого боку, якщо комп'ютер не робити що-то він повинен робити, може, що не означає, що, хоча там не буде проблемою не може ще somethig відбувається, що ви пропустили і вкусить тебе в спину далі вниз по лінії? Це було цікаве моє мислення і причина, чому я почав протектора. Але все-таки набагато більш гарне, якщо інші люди підтверджують, що вони мають (чи мали) те ж відбувається з ними, але жодних серйозних проблем сталося. Cheers: Кріс |
|
| |||
| |||
| Ну мали ПК побудований протягом двох років мого процесора Opteron O / C зі складу 1800 2600 Mem моя штрафу як ГПУ який також злегка O / C і Ive була одна аварія яка була, тому що я havd двох брандмауерів викликаючи конфлікт крім цього інциденту ніяких проблем Ive wotsoever
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| якщо щось не зламав то не виправити LOL, шахта не як сигнал, а не за останні 4 роки так що не хвилюйтеся Mate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ... Я б не турбуватися ні, я б це сталося раніше на кілька ящиків.
Іноді це право $ ОРВ, що коли ви змінити стан речей навколо, то не працює і часто потім компонент не вдасться .... У цьому випадку, може бути крихітної оратора плат вибрали це точний час, щоб умерла і плутають речі для вас. Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Зазвичай, коли я поклав щось знову разом Я частин поїхав ... Чи не речей не вистачає ... ![]() ![]() ![]() У всякому разі, як було сказано, це втішно знати, що я не самотній в світі, з цієї "проблеми". Що стосується не фіксуючи те, що не зламався, я повністю згоден. Однак це були, що я називаю "превентивних заходів". Лідс робити час від часу, якщо ви хочете тримати свою систему в формі. Cheers: Кріс |
|
| |||
| |||
| ^ _ ^ Коли я беру все на частини, особливо двигунів Я завжди залишається принаймні одного болта або пральну машину LMAO |