по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Не мощност

Reply

Нишка Инструменти
Old 24-ти ноември 2007 година, 18:18
Новите държави Група

Default Не мощност

Привет,
Имайте с мен за IM съвсем нова за това и не сте сигурни дали IM дори в правилната place.my бр навик да започнете да го няма правомощия ще го на всички и Ive доказа своята сила не suppy.Are ли някакви предпазители, които биха могли евентуално са разпенени или какви са потенциалните възможни проблеми.
Old 24-ти ноември 2007 година, 18:30
Номер на групата

Default Не мощност

Опитайте да публикувате това в железария форум, тъй като това е само за Introductions M8

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 24-ти ноември 2007 година, 18:40
Модератор Група

Default Не мощност

Преместена на генерал хардуер.

Old 25-ти Ноември, 2007, 13:06
Номер на групата

Default Не мощност

Обяснете малко по това, което сте опитвали досега ... т.е. как ви доказа, че не е захранването?
Old 28-ми Ноември, 2007, 04:19
Новите държави Група

Default Не мощност

Имах захранващ блок даде на мене, че аз знам работи добре и аз връзка, че на моя компютър и все още няма нищо
Old 28-ми Ноември, 2007, 05:13
Номер на групата

Default Не мощност

проверка за включване / на преминаване:) е кърлеж б unpluged разстояние на дънната платка

Моята система: P * L * A * Z * M * A

Процесор (и):
2.3GhZ AMD
Дънната платка:
Asus
RAM памет:
1 гиг DDR
Графична карта (и):
256MB G-сила
Звукова карта:
звук Blaster 5,1
Hard Drive (и):
1-80GB 1-120GB Western цифрови на
Оптично устройство (а):
на Pioneer DVD-RW
Дело / PSU:
обичай случай & 650 вата PSU
Охлаждане:
DIY watercooling
Мрежа / Интернет:
девице 50mb
Монитор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операционна система (и):
Vista Ultimate
Old 28-ми Ноември, 2007, 07:49
Новите държави Група

Default Не мощност

Здравейте Davegbh
От своя пост Разбирам, че току-що инсталирана тази PSU?, Мрежово е тук?, Много от захранванията има превключвател разположен върху външната лицето, на 20 или 24 крачето мощност е включен здраво в дънната платка?, Не ти се отстранят всички компоненти за инсталиране на захранване, ако е така трябва да ги инсталира правилно - си струва да пробвате, когато всички мрежата е включен и проекта участват виждаш ли светлина на светодиода в предната част на вашия компютър? всяко движение в вентилаторите, дали дънната ви платка имате някакви светодиоди?. The Computer имате инсталиран този PSU да е напълно работа, преди да сте инсталирали захранване и ако ти не ме иска ум защо промените PSU, съжалявам толкова много въпроси, но трябва да знаем какво се случва по този начин помагат да се предлагат
Old 28 ноември 2007, 09:29
Забранени група

Default Не мощност

Звучи като мъртъв, ако дънната PSU е определено работи.
Old 29 ноември 2007, 04:01
Новите държави Група

Default Не мощност

Thnx за Ур момчета отговори IM сигурен U IM мога да кажа много за нови компютри, но IM се опитва да научи, което не е лесно в age.The ми PSU ми е дадена от техник, компютърни услуги, който ме увери, че е ok.The захранване изглежда е свързан с OK майка борда и няма светлини хайде и нито има движение от fan.Can и заключи, че майка борда е Kaput?
Davegbh
Old 29-ти ноември, 2007, 04:16
Номер на групата

Default Не мощност

Когато сте на власт, не на вентилатора се укрива PSU?
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc