![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Имайте с мен за IM съвсем нова за това и не сте сигурни дали IM дори в правилната place.my бр навик да започнете да го няма правомощия ще го на всички и Ive доказа своята сила не suppy.Are ли някакви предпазители, които биха могли евентуално са разпенени или какви са потенциалните възможни проблеми. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте да публикувате това в железария форум, тъй като това е само за Introductions M8
| |||
| |||
| Преместена на генерал хардуер. |
|
| |||
| |||
| Обяснете малко по това, което сте опитвали досега ... т.е. как ви доказа, че не е захранването? |
|
| |||
| |||
| Имах захранващ блок даде на мене, че аз знам работи добре и аз връзка, че на моя компютър и все още няма нищо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| проверка за включване / на преминаване:) е кърлеж б unpluged разстояние на дънната платка
| |||
| |||
| Здравейте Davegbh От своя пост Разбирам, че току-що инсталирана тази PSU?, Мрежово е тук?, Много от захранванията има превключвател разположен върху външната лицето, на 20 или 24 крачето мощност е включен здраво в дънната платка?, Не ти се отстранят всички компоненти за инсталиране на захранване, ако е така трябва да ги инсталира правилно - си струва да пробвате, когато всички мрежата е включен и проекта участват виждаш ли светлина на светодиода в предната част на вашия компютър? всяко движение в вентилаторите, дали дънната ви платка имате някакви светодиоди?. The Computer имате инсталиран този PSU да е напълно работа, преди да сте инсталирали захранване и ако ти не ме иска ум защо промените PSU, съжалявам толкова много въпроси, но трябва да знаем какво се случва по този начин помагат да се предлагат |
|
| |||
| |||
| Звучи като мъртъв, ако дънната PSU е определено работи. |
|
| |||
| |||
| Thnx за Ур момчета отговори IM сигурен U IM мога да кажа много за нови компютри, но IM се опитва да научи, което не е лесно в age.The ми PSU ми е дадена от техник, компютърни услуги, който ме увери, че е ok.The захранване изглежда е свързан с OK майка борда и няма светлини хайде и нито има движение от fan.Can и заключи, че майка борда е Kaput? Davegbh |
|
| |||
| |||
| Когато сте на власт, не на вентилатора се укрива PSU? |