![]() |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Prosím, mějte se mnou im velmi nové a tuto si jistý, jestli im iv pravé place.my ks wont start nemá sílu jít do toho vůbec ive osvědčil a není moc suppy.Are nějaké pojistky, které by mohly jsou foukané nebo jaké jsou případné možné problémy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste toto vysílání ve Všeobecné Hardware fóra, protože to je právě pro vysazování m8
| |||
| |||
| Přesunuto do Obecné Hardware. |
|
| |||
| |||
| Vysvětlete, trochu víc to, co jste se snažil tak daleko ... tj. jak jste dokázala, že není napájecí zdroj? |
|
| |||
| |||
| Měl jsem napájecí zdroj, které mi, že já vím, funguje v pořádku, a že jsem připojen k počítači, a stále nic |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zkontrolovat on / přepínače:) je roztoč b unpluged off deska
| |||
| |||
| Hi Davegbh Z vašich příspěvků chápu, právě jste nainstalovali PSU?, Síťová je ON?, Mnozí mají PSUs spínačem umístěným na jeho vnější straně, 20 nebo 24 pinový konektor napájení je připojen pevně k základní desce?, Jsi odstranit součásti instalovat PSU, takže pokud jste přeinstalovat je správně - worth checking, kdy všechny síťové napájení je zapnutý a můžete začít provozovat vidíte jakékoliv světlo LED se na přední části vašeho počítače? jakýkoliv pohyb v větráky, vaše deska má všechny LED diody?. Počítačové instalaci tohoto PSU, aby byla plně funkční před instalací PSU, a pokud vám nevadí, že mě ptá, proč jste změnili PSU, omlouvám se tolik otázek, ale musíme vědět, co se děje, takže je možné nabízet pomoc |
|
| |||
| |||
| Zní to jako mrtvá deska, pokud PSU je určitě funguje. |
|
| |||
| |||
| thnx for ur odpovědi kluci im jistý u pozná im very nové práci na počítači, ale im snaží naučit, což není vůbec jednoduché můj age.The psu Dostal jsem technik počítačů, který mě ujistil, že to bylo ok.The vypínač se zdá být spojena s matkou ok rady a žádná světla, a pojď a žádný pohyb z fan.Can jsem došel k závěru, že matka deska je kaput? Davegbh |
|
| |||
| |||
| Při zapnutí přístroje se ventilátor na útěku PSU? |