μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Δεν εξουσία

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 24 Νοεμβρίου 2007, 18:18
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Δεν εξουσία

Γειά,
παρακαλούμε να δείξετε κατανόηση για την υλοποίησή πολύ νέος σε αυτό και δεν είναι βέβαιος εάν im ακόμη και προς τη σωστή place.my pc συνηθισμένος αρχή δεν έχει καμία εξουσία θα είναι καθόλου και ive αποδείχθηκε ότι δεν του την εξουσία suppy.Are υπάρχουν ασφάλειες, που θα μπορούσε ενδεχομένως να έχουν ανοίξει ή ποιες είναι οι δυνατότητες πιθανά προβλήματα.
Old 24 Νοεμβρίου 2007, 18:30
Ομάδα Δωρητών

Default Δεν εξουσία

Δοκιμάστε αυτή την απόσπαση στη Γενική Hardware φόρουμ, όπως αυτό είναι μόνο για Introductions M8

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 24 Νοεμβρίου 2007, 18:40
Συντονιστής Ομάδας

Default Δεν εξουσία

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Hardware.

Old 25 Νοέμβρη 2007, 13:06
Ομάδα Δωρητών

Default Δεν εξουσία

Εξηγήστε λίγο περισσότερο τι έχετε δοκιμάσει μέχρι στιγμής ... δηλαδή πώς πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι το τροφοδοτικό;
Old 28 Νοεμβρίου 2007, 04:19
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Δεν εξουσία

Είχα ένα τροφοδοτικό που μου ξέρω ότι τα έργα ok και εγώ που συνδέεται με τον υπολογιστή μου και ακόμη δεν είχε τίποτα
Old 28 Νοεμβρίου 2007, 05:13
Ομάδα Δωρητών

Default Δεν εξουσία

για τον έλεγχο της / του διακόπτη:) το β ακάρεως unpluged από τη μητρική

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1 GIG DDR
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB G-force
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY watercooling
Network / Internet:
παρθένο 50mb
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Old 28 Νοεμβρίου 2007, 07:49
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Δεν εξουσία

Γεια Davegbh
Από καταλαβαίνω εγώ θέση σας έχετε εγκαταστήσει ακριβώς αυτό το PSU;, το ρεύμα είναι ON;, πολλές PSU που έχουν ένα διακόπτη που βρίσκεται στην εξωτερική όψη του, το 20 ή 24 pin υποδοχή τροφοδοσίας είναι συνδεδεμένο σταθερά για να το Motherboard;, έκανε αφαιρέσετε οποιαδήποτε στοιχεία για να εγκαταστήσετε το PSU, αν ναι έχετε να εγκατασταθεί εκ νέου σωστά - αξίζει τον έλεγχο, όταν όλα τροφοδοσίας από ρευματολήπτη είναι ON και να συμμετάσχουν ξεκινήσετε βλέπετε κανένα φως τα LED επάνω στο μπροστινό μέρος του υπολογιστή σας; κινήσεις στο ανεμιστήρων ψύξης, αυτή τη μητρική πλακέτα έχει LEDs;. Η / Υ έχετε εγκαταστήσει αυτό το PSU να ήταν πλήρως εργασίας πριν από την εγκατάσταση του PSU και αν δεν μου το μυαλό ερωτά γιατί αλλάζετε το PSU, συγνώμη τόσες πολλές ερωτήσεις, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε τι συμβαίνει έτσι βοήθεια μπορεί να προσφερθεί
Old 28η Νοέμβρη 2007, 09:29
Banned Ομάδα

Default Δεν εξουσία

Ακούγεται σαν ένα νεκρό Μητρικές αν το PSU είναι σίγουρα εργασίας.
Old 29 Νοεμβρίου, 2007, 04:01
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Δεν εξουσία

thnx για τις απαντήσεις ur guys im sure u μπορεί να πει im πολύ νέα για την πληροφορική, αλλά Im που προσπαθεί να μάθει, το οποίο δεν είναι εύκολο σε age.The psu μου ήταν που μου έδωσε ένας τεχνικός υπολογιστών, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι ήταν ok.The διακόπτη του ρεύματος φαίνεται να συνδέεται με το ok του σκάφους μητέρα και δεν έρχονται σε φώτα και δεν υπάρχει καμία κίνηση από την fan.Can καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η μητέρα του σκάφους είναι kaput;
Davegbh
Old 29 Νοεμβρίου, 2007, 04:16
Ομάδα Δωρητών

Default Δεν εξουσία

Όταν εξουσία επάνω, κάνει τον ανεμιστήρα για την εκτέλεση PSU;
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Έχω Δεν Power!; DERYN Laptops, Κινητά & PDA 2 11 Αυγ 2009 05:54
Υπολογιστή δεν θα Εξουσία για ashaiba Γενική Συζήτηση Hardware 3 4η Μαΐου 2009 10:25
Πόση ισχύ χρειάζομαι για τον υπολογιστή μου; (PSU)? Jules M Θήκες & Τροφοδοτικά 6 21 Νοε 2008 09:47
Πόση ισχύ χρειάζομαι; crazyguy Θήκες & Τροφοδοτικά 19 6 Οκτ 2008 13:48
USB εξουσία Eltocliousus Γενική Συζήτηση Hardware 5 23η Μαΐου 2008 11:48
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.