![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά, παρακαλούμε να δείξετε κατανόηση για την υλοποίησή πολύ νέος σε αυτό και δεν είναι βέβαιος εάν im ακόμη και προς τη σωστή place.my pc συνηθισμένος αρχή δεν έχει καμία εξουσία θα είναι καθόλου και ive αποδείχθηκε ότι δεν του την εξουσία suppy.Are υπάρχουν ασφάλειες, που θα μπορούσε ενδεχομένως να έχουν ανοίξει ή ποιες είναι οι δυνατότητες πιθανά προβλήματα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε αυτή την απόσπαση στη Γενική Hardware φόρουμ, όπως αυτό είναι μόνο για Introductions M8
| |||
| |||
| Μεταφέρθηκε στο Γενικό Hardware. |
|
| |||
| |||
| Εξηγήστε λίγο περισσότερο τι έχετε δοκιμάσει μέχρι στιγμής ... δηλαδή πώς πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι το τροφοδοτικό; |
|
| |||
| |||
| Είχα ένα τροφοδοτικό που μου ξέρω ότι τα έργα ok και εγώ που συνδέεται με τον υπολογιστή μου και ακόμη δεν είχε τίποτα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| για τον έλεγχο της / του διακόπτη:) το β ακάρεως unpluged από τη μητρική
| |||
| |||
| Γεια Davegbh Από καταλαβαίνω εγώ θέση σας έχετε εγκαταστήσει ακριβώς αυτό το PSU;, το ρεύμα είναι ON;, πολλές PSU που έχουν ένα διακόπτη που βρίσκεται στην εξωτερική όψη του, το 20 ή 24 pin υποδοχή τροφοδοσίας είναι συνδεδεμένο σταθερά για να το Motherboard;, έκανε αφαιρέσετε οποιαδήποτε στοιχεία για να εγκαταστήσετε το PSU, αν ναι έχετε να εγκατασταθεί εκ νέου σωστά - αξίζει τον έλεγχο, όταν όλα τροφοδοσίας από ρευματολήπτη είναι ON και να συμμετάσχουν ξεκινήσετε βλέπετε κανένα φως τα LED επάνω στο μπροστινό μέρος του υπολογιστή σας; κινήσεις στο ανεμιστήρων ψύξης, αυτή τη μητρική πλακέτα έχει LEDs;. Η / Υ έχετε εγκαταστήσει αυτό το PSU να ήταν πλήρως εργασίας πριν από την εγκατάσταση του PSU και αν δεν μου το μυαλό ερωτά γιατί αλλάζετε το PSU, συγνώμη τόσες πολλές ερωτήσεις, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε τι συμβαίνει έτσι βοήθεια μπορεί να προσφερθεί |
|
| |||
| |||
| Ακούγεται σαν ένα νεκρό Μητρικές αν το PSU είναι σίγουρα εργασίας. |
|
| |||
| |||
| thnx για τις απαντήσεις ur guys im sure u μπορεί να πει im πολύ νέα για την πληροφορική, αλλά Im που προσπαθεί να μάθει, το οποίο δεν είναι εύκολο σε age.The psu μου ήταν που μου έδωσε ένας τεχνικός υπολογιστών, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι ήταν ok.The διακόπτη του ρεύματος φαίνεται να συνδέεται με το ok του σκάφους μητέρα και δεν έρχονται σε φώτα και δεν υπάρχει καμία κίνηση από την fan.Can καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η μητέρα του σκάφους είναι kaput; Davegbh |
|
| |||
| |||
| Όταν εξουσία επάνω, κάνει τον ανεμιστήρα για την εκτέλεση PSU; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Έχω Δεν Power!; | DERYN | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 11 Αυγ 2009 05:54 |
| Υπολογιστή δεν θα Εξουσία για | ashaiba | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 4η Μαΐου 2009 10:25 |
| Πόση ισχύ χρειάζομαι για τον υπολογιστή μου; (PSU)? | Jules M | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 21 Νοε 2008 09:47 |
| Πόση ισχύ χρειάζομαι; | crazyguy | Θήκες & Τροφοδοτικά | 19 | 6 Οκτ 2008 13:48 |
| USB εξουσία | Eltocliousus | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 23η Μαΐου 2008 11:48 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |