![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Imajte na mene im jako novi u ovom i nisu sigurni čak i ako im u pravo place.my pc navika početak ona nema snage da to ide na sve i ive nije dokazao svoju moć suppy.Are ima bilo koji osigurače koji bi mogao eventualno imaju pregorio ili što su mogući potencijalni problemi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte postavljanje ovaj u General Hardware foruma, jer ovo je samo za Introductions M8
| |||
| |||
| Preselio se u General Hardware. |
|
| |||
| |||
| Objasniti malo više što si pokušao tako daleko ... tj. koliko si dokazao da nije Napajanje? |
|
| |||
| |||
| ja je jedinica napajanja s obzirom da mi je da ja znam radi u redu i ja da je povezan za moj PC-a još uvijek nije ništa |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| provjeriti na / od šiba:) to malo stvorenje b unpluged izvan matične ploče
| |||
| |||
| Hi Davegbh Od vaš post ja shvatiti ste upravo instalirali ovu PSU?, Mrežni je ON?, Mnogi PSUs imaju prekidač smješten na njenom vanjskom licu, 20 ili 24 pinski power konektor je čvrsto priključen na matičnu ploču?, Jeste li uklonili sve komponente instalirati PSU, pa ako ste ih reinstalirati ispravno - vrijedan ček, kada su svi napajanje je ON, a vi početi baviti vidite bilo LED svjetlo gore na prednjoj strani računala? svaki pokret u hlađenje obožavatelji, da li vaš Matična ploča imati bilo LED?. Computer imate instaliran ovaj PSU da je rad u potpunosti prije nego što ste instalirali PSU, a ako me ne misli molba zašto ste promijenili PSU, ispričavam se toliko pitanja, ali moramo znati što se događa na taj način pomoći može ponuditi |
|
| |||
| |||
| Zvuči kao mrtav Matična ploča definitivno ako PSU radi. |
|
| |||
| |||
| thnx za ur odgovor dečki im siguran u može reći im vrlo novi na računalstvo, ali im pokušava naučiti, što nije lako kod mene age.The PSU mi je dana od strane tehničar servis računala koji me uvjeravali da je to ok.The sklopku čini se da je povezan s ok majke odbora i ne dolaze na svjetlo i ni je li bilo koji pokret iz fan.Can ja zaključuju da majka odbor je kaput? Davegbh |
|
| |||
| |||
| Kada se moć, ne ventilator na PSU trčanje? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Imam Br. Power!? | DERYN | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 11. kolovoz 2009 05:54 |
| Računalo neće Snaga na | ashaiba | General Hardware Chat | 3 | 4. svibanj 2009 10:25 |
| Koliko snage mi treba za moj PC? (PSU)? | Jules M | Cases & Power Supplies | 6 | 21. studeni 2008 09:47 |
| Koliko snage trebam? | crazyguy | Cases & Power Supplies | 19 | 6. listopad 2008 13:48 |
| USB power | Eltocliousus | General Hardware Chat | 5 | 23. svibanj 2008 11:48 |
| Thread Tools | |
| |