![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Kérjük, vegye velem im nagyon újak, és ez nem biztos abban, im még jobb place.my pc szokás kezdeni, hogy nincs hatásköre lesz-e egyáltalán, és ive nem bizonyította erejét suppy.Are Létezik-e olyan biztosítékok, amelyek esetleg nem fújt, vagy mik a lehetséges az esetleges problémákat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbáld ki ezt a kiküldetés, az általános hardver fórum, mint ez is csak Introductions M8
| |||
| |||
| Költözött Általános Hardware. |
|
| |||
| |||
| Megmagyarázni egy kicsit, hogy mit próbált eddig ... vagyis hogy miként voltál bebizonyította, hogy nem a táp? |
|
| |||
| |||
| Volt egy tápegységet megadatott nekem, hogy tudom, hogy rendben működik, és én, hogy csatlakozik a számítógéphez, és még mindig semmi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ellenőrizze a / a kapcsoló:) az atka b unpluged le az alaplap
| |||
| |||
| Davegbh Hi -Tól a post tudom, csak beiktatott ez a tápegység?, Hálózati be van kapcsolva?, Sok PSUs van egy kapcsoló található, annak külső felületén, a 20 vagy 24 tűs tápcsatlakozó csatlakoztatva van szilárdan az alaplap?, Ugye távolítsa el a komponensek telepíteni a PSU, ha így van akkor újratelepíteni azokat helyesen - utánanézel, amikor az összes hálózati áram be van kapcsolva, és ha folytatására kezdeni Lát-e LED gyullad ki, a számítógépe előtt? minden mozgást a hűtőventilátorok, ez az alaplap rendelkezik LED-ek?. A számítógépekre telepített PSU ez volt az, hogy teljesen jól működő telepítése előtt a tápegység, és ha nem baj, kérdezi miért változtatni a PSU, sajnálom, hogy sok kérdés, de tudnunk kell, mi történik ezzel segítséget tud felajánlani |
|
| |||
| |||
| Úgy hangzik, mint egy halott alaplap, ha a tápegység nem feltétlenül működik. |
|
| |||
| |||
| thnx for ur válaszokat fiúk im u tud róla mondani im nagyon új a számítástechnika, de im kipróbálás-hoz megtanul, ami nem könnyű az én age.The psu adtak nekem egy olyan számítógépes szolgáltatás technikus, aki megnyugtatott, hogy ok.The bekapcsológomb úgy tűnik, hogy csatlakozik az alaplap rendben van és nincs fény jön, és egyik sincs ott minden mozgást a fan.Can következtetést vonom le, hogy az alaplap a kaput? Davegbh |
|
| |||
| |||
| Ha a hatalom fel, nem a ventilátor a PSU futni? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| I've Got No Power!? | DERYN | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 11. augusztus 2009 05:54 |
| Számítógép Won't Be | ashaiba | Általános fémáru Chat | 3 | 4. május 2009 10:25 |
| Mennyi erő van szükségem a saját pc? (PSU)? | Jules M | Cases & Power Supplies | 6 | 21. november 2008 09:47 |
| Mennyi erő van szükségem? | crazyguy | Cases & Power Supplies | 19 | 6. október 2008 13:48 |
| USB hatalom | Eltocliousus | Általános fémáru Chat | 5 | 23. május 2008 11:48 |
| Téma eszközök | |
| |