![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj, Prosimy mieć ze mną za bardzo im się ten nowy i nie pewny jeśli im nawet prawo place.my przyzwyczajenie szt. start nie jest uprawniony będzie go w ogóle i ive okazała się nie suppy.Are jakieś bezpieczniki mocy, która mogłaby mieć dmuchane lub jakie są potencjalne możliwości problemów. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spróbuj delegowania do ogólnych Hardware Forum, jak ten jeden jest właśnie dla wprowadzania M8
| |||
| |||
| Przeniósł się do Generalnego sprzętu. |
|
| |||
| |||
| Wyjaśnij, trochę więcej, co próbowano do tej pory ... czyli jak ty udowadniała, że nie jest zasilacz? |
|
| |||
| |||
| Miałem zasilacz dano mi, że wiem, działa ok, a ja, że podłączony do komputera i nadal nic |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sprawdzić w / wyłącznika:) to b roztocza unpluged off płyta
| |||
| |||
| Hi Davegbh Na stronie i po prostu zrozumieć, masz zainstalowany ten PSU?, Sieciowa jest włączona? Wiele PSUs mieć wyłącznik znajduje się na zewnętrznej powierzchni, 20 lub 24 pinowe złącze zasilania jest podłączony mocno do płyty głównej?, Czy usunąć wszystkie komponenty zainstalować PSU, jeśli tak się można ponownie zainstalować je poprawnie - warto sprawdzić, kiedy wszystkie zasilanie sieciowe jest włączona i angażujesz się rozpocząć nie widzisz diody LED z przodu komputera? ruchu w wentylatory chłodzące, czy płyty głównej ma żadnych diod?. Komputery zainstalowaniu tego zasilacza, aby był on w pełni funkcjonalny przed zainstalowaniem zasilacza, a jeśli nie masz nic do mnie pytając dlaczego zmiany zasilacza, sorry, tak wiele pytań, ale musimy wiedzieć, co dzieje się więc pomoc mogą być zaoferowane |
|
| |||
| |||
| Sounds like a dead Płyta jeśli PSU jest zdecydowanie pracy. |
|
| |||
| |||
| thnx for ur replies faceci im sure u can tell im bardzo do nowych komputerów, ale im próbuje dowiedzieć się, co nie jest łatwe przy moim age.The psu nadano mi przez serwisanta komputerowego, który zapewnił mnie, że ok.The Wydaje się, że przełącznik zasilania jest podłączony do ok płycie głównej i nie zapalą się i nie ma też ruchu z fan.Can i stwierdzić, że Izba matka jest kaput? Davegbh |
|
| |||
| |||
| Kiedy siły się, czy wentylator w biegu PSU? |